David Batra - det här var ju tråkigt.

Hahahahahahaha!


Just nu skulle jag vilja..

Sitta framför en öppen brasa i en mysig liten trästuga. Ni vet som det brukar vara i filmer och böcker. Snöstorm ute. Om någon vill ta mig till en sån och låta mig stanna över natten skulle jag vara tacksam!

Nu ska jag fortsätta drömma och städa. Snart kommer Claudia. Ha det bra!


Dec. 29, 2012


Kinamat

Mama knows me well!


Sex and the city

Ligger i sängen och ser på SATC. Mysigt! Hoppas på god middag och lyx. Jag är så lat! :)


Just fall in love with me for gods sake!

Idag har jag varit i Piteå hos Martin med Claudia. Martins kompis var oxå med. Så idag har varit jätte trevlig och nu ska jag ta en tidig natt. Godnatt!


Just fall in love with me for gods sake!

Idag har jag varit i Piteå hos Martin med Claudia. Martins kompis var oxå med. Så idag har varit jätte trevlig och nu ska jag ta en tidig natt. Godnatt!


Piteååå!

Idag är jag och Claudia på äventyr i Piteå. Just nu sitter vi på busstationen och väntar på att Martin ska hämta oss.


Beautiful like a diamond in the sky.

Har nyss duschat jag och claudia ska dricka lite thé och imorgon ska vi ut på äventyr!

Grazie.

Jag och Claudia kollar på Victoria Secret. Det är mysigt sen ska vi korka upp vinet och jag ska fixa hennes naglar samtidigt som vi kollar på SATC.


Claudia är hemma!!

Håller på att städa och fixa i mitt rum. Claudia kommer sen. Det kommer bli awesome! Har längtat efter henne!


Myskväll


Imorgon kommer Claudia!!!

Är få ful när jag ler så jag tog denna......


I am sleepy..

Hej, jag är jätte trött. Ska slå igång himym och se nått avsnitt :)


Idag mår jag bra!

Idag har jag shoppat med min kära vän Johanna. Jag köpte 4 tröjor, ett par natt shorts, 11 nagellack och solpuder.
Imorgon ska jag på stan igen, då ska jag på Lindex och köpa underkläder.. Har ett presentkort på 300kr där :) so exciting!


Godnatt

Imorgon ska jag vara i staden klockan 10. jag ska på mellandagsrea och slåss om kläder.. exciting!
 
PoK

Stickade shorts!!

Såna här shorts ska jag försöka hitta mönster till och sticka. Dock med lite högre midja och tätare maskor (som den undre bilden) sooo damn cute!

Sökt jobb!

Säger inte vars. Jobbet kommer nog inte göra någon vidare skillnad i börsen (skit lön).. Men det kommer berika mitt CV. Hell yeeah! hejdå :)

true storyy maan


Good morning!

Har nog inte skrivit det på bloggen ännu men jag har fått en ny säng här hos mamma och förhoppningsvis ska jag få göra om rummet lite mer så det blir mysigare. Så nu ska jag stor städa och rensa! 
PS. Det blir roligare att städa om man dansar samtidigt DS.

Snart är jag blond igen!


'Cause your sex takes me to paradise

 

I've been locked out of heaven for to long.

Idag vaknade vi och åt nudlar med ägg sen så åkte Claudia hem och jag gjorde gelenaglar på Louise, det blev jätte fint! Sen har jag städat här hemma och och nu ska jag sätta mig och sticka klart Eddys tjocksockar samtidigt som jag kollar på HIMYM. Gr888

oh babe, you got me good.

Har inte skrivit i bloggen sedan förra fredagen.. Har inte haft tid det har varit så mycket att göra och sånt. Ska göra en lång historia kort.. Förra fredagen var jag på fest med några vänner, jätte trevligt!
Sen kvällen efter, på lördagen, badade jag jacuzzi med Lollo och sen sov hon hos mig och vi såg batman. 
På söndagen chillade jag bara på och åt glass, samt pluggade.
I veckan har jag inte gjort nå speciellt egentligen. Jag var och kollade på Louises dans träning, dom var jätte duktiga! Jag har funderat på att börja dansa med dom efter jul!
Och sen igår då, fredag, gick jag först på stan med Claudia och Louise, sen åkte jag hem till Claudia och åt och louise åkte till sig, sen for jag och claudia till CodyEddyHelals lägenhet och var där med Eddy och Cody, sen drog Cody och Eddy, då dansade jag och Claudia, sen kom Helal och Louise och då började jag och Louise att diska. Sen kom eddy tillbaka och vi pratade, dansade, chillade och sen på slutet av kvällen städade vi lite mer!
Vi tog vi en taxi därifrån sen hem till mig i Gammelstad där pratade vi och drack Chai-thé och sen gick vi och lade oss!
 
Såhär fint blev det i köket.
 
Bilder från Claudias telefon:
 
 
 
 
 
 

om du läser detta och är en vän till mig, ta åt dig!

Jag har världens bästa vänner. Så himla fina och braiga! Pusspuss!

---------

Då drar jag mig iväg på party! yay.. 
 

Jag vill ha glass

Glassglassglass.. Har haft en skit jävla cpdag. DÖÖ

Vad är svensk kultur?

Om man tolkar vad SD har att säga om svensk kultur låter det ganska trist och torrt! Tacka för mångkultur! 
 
Utdrag ur "vad är svensk kultur":
"Typiskt svenskt kan väl vara köande, att sätta sig på ett helt tomt säte på bussen, att ha med sig matlåda till jobbet, att betala tillbaka 5 kr till en vän eller släkting, att inte vilja sticka ut, att lägga julklapparna under granen, att titta på Kalle Anka på julafton, att dricka snaps och äta sill på midsommarafton, att inte tuta i trafiken, Astrid Lindgren, Selma Lagerlöf, Elsa Beskow, Esaias Tegnér, Vasaloppet, 14 juli på Solliden, folkdans, folkmusik, bonader på väggarna, Carl Larsson, trasmattor, ljus inredning, att hålla upp dörren för den som kommer efter och att inte tränga sig på.
 

Vi tror att Sverige och svenskarna blir rotlösa och identitetslösa om vi inte har ett tydligt definierat kulturarv och pratar om att kultur är vitt skilda saker, inte bara musik och mat, utan mentalitet och interpersonellt agerande och beteende. Vi anser också att de värderingar som råder i det traditionella Sverige är sympatiska och värda att bevara. Vi menar att en del värderingar som kommer in i landet och ges stort utrymme i och med att vi ska vara ett mångkulturellt samhälle hotar att få en splittrande effekt för samhället.

Detta utgör de viktigaste bitarna av det som vi kallar det svenska samhället, kulturen – det som binder oss samman."

Källa


Omg... hahaha dör!


Bilder som ger mig ståfräs...




RSS 2.0