heeeeey sexy lady.

Sitter med mina vänner och njuter av  allt.. Vi ska snart sen en folm och ha fotbad. AWESOME!
 
Igår var vi på bio ochsåg resident evil och sen gick vi hem i regnet.. Det var jätte mysigt.
 

Lana Del Rey


Bilder från lägret!


You make me happy!

Imorgon är det skola! Whoho. Ska bli så kul att träffa klassen igen.. hihi <3
 

Tumblr baby!

Min Tumblr!

Jag vill leva i en romantisk drama komedi.

Just nu chillar jag hemma. Ska snart börja städa och efter det ska jag se lite glee och fixa lite grejer :) Ikväll ska Alex hjälpa mig göra en tumblr. Känns som en färg klick i min annars väldigt gråa vardag. I alla fall det ska bli lite kul! Nu kom mamma in och sa att jag måste städa fort för jag ska göra en rulltårta sen som hon ska ta med till jobbet. (Åh vad viktig jag känner mig!)
Ha det bra!
 

Nothing scares me anymore.

       

Hemma.

sjunger lite på en låt jag har som läxa. Skulle egentligen på läger men började må dåligt så åkte hem. Ska krya hemma i jacuzzin med ak. Det bli att ha hårinpackning, ansiktsmask, kroppspeeling och sen bara mysa på! Ska nog ta lite bilder ikväll och sen lägga ut! Ska måla naglarna nu, kram!

om du är alternativet är jag hellre ensam.

Ligger i sängen nu. Ska snart försöka sova. Har inte bloggat på ett tag. Jag har haft ganska mycket att tänka på. Men det har blivit bättre. Kram!

I'd die without him. Who else is gonna put up with me this way? I need you, I breathe you, I'll never leave you. I was alone without you.
 

Corpse Bride


Vill ha! Ska typ sticka mina egna hihi..


Let's get out of this town baby, we're on fire!

Åh, jag vet exakt vad jag ska ha på mig imogon.. hihi! Kanske lägger ut en bild om jag orkar :)

I'm broke but I'm happy.

Spelar nå skit spel på facebook nu för att fördriva tiden. Ska kanske baka något sen om jag orka, mest troligt ej.. Ska städa sen duscha hejdå :)

You fit me better than my favourite sweater.

Mycket bilder, på mig och folk. woho!
 



He grabs me. He has me by my heart.

Alex sover för tillfället, känns jävligt jobbigt men han mådde inte så bra så vad gör man? Själv sitter jag vid datorn och gör absolut ingenting och känner att just nu, just nu kan jag lika gärna bara låsa in mig någonstans. Så tråkigt har jag. Ajja nu ska jag i alla fall försöka komma på något att göra.. Hejdå!

Hello

Var hos alexander hela kvællen igår. Vi så film och chillade det var trevligt. Nu ska vi inte till stan och vara med en tjej som børjat i vår klass. Claudia, hon ær från italien. Vi hørs!
 
(jævla alex dator som gør norska bokstæver...)

Ny duschad och fresh.

Ska smörja in hela kroppen med en lotion och sen måla tånaglarna och fingernaglarna.. detta ska gå väldigt fort så jag hinner lägga mig i tid! Såg nyss att jag råkat skära mig på benet när jag rakade mig.. ajaj! 
 
Ajja godnatt och sov gott! :)

Baby it's you!

Just nu håller jag på att städa och sen ska jag ta mig en dusch och efter det blir det nog att mysa ner i soffan och se någon film med en skål glass! 
Ha det bra! :)

My man is a bad man

Fråga något i blogresponse.
 

Skinny Love

Sitter i sängen. Ikväll sover Alex här imorgon har vi sovmorgon. Jag orkar inte skriva mer nu.. Är fruktansvärt trött. vill lägga mig och sova nu. heirå

Saknar mitt hår.


Snabbinlägg - ett snabbt inlägg

Sitter hos annakarin med alex (och annakarin självklart). Vi ska laga mat och sen plugga lite. IKvälll blir det att se xfaktor! Roligt. kram hejdå. :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Spa'kväll eller nått sånt

Känner att jag kommer sova gott i natt! Jag har bastat, rakat benen, Hårinfakning och tagit hand om mina fötter och sen smörjt in heela kroppen med lotion. Nu känner jag mig jätte fräsch. Ska borsta tänderna och sen gå och lägga mig och sova! natti :)

Lana Del Rey - Summertime Sadness


It doesn't take a scientist to understand whats going on baby.

Ska städa klart rummet och sen hoppa in i bastun! Mysigt :)

Summertime sadness

Nu har mina polare dragit hem :(
Vi har hunnit med en massa skit. Igår var vi hos Aida hela dagen/kvällen och bakade kladdkaka snackade och bara hade kul! Sen drog vi till mig på kvällen, snackade och bara myste på. Efter det la vi oss vid kanske 4-5 Sen vaknade vi vid 11 såg en film och städade rummet. :) Har varit mycket trevligt!

Jag har oxå vänner











RSS 2.0