För livet leker..

Då har man kirrat gratis biljetter till hockeyn! Nu ska jag dra med mig Amanda och heja på Luleå, nu jävlar ska vi vinna! Hoppas det är bra platser vi får.. Jag tycker an borde få det för nu har vi ju ändå hjälpt till och fixat i
ordning!

Japp..

Min blogg dampar och jag orkar inte fixa det nu :) förlåt!

Nu header.. snart!

Ja då ska jag snart lägga in min nya header, haha men först måste jag göra den ;)

Cause i have a bad, i'm taking one down. Sing a sad song just to turn it around

bildbomb:














knaz i bloggen

Förlåt för att allt är knas i bloggen :(

Hur fan kan man orka uppdatera hela tiden,

Hej eftersom jag har ett liv uppdaterar jag inte så mke, kom typ nyss hem från uh. Det har typ varit fett chill men saknade en person där.. imorgon blir det slalom och sedan - 30 nu ska jag typ sova godnatt!

Bjuder på lite bilder:

Kolla in min nya tröja!






Godnatt, pusspuss!

TJUE

Hej bloggen, hinner inte med ett lågnt inlägg idag för jag ska sova nu. men det har ändå typ inte händ något speciellt! :)

Du får inte - Sonja Aldén COVER!


Sitter på no:n och funderar lite på det st...

Sitter på no:n och funderar lite på det största frågorna i mitt huvud.. Kommer facebook stängas ner? Kommer jorden gå under 2012? Finns gud? Hur kom människorna på att man kunde ha sex förr i tiden? Någon som har några svar på mina dagor?


hey!

Just nu sitter jag med datorn framför mig ska snart börja med mitt studerande. För er som inte vet så studerar jag sång rösten och så. Det har väl gått bra med det är svårt! ja men då ska jag förtsätta, bye!

God morgon!

Jag lyssnar lite på musik nu. Ni kan ju kolla in min facebook profil! jag la upp en ny video igår vissa av bilderna är ganska gamla!

Tryck här!

Ja då sjunger jag då


Tonight will be the night that i will fall for you, over again.

Kom just hem från gården har chillat där med sebbe hans kompis och min kompis bea. Det var kuligt. Känner att jag typ är glad nu. Fan vad bra jag mår! :D Men nu ska jag kolla hur det går med allt hejdå!




HejHej, sitter på bussen in mot stan nu sk...

HejHej, sitter på bussen in mot stan nu ska möta upp bea. Det ska typ bli mysigt. Och jo btw jag jag en ny bestis, andré. Vi är så tighta! Men nu ska jag i alla fall fortsätta ha tråkigt på bussen. Hare gott tills vidare! :)


I just cant do it

Det här är min nya favorit låt:

Fall for you cover - Second Hand Serenade


Goddag bloggen

Idag ska jag och bea härja på stan! Det ska bli kul det var ganska länge sedan man träffade henne. Jag försöker just nu fixa fram lite information om Danmark det går bra faktiskt. Om ni vill kan ni länka några bra sidor om Danmark! jag skulle bli jätte glad då. Ja men nu ska jag fortsätta kolla.

HAHAAHAHAH


Dag 07 – Min bästa vän

Jag har ingen bästa vän men jag har många bra vänner. Här är några av dom:

Amanda och jag,


Jag och Moa,


Parre och jag,


A beautiful day!

Just nu är jag på skolan och har so. Senare idag efter solan ska jag på stan med Sara. Vi ska nog bara virra omkring och snacka. Ska bli skönt att träffa henne för det var länge sedan vi sågs. Efter det ska jag på konfa och senare på kvällen blir det att dyka ner i skolböckerna och plugga! Uppdaterar senare, PUSS!!

Sorry

Jag måste tydligen konvertera om klippet eller något lägger in det imorgon istället. Men måste stänga av datorn nu -.-

Puss god natt! :D

Ny youtube låt ute snart

Lägger ssnart ut en till låt när jag sjunger. HAr så dåliga högtalare så der kommer låta lite såligt i vissa delar.. förlåt för det!

Ny header?

Jag funderar på att ta lite galna bilder och göra en ny header, låter det bra?

just do it againg

Så då blir det att plugga lite hej då bloggen! Bjuder på två läskiga bilder:






Mer trafik på din blogg?

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=supervisious


Cause you have a bad day..

JA dagen igår var ju allt annat än bra! Först var skolan jobbig och sennär jag kom hem och tänkte spela gitarr men då hade en sträng lossnat då bestämde jag mig för att sjunga istället och så var jag hes så jag lät som en kråka :S Sen var det en tjej som typ kaxade och var otrevlig. Den enda bra under hela gårdagen var att vara med amanda korteniemi och få snacka om mitt miserabla liv :(

8 läsare

Jag har haft ganska bra statistik för att inte ha uppdatera på ett tag, jag hade 8 idag och 8 igår :) Men nu blir det solsidan, puss hej!

RSS 2.0