Fewt bra musik

Eve - Tambourine


Eve feat. Gwen stefani - Let me blow ya mind

Justin Bieber

One time


Where are you now


Love me


One less lonely girl

@ skolan

Hejhej!
jag sitter i skolan och tjillar och typ sånt . jag håller på att göra sakre på datorn/jobbar i boken men sak gå vi sklutar hejs

skola imorgon

Hejhej
Det är skola imorgon jippie! Vi börjar kl 08.30 och slutar vid tre något tror jag. Efter skolan ska jag och vara med grabbsen jens och fille. Det ska tiep bli fewt kul. vi skulle egentligen ha varit med dom idag oxå men det gick tyvärr inte. tidigare bakade jag och amanda chokladbollar dom blev fett goda och vi ska bjuda jens och fille på det imorgon. dom kommer säkert älska det hehe!
me ska typ sova nu vill ju vara pigg och glad till skolan imorgon, puss! ♥

Hittade nyss

älskar den här låten och jag har nyss hittat den :0

DJ EARWORM!!










.

Eva simmons - silly boy det är min favorit låt just nu den är svin bra!!!!!

Parkour olyckor

Jag tycker detta är jätte obehabligt men men.


Här är lite mer lyckade trix otroligt bra tycker jjag vad tycker ni?

ida tipsar

Tänkte tipsa om en sida med bra musik :D ni måste dra musen över inlägget för att se länken, de är nå knas med färgerna :P

http://klubberiet.se/

amanda gästbloggar

Tjänna
amanda sellberg här, idag har vi varit på storheden och strossat runt medans min mamma och mormor varit och köpt typ en säng. Vi var även in på Parrell eller vad det nu heter, där frågade vi efter ett pump´n plump läppglans och det gör så att läpparna blir större. Vi fick testa ett från Dior, och läpparna blev typ lite kalla och började sticka litegran men den var väldigt bra tycker jag. Det smakade väldigt gott också (y)

När dom var klara så åkte vi hem och nu ska vi typ äta middag sedan drar vi till idas träning :D
pussen ♥


Klar med manikyr

Hejhej!
Nu är jag klar med manikyren, det blev svin bra tyckte jag. Ska bara låta det torka ordentligt och sedan ska jag smörja in händerna ordentlig med hand salva. Då blir dom mjuka och fina. Jag har oxå tänkt börja med en ny kategori som jag ska kalla dagens ämne. jag har fattat tycke för parkour. Parkour som är franska, betyder typ bana elr rutt.
Puss!

Manikyr

Hejhej!
Jag ska snart få manikyr av mamma funderar på att be hon måla dom rosa/lila. Jag tror det skulle vara ganska fint för jag passar i rosa så. Men hon vill få det överstökat nu så ska gå men skriver sen. Skriver hur det blev sedan.

pusspuss <3


God morgon

Idag vaknade jag kl 08.00 typ då gick jag upp och kollade på tv, jag vet inte riktigt vad jag kollade på men det dög för stunden. Jag åt en macka och juice till frukost och ska snart ta en frukt för jag börjar bli lite hungrig. Jag har inga planer för idag men jag tror att jag och mormor ska var barnvakt ikväll, för mamma och peter ska typ på bio tror jag. Tycker lite synd om twin som har kompis förbud :( annars hade jag varit med henne.
Men ska gå och vara med min lilla syster, puss!♥

Mys

Hejhej!
Idag hade jag och mormor myspys. Först så badade vi bubbel bad, i badet så masserade vi varandras fötter och sånt, sen så målade vi varandras tånaglar och jag sminkade och fixade hennes hår. Hon blev faktiskt jätte fin. Nu håller mina småsyskon på att fixa saker till en show så ska gå och se den

puss <3

Hackad!

Hejhej!
Nu ska jag berätta vad som hände igår. Jag satt och snackade med jens så helt plötsligt kom det upp en liten grej där det stod "du är inloggad på två ställen". Jag visste ju direkt att det var någon annan inne på min msn och då började den personen skriva med jens och hålla på. Sedan loggad den personen ut mig. Jag försökte logga in några gånger men tillslut gick det och då loggade jag ut den personen och då hade den personen skrivit helt konstiga saker till mina kontakter. Jag har nu bytt lösen så.


Skräck dag :)

HejHej!
Idag har jag och amanda varit på björks hemma hos fille med jens och ante. Vi såg i stort sett bara film den första filmen vi såg hette Paranormal Activity: Den var lite halv läskig (där ljög jag hade det inte varit för att det var många där så hade jag nog gråtit) bara för att det verkade så verkligt. Men jag tog mig igenom filmen. Ett stort tack till jens som höll min hand under filmens gång, hade inte klarat det utan dig ;)
 



Den andra filmen vi såg hette The Horseman: Den var som bara lite läskig. Typ inte så att man kissar på sig men bara så att man ryser lite. Men den var mest äcklig och och riktigt obehaglig var den oxå. Men tog mig igenom den oxå. 



Ska gå och lägga mig nu och btw så är det någon som hackat min msn skriver mer om det imorgon.
Men puss puss <3

*Jul klappar!!*

HejHej
jag vet att det är lite sent att skriva om julklappar nu min bättre sent än aldrig här är vad jag har fått:

En rosa adidas troja som jag är veldii nöjd med :)

            och den här ska jag köpa för pengarna jag fick :)

jah lovar att jag fick fler saker orkade inte  skriva upp alla bara:)

Björx Idag.

Hejhej!
Idag ska jag vara med amandas, jens, ngn ante och philip. philip hade tydligen fixat fram en skräckis (det måste ju vara hans uppgift eftersom vi ska vara hos honom) hoppas amanda har nerver nog att se den. Höhö. jag ska åka dit med amanda men vi vet inte än vilken buss vi ska ta vi funderar på dom som går: 12.18, 12.48 och 13.18. Ja men vi får se vilken av dom det blir. Jag tippar på 12.48.

Meh ska duscha nu puss hejs! :)<3 

Härlig dag!

Hejhej=)
Idag har varit en fett skön dag! Varit med jens, philip och amanda, svinigt kul. imorgon ska vi vara med dom igen men vi är osäkra på om vi ska vara i gstd elr... ja gär dom nu bor:)
men ska dra puss:9

God girl, Gone bad?

Jag tycker att det har blivit lite bad girl i ashley elr vad tycker ni? Kanske har vi nästa britney spears här.


RSS 2.0