I don't think that they'd understand.

Har inte bloggat på länge pga blogg.se appen funkar ej och har inte varit inne på datorn. För att göra en lång historia kort. Onsdag, torsdag och fredag myste vi hemma jag och Elias. I lördags träffade vi Johanna och Bezad på stan och sen gick vi på bio. Iron Man 3 i 3D. Den var jätte bra! nu städar jag och rensar bland mina beautyproducts. Kram!

JUSTIN BIEBER! Del 2 - konserten


JUSTIN BIEBER! Del 1 - köandet.

Lite bilder från i veckan!


Jahapp, vad fan ska man göra nu då?

Det här har varit den bästa kvällen i hela mitt liv. Justin var underbar och bra och underbar. Jag vet inte riktigt vars jag ska ta vägen nu. Hotellet obviously, men sen.
Jag har sjungit, skrikit, frusit, skrattat, gråtit, svimmat och dansat. Vilken fantastisk kväll! Ha det bra!!


Vem behöver filtar när man har Bieber-fever?

Lol, jk. Det är skit kallt!! Jag och Amanda har köat sedan 07.45. Fyra timmar och femtio minuter. Jag har ont i huvudet, rumpan och ryggen. hur fan ska jag orka tre och en halv timme till?måste äta något nu så jag får i mig mat. Om 6 timmar och 22 minuter börjar konserten.
Jo förresten. Jag sitter på Ushers pall.


I got the power!

I onsdags gymmade jag på hälsanshus med Mikaela. Sen hade jag utvecklingssamtal och efter det skrev jag klart privatekonomi provet. Mötte upp Elias på stan och vi drog till mig.
Igår var jag på skolan och hade två jätte bra musik lektioner. Livet på estet är bäst! I alla fall sen efter det for jag hem och fixade mig och fick sen skjuts av mamma in till stan där mötte jag Elias och vi köpte först godis och läsk och sen åt vi på Waldorf. Luleå förlorade matchserien mot Skellefteå och vann silvret. Det är trist men det känns bra ändå. Luleå har spelat en fantastisk säsong. Längtar till nästa!


Now my life is sweet like cinnamon.

Påväg hem. Har sett hockey hos Elias. Det var trevligt även om Luleå förlorade. Nu ska jag hem och sova.


En bit på vägen :)


Då kör vi!

Drar mig mot sensia för ett hårt pass. Ska bli skönt. Blir nog att börja med kondition och sen överkropp. Är på dag 7 i leg challenge grejen. Det betyder att idag ska jag göra 80 squats. Hittills har det inte varit alltför jobbigt. Men det blir nog jobbigare snart. Hoppas ni har det bra!

"Svett är bara fett som gråter."


Mitt hjärta kommer alltid slå för Luleå.

Sitter i klassrummet nu. Gehör och musikteori. Det är lite jobbigt fast det går bra ändå. Idag när jag kommer hem ska jag plugga. Har massor med nationella prov etc som det måste förberedas för. Skit tråkigt men vad ska man göra? Ajja nu måste jag fortsätta med det här bajs pappret.. Kram!


If I get a little prettier can I be your baby?

Håller på att rensa garderoben så nu är det kläder överallt i mitt rum. Måste skynda mig lite så jag hinner innan matchen börjar. Spännande :)

You're no good for me but baby I want you.

Hej, har inte uppdaterat på några dagar men det gör inget.
I fredags passade jag min syster och vi myste på och åt popcorn. När Nora somnat slog jag igång Casper, (filmen med den snälla spöket) och fick mig en liten nostalgi tripp!

På lördag åkte jag, Johanna och Bezad in till stan för att se hockey på storbildsskärmen. Det var väl lite mysigt typ. Det enda jobbiga var att det var lite kallt och att bilden tjorvade. Så jag drog till med claudia och clara till några fransmän. Efter hockeyn drog jag hem, duschade, åt pizza och fixade mig. Sen drog jag tillbaka dit och vi hela gänget drog till allstar. Det var trevlig!

 
 
 
 
 


 


 

Motivation


Dag 2 - leg challenge

Har påbörjat en 30 dagars leg challenge igår. Det är lite jobbigt men äh. Bara köra! Dag 1 börjar man med 50 squats och sen dag 30 avslutar man med 250 stycken. Under dom här 30 dagarna ska jag äta nyttigt och vara så hälsosam som möjligt. Har tagit en före-bild på mina ben och rumpa och om 30 dagar ska jag ta en efter-bild och kanske eventuellt lägga upp här på bloggen.

Nu har jag inte tid att skriva mer för ser på hockey. Det är repris från lördagens match som jag missade pga England. I alla fall. Ha det göött!


Two can keep a Secret if one of them is dead.

Hej!
Kommer ev fixa och lägga upp alla bilder från i helgen på fredag eller lördag. Om ni har tur så lägger jag upp tidigare. Just nu håller jag på att förbereda lite för imorgon ska jag rensa garderoben, träna och se apatiska för nybörjare. Kommer bli lite stressigt men det löser sig!


My babe


Mot London

Sitter på Arlanda. 11.10 går flyget mot London. I'm so excited! Kommer ta massa bilder och lägga ut sen! Slänger upp en bild jag snodde från luleå hockeys fb sida. Kokande arena.
Ha en trevlig helg! :)


Pack-panik och stress

Nu sitter jag på bussen hem från stan och tänkte passa på att skriva lite. Jag har varit och lämnat mitt cv och fixat det sista. Nu ska jag hem och vika tvätten och försöka klura på vad jag kan behöva ha med mig. Som sagt imorgon åker jag till England. Dumma jag har skjutit på packningen ända tills idag.. Har ca två timmar på mig innan hockeyn, då ska jag hinna tänka oxå.. Ajja, nu är jag snart hemma! Kram. :)


Matbilder och söta vänner.

Idag har jag mycket att göra. Ska skriva en packningslista, tvätta, förbereda frukost för imorgon och sedan börja packa lite smått. På fredag klockan 07.45 ska vi träffas på kallax och sen bär det av mot England!! Yay!
Till lunch åt jag omelett med gullök och korv. Mums!


Frukost och gym


I got a big ego.

Tja! Idag har det varit jätte fint väder och jag har hunnit fara in till stan en sväng samt klippt mitt eget hår. Nu ser jag hockey fast det är paus nu så passade på att blogga. Luleå ligger under. 2 - 1. Det är synd men jag tror Luleå kirrar det!
I alla fall i morgon ska jag träna med Claudia. Det blir ben, rumpa, höft och kondition. Kanske lite arman oxå. Vi ska köra hårt! Efter gymmet ska jag och cla gå på stan. Sen ska jag hem och packa och städa.
Jag har ett pepp-citat som jag alltid tänker på när jag känner att jag inte orkar mer: "pain is only weakness leaving the body"
Ha det gött, puss!


Nr 19 Daniel Mannberg

Så snygg. Mums!


Jag saknar dig mindre och mindre.

Ligger i soffan nu och kollar hockey. Hade tänkt träna ikväll men det blev lite strul. Fast iof det är ju tanken som räknas ;) idag har jag sett någon krigsfilm och druckit the.


I've been thinking 'bout forever

Idag kom Amanda hit och vi har sett någon film och käkat våfflor typ. Och nu är jag dö trött och ska sova. Natti!


RSS 2.0