bea e bezt :P

jia idiz heraah. tänkte bara påminna alla hur bea bea ÅHman eeee!! :P HEIROO!!










ALLTSÅ GUUUD :PPP SÅ FRÄN

dansadansadansa

Ikväll blir det att åka iväg till skellefteå för att bugga. känner mig lite nervös för jag har inte dansat på typ 3 år.. Är lite ring rostig. Men blir nog bra. Sitter nu framför bea medans hon pillar och fixar i mitt hår. Kuligt! Ska snart fixa sminket snart. najs najs!

Stolthet och Fördom

Ska se stolthet och fördommar med mikaela, det kan hon behöve. Den bästa filmen ever! Hejdå

Mysig kväll!

kvällen har spenderats men jonas, oscar och samuel. Myspys! jag och mikaela har typ skrattat hela tiden hahahah! Ska fika lite kvällsfika nu och sen skeda med mika(mikaela inte mika)! Mys hejdå!

 
You take your skinny girls
Feel like I'm gonna die
'Cause a real woman
Needs a real man here's why

You take your girl
And multiply her by four
Now a whole lot of woman
Needs a whole lot more



Me ♥ mellandagsrea

PALLA skriva vart jag köpt kläderna, vill ni ha får ni leta....






Mot the b-näset!


Julklappar!

Det här är lite bilder på vad jag fått i julklapp. Utöver detta så har jag även fått precentkort, en sminkväska, en bok, en säng och två biobiljetter. NAJS!



Somwhere above the rainbow.

Ska ta mig en dusch och fixa håter lite innan min pojke kommer. hihi kul, det gäller att vara med honom innan han installerar bf typ eller hur man nu göt med det haha! Ajja kram hejdå!

Christmas time is here again.

Såhär såg man ut i lördags. Måste bara säga att hela julhelgen har varit awesome!

Julbak i torsdags!



Det ser gott ut va! mums

så söööt!


Kinda true


elda på bara fånga dagen, låt kärleken va ditt svavel.

Sitter framför datorn nu. har varit en urmysig dag idag! Först fick jag mina betyg, gr8!
Efter det drog jag mig till jonas och hälsade på honom, hans mamma och hans morföräldrar. Dom är så söta! Efter ett tag kom hjärtat dit. Då fikade vi alla och det var jätte mysigt.
Sen for jag ocg john hem till mig och gjorde en sats kola, som tyvärr inte blev som vi tänkt oss :s
Så vi sket i allt och gick och la oss och sov.


it seems like my lonely days is over.

fredag: myste på med mikaela under kvällen, först på uh eftersom jag jobbade då sen hemma hos mig. John var med oxå.
Lördag: amanda och john kom till mig och vi myste på hela kvällen.
Måndag: gjorde klar min sista uppgift innan lovet! awesome. Dagen jag och john blev offentliga ;)
Tisdag: Julgodisbak! 

Rubrik

har nyss lämnat in en so/no rapport så nu sitter jag men fjanton (wbgangstern)... I alla fall så ska jag jobba ikväll, jag har tur för john och mikaela kommer hålla mig sällskap.




Dagens döljning av kroppen

Look i'm wearing that smile you gave me.

Follow your heart

Sitter och jobbar som en åsna med en rapport som ska in imorgon. ÄR lite smått stressad men ville hinna med att skriva någon till mina blogg läsare. Känns att trotts att det vaarit extremt jobbiga veckor fyllade med ångest angående skolan och så. MEn nu börjar saker falla på plats! känns bra! men ska fortsätta skriva och sen ska jag duscha, puss!

everybody dies but not everybody lives

Idag har jag inte gjort så värst mycket, jobbat på en so/no rapport som ska in på torsdag. kul! JAg som hade tänkt se någon gullig film men tydligen så bra ska jag inte få ha det. Men ska fortsätta jobba nu.

Lägger upp en söt bild på kläderna jag hade i lördags, kinda cute!

I klassrummet med robin och emil!


I close my eyes and pray.

Jobbig kväll, se film sen sova. kramis!

Varför finns det inga normala korsetter?!

Sitter och kollar runt på nätet efter korsetter. Finns bara typ bunny-korsetter och sånt tjaffs. Jag vill ha en vanlig svart korsett som man kan ha till ett par vanliga jeans! Men nej, det enda jag ser är korsetter som skulle knna platsa i playboy huset.
hittills har jag hittat två stycken som är någorlunda okej:


Måste typ ha någon av dom annars får jag panik.....

I want you, you and I will never be

Ska lägga mig coh sova nu, kram alla bloggläsare!


Nu käka.. nuggets!

Snart kommer papi hem med maten.. åhksdla vad gott! mums! nu kom dom.

HAHA dör.


It's a black top blur, but I'm pretty sure it ruled! damn

ledsen för kass uppdatering.. har inte hunnit blogga. på fredag kom john och hans vänner och räddade mig i min plåga. efteråt kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig till pappa. där såg jag mirrors med macke.
På lördag åkte jag till gymnasiebyn för att kolla in lite linjer träffade paulina och anette gick sedan med dom på stan ett tag. Sen mötte jag upp hanna vi åt på max sen drog vi till mig och fixade oss. efter det drog vi in till staden.
IDag ska jag inte göra mke. hihi

Har tråkigt

Sitter i soffan med nora och har tråkigt.. blev inte att åka till sundom bajs! hade glömt att jag skulle passa nora. blöö ajja hejdå!

Något av en perfekt dag.

