English

Har inte uppdaterat på ett tag pga trött. Men nu tänkte jag skriva något bara.. Inget intressant men hejs!


Här kommer en god nyhet!

Som ni harmärkt har jag ju börjat träna igen och jag märker skillnad! Under de senaste tre veckorna har jag gått ner tre kilo! Woopwoop.. Känns skit skönt och jag har verkligen fått tillbaka min motivation till att träna så nu känner jag att det bara är att fortsätta köra!
 
 

Bodypump!

Här kan du läsa mer om bodypump!

You've built your walls so high no one could climb it. But I'm gonna try.

Städar rummet nu. Sen ska jag kanske baka något och plugga. Idag kommer vara en lugn dag. Jag ska dricka lite chai-thé och bara mysa. Idag orkar jag inte fara till gymmet. Åker imorgon istället, då blir det bodypump! Ska städa klart nu, hejs!


Gangster rap swag shit

Igår bjöd Claudia mig, Louise och Eddy på italiensk mat. Det var jättegott! Nästa gång ska vi äta mat från Vietnam, Eddy bjuder. Kommer bli najs. Nu är jag på bussen hem. Hejdå!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1553520/images/2013/pic_510433efe087c32c729e341a.jpg" class="image">


Gymgymgym

Nyss varit på gymmet med Claudia. Vi körde armar och sen sprang jag ett tag. Nu sitter jag på bussen påväg hem. Ska duscha och sen åka iväg till Claudia. Jag, Eddy och Lollo ska äta middag där. Kommer bli så mysigt! Kram!


Åh vilken underbar dag!

Först imorse slingade Carro mitt hår. Under tiden som hon gormade med mitt hår pratade vi om allt och inget och det var jättekul att träffa henne igen. Sen efter luchen hade vi musikteori och det gick asbra! Äntligen förstår jag nästan skalor och intervaller och sånt. Efter det samlades vi i våra ensemble grupper och hade olika framträdanden för de andra musikarn.
När vi slutat gick jag och Lovisa på stan och köpte underkläder.
Nu sitter jag på bussen hem och är glad , ha det bra!!


Vad gör vi? Nu kör vi!

Idag har varit bra. Har varit på min första Zumba lektion. Det var jätte kul! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan springa iväg till bussen. Har street träning klockan 8. Jo förresten, imorgon ska jag vara hårmodell åt Carolina Paaso. Hon ska klippa och slinga mitt hår. Det blir nog skit bra, ska gitta nu. Kraam!


Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan om du lämnade mig nu.

Ska sätta mig och plugga nu och förmodligen blir jag sittande här hela kvällen för det finns så mycket att göra! Skickar en puss åt er (bilden nedan) och hoppas ni får en trevlig kväll!


Svettigt.

Varit på sensia nyss, det blev ett 1 timmes spinningpass. Är helt slut! Nu ska jag hem, duscha, plugga.
Stress!


Us against the world.

--


Min helg har varit bäst!

Har spenderat helgen i Skellefteå med massa gamla och nya människor. Kul! Bilder kommer seeeen!


This is what makes us girls.

Sitter på tha buss mot Skellefteå. Ska hänga här hela helgen, jag, Sanya och hennes vänner. Trevligt trevligt! nu ska jag kissa.. Puss!


Just kiss me.

Drog till Claudia och tränade med hennes värdpappa peter.. Åt HELVETE vad jobbigt! Är helt slut, efter det gick vi över till mig och bastade. Det var så jävla skönt! Nu håller jag på att packa imorgon sätter jag mig på bussen mot Skellefteå! Yaaay! ;) ett kort jag tog idag. Så fiiint!


På bussen!

Sitter på bussen till skolan. Idag ska vi ha nån genomgång i naturkunskap och sen har vi engelska prov. Kommer nig gå bra!
Igår fikade jag med Lena och var på min första exiled träning. Det var skit kul! Men jag var ganska dålig.. Haha fast jag blir nog bättre eftersom.


