Get us while we're hot.

Sitter på bussen nu. Ska vara med Claudia och Parre. I morse gjorde jag och Claudia plättar och mös på. Sen åkte hon till stan för att gymma och då kom Lollo och jag fixade hennes naglar. Efter ett tag kom parre och Claudia. Nu ska jag ringa Claudia!


Godmorgon!

Igår efter träningen duschade jag och sen drog jag in på stan för att sola med Louise efter det for vi till mig och fixade mat. Sen kom Claudia och vi åt glass, Louise åkte vem och jag gjorde gelé naglar på Claudia. Det blev jättejätte bra!


The one that got away

Väntar på att bussen ska komma. Jag har nyss varit med mamma och tränat bodypump på Sensia. Det var jätte jobbigt och jag är jätte trött nu efteråt. Nu ska jag hem och duscha och kanske om jag orkar basta. Glömde dator laddaren hos mamma. Får den ikväll när pappa kommer med min packning. Nu kommer bussen hejdå!


Blogresponse nu!

 

Mys-kväll!

Tidigare ikväll kom Amanda och Jonna hit och vi bokade flyg och hotell till Biebers spelning. Vi ska bo på ett fint hotell. I alla fall just nu ligger jag och myser i sängen och kollar på Criminal Minds med chai-the och ett äpple. Jag har även på mig mina mimmi pigg sockar och min nya siden morgonrock. Kände att jag behövde köpa den, känner mig som en cougar nu. Åh vad mysigt jag har det!


En sista gång. Håller jag om dig, håller av dig, håller avstånd.

Städar, städar och städar. Om man läser mina blogg inlägg verkar det som om att jag göra är att städa.. Men så är inte fallet. Jag äter ju mat oxå hihi. Nä men ska städa klart. Ikväll kommer Amanda och då ska vi boka flyg och hotell. Awesome! hadet!

The only way your heart will mend is when you start to love again.

 

Kill them with kindness.

Idag har jag varit på skolan as usual.Sen kom jag hem och städade. Tänkte gymma men jag orkade inte.. Ska fara imorgon istället. Jag kollar på Criminal minds just nu. Hittade några roliga bilder nyss. Haha 
 


Det är en bra dag idag.

Idag har jag varit på jobbmässa och lämnat mitt cv lite överallt. I början var jag jätte nervös, visste inte hur jag skulle inleda samtalet men det gick nog bra ändå! Nu väntar jag på att infokursen om körkortet ska börja! Spännande!


Jag älskar människor som bjuder mig på bio.

Sitter i skolan nu. Finns inget vettigt att göra på lektionen så jag bloggar. Idag ska jag plugga. Typ som vanligt. Nu ska vi kolla cheerleading videos jag och Emmelie. Tja!


Är du en av dom som inte vet vad feminism är?

Det finns många fördomar där ute om feminister och feminism. Till exempel att man inte kan vara feminist om man rakar/sminkar sig eller använder klänning/kjol. Ett annat exempelär att alla feminister hatar män. 
 
En feminist var ursprungligen en kvinna som inte anpassade sig efter samhällets norm för hur en kvinna borde agera och bete sig. Feminism kan beskrivas som en ideologi som försvarar kvinnors politiska, ekonomiska och sociala rättigheter. Den feministiska tankerörelsen har en del av sitt ursprung i den franska revolutionens tankar om att alla människor är lika mycket värda och att alla borde ha lika rättigheter. I Svenska Akademiens ordlista från 2006 står det att feminism är en ”rörelse för kvinnors jämställdhet med män”.

Trött!

Jag orkade mig till gymmet trotts allt. Ett ganska lugnt bodypump pass med bastu efteråt! Skönt. Ska sätta mig och plugga snart, ska bara packa först. Det känns lite lagomt kul. Men måste man så måste man! Ska skriva klart en grej om sömn, skriva ett tal på engleska om Justin, plugga lite matte och läsa lite Idrott och hälsa. För mycket att göra, så lite tid! Hejs :)

Pierca naveln igen?

