8 saker jag gjort de senaste två månaderna, men inte bloggat om.

Hej, jag har inte bloggat på ett tag känner jag. Har inte kännt för det helt enkelt. Men ska försöka komma igång med det igen. Kan berätta lite kort vad jag gjort den senaste tiden!
 
1. Jag har sett frost så många gånger att det nästan är ohälsosamt. Fast nja. Denna film är typ det bästa som skapats såååå. (Ska förövrigt se den när jag skrivit klart detta inlägg.) 
 
 
2. Varje tisdag har jag hängt med mina härliga konfirander. Dom äger. (Om 11 dagar åker vi till england på konfirmandresa, It's ok to be jealous.)
 
 
3. Jag har varit på en super rolig fest med Harry Potter-tema. Det var så roligt att pyssla på och fixa kläder innan, tog även några test som visade att jag var en Hufflepuff. Såhär såg jag ut:
 
 
4. På sportlovet åkte jag med Ungdomsgruppen till Kåbdalis, jätte trevligt! Jag åker dock inte skidor så jag satt i restaurangen hela tiden. Fast det var ju också trevligt! (Tog några fina bilder från fönstret)
 
 
5. Den 8 mars var det internationella kvinnodagen så då var det party på Punkhuset. Jag, Sara, Manuel och Lisa hängde innan och gick dit tillsammans. Väldigt trevlig kväll. Spenderade sedan natten hos Sara! (Har tyvärr ingen bild på detta ni får helt enkelt bara lite på mig I guess.)
 
 
6. Jobbade på minus 30 grader. Innan det så hängde jag hos Linnea. (bilderna kommer i kronologisk ordning)
 
 
7. Har även tyckt att min lillasyster var extra söt. Jag hämtade henne och så gick vi förbi en busshållplats med klotter på och hon pekade och sa "det här har såna där ungdomar gjort".
 
 
8. Jag har varit ensam hemma denna helg så i fredags passade jag och Lovisa på att laga mat och mysa på. Vegetariansk Tacos blev det! Supergott!

RSS 2.0