Överrasknings-/avskedsfest till Jossan.

 
 

Smothie.

Hej, det har varit en lugn morgon har ätit smothie och nu ska jag börja städa lite. 
 

TAIZÉ - Tysta parken.

Hallihallå!
Här kommer det 2:a inlägget med bilder från Taizé. Denna gång är det bilder på en park i Taizé där en kan vandra omkring och bara andas, i tystnad självklart. Det heter ju tysta parken. Bilderna fångar ju inte hur fint der verkligen är, för det är galet fint, men det ger er ett litet smakprov.
Så, varsågod. Njut!
 

Kyss mig inte, det kommer bara leda till något ont.

Idag var jag in på Skapa och köpte massa fina saker bland annat två paket kartnålar till min stora världskarta. Den är så fin! Ska måla om några till en andra färger. Pyssel är så roligt. Här om dagen gjorde jag två blomkransar, superduper fina. Kolla bara på bilderna nedan!
 

TAIZÉ - Resan dit.

Hejsan!
Nu kommer det första inlägget med bilder från Frankrike. Detta inlägg kommer innehålla bilder från resan dit.
Hope you ENYOY!
 

Touch me, I know that I'm in reach

Okej, det händer så mycket roligt i mitt liv hela tiden. Tidigare idag har jag rensat alla 1055 bilder jag tagit i taize har även visat dem för Lollo över en fika på Friends. Och mitt i allt det trevliga vi hade så ringde Camilla och berättade att jag ska få följa med till Sydafrika i februari nästa år. Nu tänker ni säkert "wow hennes liv kan inte bli bättre". Stopp där,det kan det. Ikväll har det varit MASSOR med rea på E.L.F så jag har beställt lite smink. 
 
Nu ska jag börja gorma i Taize inlägg.  

RSS 2.0