Jag går hem till mig och fast än jag inte saknar dig, så känns det som om världen skulle rasa om du glömde mig.

Lana Del Rey - Young & Beautiful (PatrickReza Remix)

Vet att mirakel inte sker.

Igår kväll hämtade ju som sagt Eric och Victor upp mig och sedan for vi allihopa och hem till Maja och chillade där ett tag tills pojkarna åkte hem. Skulle egentligen sovit hos Maja men började tyvärr må dåligt så jag fick ta en taxi hem. Mår dock bättre idag så vi får se vad som händer. Hoppas på bio!

Har haft en bra dag idag.

Slutade klockan halv 11 for hem och sov. Sen vid 16 hälsade jag på Fredrik en sväng och sen skjutsade han mig till farmor och farmor skjutsade sen hem mig. Har sett lite friendsavsnitt nu och snart kommer Eric och Victor och hämtar upp mig hoppas jag. Vi ser la hur det blir.

Faller - Norlie & KKV

 

Never really had luck, couldn't ever figure out how to love.

Sitter hemma med huvudvärk osv. Känns skönt osv. Det var tacos i skolan idag. Var tvunden att öppna gylfen för att få i mig det sista på tallriken hehe. Lånade en bok på biblioteket idag "Konsten att vara kvinna" Caitlin Moran. Den verkar asbra! YAY! Det bästa som finns är bra böcker. 
Anyways, hejdå!

Love is a war and you ain't worth fighting for.

Har haft mina nya camouflage jeans idag. Kände mig som en soldat.
Ska försöka skriva en låt nu. Min första alldeles egna låt. Hmm. Får se hur detta blir!


.


Nya fina kläder.


You made a rebel of a careless man’s careful daughter.

Har nyss färgat håret igen. Blev brunrött typ. Ser typ bra ut hoppas jag. Ska ta mig en 5 minuters dusch nu och sen se en film med mamma. Pretty Woman blir det. hejdå!

Never give up on love.

Hej, jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag. Har inte tänkt på att jag inte gjort det. Idag är det söndag och jag har just vaknat. Igår var det lördag och då shoppade jag med mamma och sen hade vi en mysig filmkväll. Vi såg en film som hette side effects den var grym!
Ska väl snart ta och kliva upp och äta nått eller så. Sen blir det väl städa. Någon som har lust att hänga med på bio ikväll??


Det växer ingen mossa på en rullande sten.

Haft en bra dag i skolan idag. Fast finns fortfarande mycket frågor angående skola etc som är obesvarade. Men det faller väl på plats sen. Nu ska jag i alla fall ta mig en liten springtur.. Vi får väl se hur långt jag orkar hehe lol.
Ajja vi hörs!!


You make me wanna die.

 
 
 

Jag blir aldrig den samma från och med du.

"Historia är allt, nu finns inte och framtiden vet vi inget om."

Första skoldagen

Idag har gått asbra! Vi gick igenom schema osv och det var väl bra typ. Känns skönt att vi snart ska börja med de individuella valen. Det som är lite jobbigt är att vi kommer ha 4 lektioner historia varje vecka hela året. Menmen det blir nog skitbra oavsett! Är så taggad på att bara göra bort allt.
 
Ikväll fick vi besöka av kusinvitamin Simon, hans tjej Nathalie och hennes mamma. Vi fikade och pratade lite. Nu ska jag dricka mitt goda Detox-thé och se en film sen ska jag sova. Natti!
 

Så excited att skolan börjar imorgon!


I feel a little better than I did before.

Igår iddes jag mig inte in till Musikens Makt så jag såg på film och åt vattenmelon istället. Det var asmyyysigt. 
Just nu städar jag rummet och packar, sen ska jag väl ta mig en dusch osv. Imorgon börjar ju skolan, ska bli skönt att få lite rutiner. I alla fall ska fortsätta gorma nu. puss
 
!

Nya grejjor.

 

Brustet hjärta men jag ler ändå för jag vet att efter regn kommer solsken.

Har haft en bra kväll ikväll. Sanya och Ida kom hit och vi fixade oss osv. Sen vid klockan halv 11 drog vi in mot gultza. Där chillade vi på mest hela tiden. Träffade massa trevliga människor inklusive Åsa Petersen! Hon Som skriver fredagskrönikor i Kuriren. Så ja, denna kväll har varit helt toppen! Nu ska jag sova, ska på jobbintervju imorgon, so excited yet so nervous.
Natti!!


Oh shit vad jag älskar dig trotts att jag knappt vet vad dom orden betyder.

Ska snart möta Johanna på bussenhållplatsen. Skönt att få lite nattsällskap. Just nu röjer jag lite i mitt rum så det inte ser så förjävligt ut. ajja jag har inte så mycket viktigt att skriva. Ska fortsätta röja nu.
 
XOXO Gossip Girl

Ryan Gosling

Jag vet att han är snygg men kom ihåg att andas. 
 
 

Since you left.

Har haft en bra dag idag. Började med en morgonprommis, 3.5 km på 30 min. Sen åt jag kycklingsallad och drack the. Efter det duschade jag och nu ligger jag i sängen och ser All Good Things. Har bara sett några minuter men den verkar lovande. Men ska fortsätta se filmen nu. Kram!


Nu är du bara en dröm.

Sitter i stan och väntar på mamsen. Hon ska följa med till um och hålla mig i handen när jag ska stoppa in p-staven. Fyfan har sån ångest. Gillar inte sånt här. Panik!
I alla fall, sen ska jag till mamma och vi ska ha ett litet kalas för mig igen eftersom mamma var utomlands när jag fyllde år.


-

"I've tried in this department but I ain't had no luck with this
It sucks but it's exactly what I thought it would be
Like trying to start over
I got a hole in my heart, but some kind of emotional roller coaster
Something I won't go on 'til you toy with my emotions, so it's over
It's like an explosion every time I hold you, I wasn't joking when I told you
You take my breath away"

I'm gonna drown you out before I lose my mind.


"Music is the home for your pain"

Borde sova nu egentligen. Men är egentligen inte trött. Ska ha tjejkväll med Lisette imorgon. Vi ska ha en dinnerdejt helt utan testosteron. Haha på tal om testosteron igår såg jag Grown Ups 2, det var för mycket testosteron i den men skit kul var den! 
Har hittat två nya favoritlåtar forresten. I love them!
Ska sova nu, natti!
 

Only a fool can remain sain.


Can't believe I still want you.


Strong is the new skinny.

Köpte detta idag. Det kommer även att vara kvällens underhållning. (Eller ja, boken alltså.. Teet ska jag ju dricka)


We'll be counting stars.

Har köpt lite grejer. YAY!


Jag vill ha nån som skulle göra allt för mig.

Har inte skrivit på länge men ja. Igår fyllde jag år. Det var kul. Älskar födelsedagar! Jag älskar massa saker. Till exempel att komma hem med nya saker från stan. Eller att mysa i sängen framför en bra film. Hundar. Älskar hundar oxå! Anyways. Har nyss ätit melon, trotts att det står två tårtor i kylskåpet. Starkt av mig! Jag har inte tränat eller ätit nyttigt på hela sommaren. Dags att ändra på det. Haha.


Så mycket kärlek!


Brunt hår igen. YAY!


RSS 2.0