Smink konsultation

Hejsan igår var jag på smink konsultation på Presenta & Här hann inte berätta om det igår så jag gör väl det nu då. Det här använde hon på mig: Foundation, concealer, puder, ögonskugga guldbeige och guldgrön, ögonpenna mörkgrön, maskara, ögonbrynspenna, rouge och läppglans.

Såhär gör du:

1. Börja med att appliceraa fuondation med en foundationborste eller svamp, själv föredrar jag fingrarna. Börja på pannan och gör hakan sist. Börja i mitten av ansiktet och vandra ut mot kanten för att det ska bli jämnare.

2. Sedan är det concealer som gäller, börja med att täcka över alla eventuella finnar, pormaskar och rodnader. Sedan tar du bort röda eller mörka ringar under ögonen. Lägg lite på ögonlocket för att det ska bli en mer jämn färg. Det gör även så att du ser piggare ut även om du inte ska använda ögonskugga.

3. Hon fyllde i mina ögonbryn med en ljus ögonbrynspenna.

4. Eftersom att detta är vardags smink så använde hon e lite större borste än vanligt. Fast det är ju ite en personlig sak. Hon började med att lägga en ljus bas på hela ögon locket. Sedan använde hon en grönguldig färg för att framhäva mina blåa ögon. Hon målade nästan längas ut på ögat och globlinje sedan ner mot fransraden. hur stark du vill att färgen ska vara är oxå lite efter smak och sånt.

5. När hon skulle stoppa på eyeliner stoppade hon över och under ögat.

Hur mke maskara man ska ha och vars man ska applicera rougen är ju från person till person.


hos amanda

hehej sitter hos amanda puss

@ fannys Place

Jag är hos fany nu och vi ska typ till pappa snart och passa ungen  oen blire film kväll:P<3 men ska dra nu pöss

Like a G6

Tjue! ska kolla på fb just nu är inte på något blogg humör! imorgon ska jag vara med fanny:P :P:P

At least give me my dreams back

Hejsan!
Sitter hemma nu och lyssan på Taylor Swift hon e ganska bra tkr jag. snart ska amanda kommer med några kille kommer inte ihåg vad dom hette men ajja :P

Jo jag skulle behöva hjälp med att göra en header, skulle bli så himla glad om någon kunde hjälpa mig? Och det skulle vara så himla gulligt oxå.

Jaha då skrev amanda att hon inte kunde komma ja det var ju tråk ;/

Fråga!

NR 1


NR 2


Vilken outfit är finast?

tjejgrupp

Sitter här på fritidsgården med Amandas och Gurra som jobbar på gården. Vi har nyss fixat en tjejgrupp och ska snart fixa en blogg till den! jag och amanda har tagit lite bilder med deras systemkamera, fett nayz! snart ska vi fara och sätta upp affischerna som är till discot (y) skriver senare, puss ♥

Ke$ha - Blah Blah Blah


Hjälpa till?

Hej innan jag drar te emanda undrar jag bara om det är någon som skulle kunna hjälpa mig göra en fin header? Det skulle vara hur gulligt som helst. Men jaja nu ska jag dra, puss! ♥♥

Ny outfit.

Jag bytte tröja efter att jag duschat. Den nya tröjan är gul och ser ut såhär:

 

Såhär ser hela min outfit för idag ut:



Stod lite konstigt med benen på bilden men jajja saksamma. det spelar egentligen ingen roll :)

Pj med Amanda och Fanny!

Fanny och jag, amanda står bredvid mig och sminkar sig.


Amanda, fanny och jag, bff.


Amanda, jag och Fanny, :*


Fanny och jag, jag vet inte riktigt vad hon håller på med på bilden
och tror inte jag vill heta heller, höhöhö. :P



Pöss nu ska jag dra :) mer bilder ikv! :D<3

Hiss

jag vill hissa bussen idag. Även om chaufförerna är litte dryga och sånt så sprollar väl det. Jag menar hur ska vi annars kunna ta oss till olika ställen och träffa kompisar. Våra päron kan ju inte alltid skjutsa oss. Asså iblans kan jag hålla med om att chaufförerna är lika dryga som ja jag vet inte vad men jag måste ändå säga att jag inte skulle klara mig utan dom :) 

Tjo!


Idag ska jag dra till amanda men först ska jah bada och duscha. jag vet inte vad vi ska göra hos henne. ikväll ska jag till sjukhuset och hälsa på farfar. Inte för att han kommer veta att jag är där men det är värt det ändå för jag känner att slutet är nära. Sen ska jag inte typ göra något mer puzz! :)<3

Kläder jag fått av någon.

När jag var hos fanny för ett tag sedan så hade hennes mamma kommit hem med kläder från någon anette och vi fick kolla igenom en hög med kläder här är lite av det jag hittade:











Vet inte riktigt vgars dom kommer ifrån.

Dagens outfit

Hummel tröja - diva
Svart och Rosa linne - JC
Lack leggings - Lindex





Dagens Köp!

Det här är kjolen jag la undan igår, pappa köpte den idag.

Midjekjol - Gina Tricot, den finns i andra färger och mönster också.


Såhär ser det ut när jag har på mig den




Jag tycker den är ganska söt! :) <3

Diss!

Just här och nu dissar jag ciggaretter! Vad finns det egentligen för fördelar med att röka? jag tycker att det är dumt och idiotiskt, kanske själviskt också. Det är inte bra att röka och här får ni några nackdelar:

1. Man får dålig andedräkt.
2. Man åldras i förtid.
3. Man luktar gamman fimp!
4. Man får lungcancer.
5. Det kostar pengar.
6. Händerna blir gula.

