LULEÅ

Äntligen hemma! Har ju varit borta hela helgen jue! Nu blir det datorn ett tag och sedan tvn och sedan sängen :D Chill söndag asså! orkar inte skriva något mer men puss puss älskar er! :)) <3

Jaow

Hejj!
Snart ska jag sätta mig i bilen och åka hem... Tråkigt typ. Fatta jag kommer sakna både ume och övik, men i will be back trust me!! Jag har haft svin kul i helgen. I fredags var jag hos min kusin och hennes kompisar kom. jag hade jätte trevligt och det var svin härligt att träffa dom. Jag hoppas verkligen att jag hinner träffa dom i sommar. Otroligt trevligt folk asså. :))
men jag ska dra nu puss, visst e i söta! :) ♥


GÄSTBLOGGAR

Hei alle fine leser.
Det är moa_sällström_coolgirl95 som gästbloggar. Nu ligger my cute blondie till kusin och degar i min sköna säng så då tänkte jag informera att Ida har en kusin med stil! Så nu tänker jag tvinga i oss mer candy. Nu orkar jag inte slösa tid så nu ska jag fixa energidryck till min fine fjortis, det är ju 15 års gräns på sådant skit;) haha just kidding! Peace up, a town down peeps!


@ moas place

Hejj!
Har tagit litte kuliga bilder nyss med Moa. Visst e vi ba föör sööta. :)) hahah vi skulle gå och se shutter island idag och den är ju från 15 år och jag fyller ju 14 i år så jag är ju för liten... hah och Moa glömde sitt legg!!! Så himla mobbat jag trodde seriöst att jag skulle döö! fast det är tur att det inte är någon som känner igen mig där nere! :P haha och några killar bakom oss ba ja det är rätt kan dom inte visa legg ska dom inte in man ba fuuuuck yaah!!!!!! MENMEN vi drog och köpte PUDDING,m haha eller jag köpte pudding moa köpte typ choklad hehe (a)
Senare ska vi se saw hehe :)) är lite nervös för dn ska tydligen vara jätte läskig men jag har ju moa... det är ju stor hjälp (y)
men nu orkar jag inte skriva mer pöss... jo btw moa ska gäst blogga snart! :DD


kolla in videon, hah blondinen på sista bilden... who's that girl? (a)

Tjue

Sitter här i ume och tjillar jag och moa ska ut på bio snart chill jaow_:) Igår var jag i övik och hade en mysig kväll med några människor:)) fett kul!
pöss:))<3

RSS 2.0