Ajajaj!

Idag har vi börjat med en ny kurs, Estetisk kommunikation. Det var typ okej. När jag kom hem idag har jag bara legat i sängen.. Är så lat! Men nu ska jag kissa och sen ta mig i kragen och röja på mitt rum! Haha. Sen kanske jag duschar och pluggar lite oxå vi får se vad jag hinner! Imorgon ska jag på min första dansträning med exiled och innan det ska jag ta en fika med en gammal lärare. Ska bli trevligt! Hejs


Trött och less

Idag har jag varit på skolan och det har varit en jävla skit dag.. Haha orkar inte ens.. Sen åkte jag till doktorn och fick ta bort bandaget men jag måste tydligen fortfarande ha på plattor och en elastisk binda. Men det gör inget. Sen tränade jag med Claudia och hennes värdpappa. Han är pt på sensia så det blev ett hårt pass. Han var bra på att pusha oss! Nu ska jag i alla fall sova och vakna upp till förjävlig träningsvärk imorgon!


Mina kläder luktar som dig.

Gick och lade mig vid två igår. Vaknade vid tolv tror jag.. Då städade jag och sen sov jag lite igen och nu ska jag plugga lite. Yay!


I'd rather walk alone, than play a supporting role. If I can't get the starring role.


Bara ligger

Ligger i min säng nu. Kom hem för en liten stund sen. Jag har varit hos läkarn och lindat om mitt ben. Det ser mycket mycket bättre ut! Behöver kanske inte ha det lindat längre efter det här! Yaay. I alla fall ikväll kommer Lollo och Claudia hit och vi ska fira jul typ.. Haha lol.


Utan dina andetag

Bajs hejdå.


Stäääääda

Rubriken säger allt.


Första skoldagen!

Idag har varit en okej dag. Slutade 09.30 så jag följde Louise på hennes lektioner. Det var lärorikt och nödvändigt. Fick jobba lite matte då, vi håller på med nå bajsformler. Det är ej ok. Anyways efter skolan gick jag och Lollo och mötte upp Eddy och Claudia. Då gick vi på stan en stund och jag köpte ett par trosor.
Ska fortsätta underklädes shoppingen på lördag då jag kan shoppa utan stress. Haha, är trött nu och måste städa litegrann. Hejda!


Rock my body

Chillat med Martin idag. Skit kul! Sitter på bussen hem nu. Buss på natten är så mysigt!


Will.i.am and Britneybitch

Vaknade 6 imorse, insåg att jag borde somna om men kunde inte så jag lyssnade på min nya favorit låt: Baby blue eyes - a rocket to the moon. Såg nån film när hajar dödade några ungdomar. Sen sminkade jag och fixade mig.. Här är resultatet:


Tröttttttt

Ligger i sängen och funderar på att ta och lägga mig och sova snart! Jag är skit trött.. Har nyss testat lite kläder. Imorgon åker jag till Piteå. Det blir najs!

Fula bilder!


Godnatt!

I natt sov jag 14 timmar.. Så idag har jag varit pigg! Och ledsen lite då och då. Men det är ju den tiden på månaden. Ajja är skit trött så jag ska sova nu.. Godnatt! :)


Du suger

Till dig som skrev den jätte dumma frågan till mig i blogresponse. Skäms på dig! Jag tog faktiskt illa upp. Och det roligaste är att du inte hade rätt någonstans. Brinn i helvetet. Och btw, ta tummen ur arslet och säg det till mig direkt istället. Usch!


Dålig dag.

Sitter i soffan, kollar på tough love och har mensvärk.. Yay, dessutom har jag nå knas i mitt ben och måste ha benet lindat i fyra veckor..

Jag vill ha choklad. Jätte mycket choklad. Chokladchokladchoklad.


Piteyooooo!


Nyårslöfte 2013


RSS 2.0