Jag förstår inte vad är det som är så coolt med att röka egentligen? Varför vill man ha dålig andedräkt och lukta gammalfimp? Kommer ni inte ångra er när ni blir äldre och ligger där i sjuksängen och ni inser att allt är ciggarettens fel och att ni skulle kunna dö när som helst, ni kanske tänker att ni kan operera er och att cellgifter hjälper men alla tål inte det!. känns det bra att dina t.ex barnbarn eller barn kanske kommer stå där vid sjuksängen och se dig dö och känna sig så hjälplösa att de vill spy! De kommer försöka göra sitt bästa för att inte gråta och vara stark för din skull medans alla egentligen plågas. Känns allt det där bra så fortsätt att röka. Fortsätt skylla ifrån er på att det är så svårt att sluta. Ja ni kommer säkert långt på det och har ni riktigt tur kanske det tar er rakt ner i graven! jag tycker det är själviskt att röka, jag menar vad ska ni sätga till alla som älskar er när ni ligger cancer sjuk i en sjuksäng. vad ska ni använda för ursäkt? Finns det ens någon ursäkt? Nej ingen bra! Så ni alla som klagar på att blondiner är dumma och inte har något IQ... kolla på rökare då!

Jag var bara tvungen att skriva av mig lite, puss!♥


-

Hemma från sjukhuset nu. Det var typ som vanligt med farfar han får morfin nu så det enda han gör är sover. Jag hade lovat mig själv att inte gråta idag men det blev för jobbigt när farmor började prata om att han bara skulle somna in, men det är ändå ganska skönt att veta att han inte har eller kommer ha ont. asså det jobbigaste just nu är att inte veta exakt när det tar slut, för då kan man lixom förbereda sig för vad som kommer hända. Nu kommer ju beskedet komma som en överaskning som inte är uppskattad. Min lilla syster blev jätte ledsen idag när hon såg honom och började gråta. Just nu känner jag mig för förvirrad för att kunna gråta. Jag har blivit allergisk mot allt som har med ciggaretter att göra! Det finns inget bra med det! Bara idioter som röker!

-

Sitter och snackar med amanda i telefon hon kommer till mig snart. Fanny kommer oxå snart och gissa vad vi ska göra? vi ska panta flaskor! nu sitter dom här och komenterar sättet jag skriver på! Dålig stil! sedan blir det sjukhuset och hälsa på farfar pöss skriver sedan

*gäsp*

Vaknade nyss ska käka lite frukost och fixa till mig. 
Skriver sen Puss!:D

Hemma nu!

Idag har jag ju som sagt varit med Fanny och Amanda på stan.
Första hade vi möte med anette på PeKA hon berättade att sofie, tjejenvi skulle ha möte med senare på dagen tyvärr hade blivit sjuk, vi skulle höra av oss till henne och boka en ny tid.
Allt gick bra på mötet och sånt. Efter det for vi och åt på max, alla åt frisco. Det är så himla gott. Sedan gleed vi omkring på stan och jag hittade en svin söööööt midje kjol.
Jag la undan den och pappa ska fara och köpa den imorgon. Den är svart och vit randig, och jätte gullig! efter vi hade varit på stan följde Fanny mej hem och Amanda drog hem te sig. fannu drog nyss så jag ska typ dra te Amanda nu och fixa affichen till diskot vi ska ha, hon behöver tydligen hjälp. Sedan ska vi väl mysa på lite och sånt som vi alltid gör typ flumma. Hahahaa asså fanny fick typ värsta rycket på mötet hon bara började asgarva! Det var typ lite wierd för jag och amanda fattade ingenting...

Men nu måster jag dra, ha det chill, pöss!! ♥


Stan snart

Jag har hunnit med mycket nu på morgonen först så var jag på ljus behandling, sen tog jag ut pengar till lunch och efter det så lämnade jag ett linne till mamma när jag gjort det så tvättade jag håret.
Jag måste ju se anständig ut nu när jag ska på möten. Som jag skrev igår så är det två möten på gång.
Först på peka och sedan på ung arrangör.
Jag är lite nervös för mötet med ung arrangör, peka tanten har jag redan träffat så det mötet är jag inte så nervös över. Jag har en ganska positiv känsla och tror att det kommer bli kul idag.
Snart ska jag sminka och fixa till mig. Idag har jag på mig lackleggings, svart linne och en vit kofta. Jag har inte skrivit det kanske men mina höga skor är trasiga... igen! Så dom är på lagning.
Mamma sa att jag skulle gå och kolla om dom är klara. Jag få väl hoppas det för skorna jag har nu är både fula och kalla. Men nu måste jag skynda mig bussen går om en halv timme!
Ha det bäst! ♥

Ingen film ikv (N)

Hann inte se filmen storm ikväll för jag skasnart gå och lägga mig. Det ska bli så skönt att vara lägga mig i sängen! Men innan jag kan njuta av sängen så måste jag borsta tändern och ställa klockan på 6 måsta juh hinna blogga lite i morgon innan behandlingen oxå. Det är typ som att sola solarium bara det att av det här ljuset så får man inte cancer. Man som står upp i en låda.

Jag har märkt att jag har hormonsvängningar angående bloggandet, ena stunden typ bloggar jag hela tiden och andra stunden bloggar jag typ aldrig!

Men ska nunna kudde och sussa sött! Puss :) <3

RSS 2.0