Idag har jag ju varit hemma från skolan pga en heeemsk mensvärk. MEn förhoppningsvis så har papi köpt alvedon så jag kan ta mig till skolan imorgon. Under dagen har jag hunnit träna två gånger, sova två timmar, jobba både matte och no/so, lagat mat, sett smurfarna och varit på ug. Ganska awesome dag va? imorgon åker man till sundom för att träffa mika, har inte träffat henne på ett år!!

Ajja kramis!

Yoga.

har nyss dansat lite och kört lite mag övningar i hopp om att lindra mensvärken lite.. det funkade ganska bra. Så nu ska jag slappna av om ängna mig lite åt yoga. Awesome! hejdå :)

Woopwoop!


Baby, i just wanna dance. I don't really care.

For inte till helex, så jag dansar som en dåre hemma istället.. testa! SKit kuuuul!

You are beautiful in your kind of way. Don't let anyone take that away form you.

åh vad jag hatar mobbing. Jag kommer ihåg hur det var och hur jag mådde. Jag ville inte till skolan. Hela 7an och 8an var ett rent helvete. Jag kunde inte gå i korridorerna ensam. Jag önskar bara jag hade haft någon som förstod mig och som kunde stötta mig. 8an var värst jag var rädd för att gå till skolan. Rädd för vad dom skulle säga eller göra. Jag hade få vänner och trodde det var fel på mig. Varför ville ingen vara med mig? Var jag konstig? var jag ful? äcklig? hade jag konstig röst? fult hår? var det för att jag hade eksem? kanske var jag för tjock? Kommer ihåg en gång då jag inte kunde sluta gråta, tror det var dagen efter misshandeln. Jag bara grät och grät. Hysteriskt. Jag var så äcklig att dom gav sig på mig fysiskt. Vars var dom som sa sig vara mina vänner då? Vars var dom?

Snälla jävla idioter, tänk på vad ni gör. Det kan lika gärna ha varit ni som var utsatt. Ni som var ensam och oaccepterad. Så jävla less. Sluta trycka ner andra.

Tänk efter innan ni lämnar en kommentar på någons blogg,blogresponse,facebook m.m.
Tänk efter innan ni skriker något efter någon i korridoren.
Tänk efter innan ni fryser ut någon.

"What goes around comes around"

Tack för mig!


TRÄNA!

Igår vad jag på helex och tränade och avslutade sedan kvällen med thé och desperate housewives. ska typ och träna igen och göra lite matte och skriva på so/no uppgiften. Sounds good huh? I helgen har jag massa hemliga planer men kommer nog lämna luleå på fredag bara för att jag kan. awesome! puss

The one that got away.

Nyss kommit hem, sjunger lite nu. ska typ träna ikväll. Var as länge sen jag var och tränade. Men säger som jag alltid gjort det! dags att komma igångi igen.

Mot skooolan!


spa och vampirediaries

Myser i soffan men hår inpackning i håret. Vad mjukt och fint mitt hår kommer vara! Insåg nyss att programmet är komplicerat. Awesome! Vi hörs sen! Kram.

Film mys med ma mere!

Ska se en film med mamma nu, mys!

Hej jag heter ida, jag ska börja bugga igen!

Jag har kommit på att jag ska börja dansa igen! Har verkligen saknat det! Ska kolla upp med lbs och kolla om dom har en plats åt mig. IHHH!


MÅSTE HA!

Hittade dom här gulliga sakerna HÄR. Jag hoppas jag får det av min mamma. Har typ kollat in dom här grejerna länge och bara väntat till julen!


Du är bra!

Kolla in denna kille (klicka här). Så jävla bra han är asså!
Tycker det är grymt starkt av honom att lägga upp nått sånt. Han kommer gå långt en vacker dag. En riktig inspirationskälla.

trött nå inni..

Nu ska jag och hannabanan gå och lägga oss och sova. jag är gryymt tröttis. Hoppas ni alla har haft en bra kväll. Det har jag haft. Vi hörs imorgon innan mika kommer typ. bye!

To night will be the night that i will fall for you.

Sitter hemma med gitarren nu. Jobbade på uh för första gången ever ikv. Det gick ganska bra. Det var typ lagom med folk så jag hann spela lite gitarr och sjunga samt fixa naglarna på en brud. Kvällen var extremt chill. Snart kommer hanna hit, hon drog på nån fest medan jag jobbade.

Ska spela nu! kram.

baby you know all the right things to say.

Ska hoppa in i duschen, fixa naglarna och sen kommer hanna! Ikväll blir det uh eftersom jag ska jobba. Det är min alldeles första kväll men det går nog bra! ta er dit vettja!

bjuder på dessa!

You're like my favorite song on the radio.

Fixar naglarna sen ska jag dra mig mot lilla jonas för att spendera kvällen där. Blir säkerligen awesome!

En stad i sorg, så var det inte så....

Kul, att det är en massa idioter som sprider rykten om att folk dör. Var jätte många som blev ledsen för att dom trodde en kille hade dött.. Så jävla idiotiskt!

I was born this way

Hej, tänkte ta och svara på din fråga. Jopp, det är så att jag föddes såhär och jag är fortfarande för ung för att göra skönhetsoperationer. Och vem är du att avgöra vem som är snygg eller ful? om jag skulle dömma dig bara eftern din kommentar kan du inte vara en så vacker människa eftersom du måste trycka ner andra. Vad tjänar du på att kalla mig ful. Dessutom är du ju grymt feg som inte vågar skriva ditt namn. Stå för vad du tycker! vad är det värsta som kan hända.. PUSS!

RSS 2.0