Det var ju cirka ett och ett halvt år sedan jag tog ut piercingen pga en otäck infektion :s 
Men jag har börjat funderar på att göra om det igen. Det är ju så snyggt! Hmm. Vi får se. Jag är ju så kinkig när det kommer till smärta och nålar. Hahah ångest. Tycker ni jag borde göra det? Är det verkligen värt? 
 
Ska i alla fall fara och träna på någon timme. Efter måste jag ha en pluggkväll. Har massasaker jag måste göra. Stress. Men innan gymmet ska jag hinna städa rummet. Så jag måste sätta igång nu. 
Puss!

Träna eller inte träna?

Jag försöker att finna ork att fara och träna ikväll. Det tar emot men.. Det blir nog ett bodypump pass idag! Ska ringa mamma och fråga om hon ska hänka! Ha det awesome! :)


Trevlig kväll!

Igår kväll chillade jag på Porsön med en massa härliga människor. Grymt!
 

VI ÄR REDO FÖR PARTY RÖJJRÖJJ




Din charm blev min död.

Idag har jag inte gjort så mycket. Hade provi samhällsekonomi. Gymmade i en timme eller något. Drog hem, duschade och nu håller jag på att fixa mig. Ikväll ska jag vara med claudia, ingrid, parre, paulo och några till. Det blir nog jätte kul! Ska fortsätta fixa mig nu. Hejs!

Instagram är full av puttenutte.

Idag har jag varit på ug för första gången på flera månader. Det var jättemycigt och vi såg en bra film och allting var bra! Nu ser jag på Grey's anatomy och sen ska jag sova. Sov gott!

Glad alla ♥-ans dag mina älskade vänner!

Klätt upp mig lite fint idag :)
 

Jag undrar vad du ska göra ikväll.

Det har varit en okej dag för att vara alla hjärtans dag. Vi hade redovisning i Musik teori och vi framförde en låt acapella.. Det gick jätte bra och var jätte kul! Jag hoppas att ni som läser haft en bra dag! Nu ska jag hem och fira med en semla. Cuz I don't give a fuck!


I will wait forever for you to kiss me again.

Nu ska jag hoppa ner i sängen nu och sova tror jag. Vi hörs imorgon!

Arg och frustrerad.

Kan inte stödja mig på min arm.. Så jag kan inte göra armhävningar eller liknande övningar utan att det gör spyont i hela armen... ÅHHH!

Tillfällig pojkvän sökes till alla ♥-ans dag.

Du ska vara trevlig, rolig och köpa chips åt mig (pga har inga pengar själv). Du ska även gilla action filmer där det är mycket blod och folk dör!! Skriv till mig på facebook, var inte blyg. Jag är snäll :) 
 

I can't keep up with your turning tables.


Min dag - Fettonsdagen

Idag har varit en helt vanlig dagLärde oss HRL på lektionen. Så nu kan jag rädda liv! Åt sedan lunch med Claudia (aka Pocahontas) på pepperon. Efter det drog jag hem och unnade mig en semla. Mumsigt! Nu ska jag plugga. Efter maten blir det workout. Yaay!
 

Lunchar med Pocahontas.


Svenska Rivieran

Hahaha, det är så kul.. Såg det med mamma. Vi hade en mus-kväll här hemma hon och jag. Vi åt morot och såg tv. Nu ska jag hoppa o sängen imorgon har vi en jättelång sovmorgon! Woop! Natti :)


Nevermind, I'll find someone like you.

Idag har våran klass varit på en skit bra föreställning!! Apatiska - för nybörjare, så hette den. Väldigt super bra! På estetiska kommunikationen dansade jag med Claudia och Ingrid.
Nu efter skolan hämtade jag min lillasyster Nora på dagis. Det tog en halvtimme att klä på henne för hon vägrade sluta sprattla. Vi har fikat lussebulla och nu ska vi duscha och sen myysa! Hejs.


I don't want the world to see me. I don't think that they'd understand.

Ska hoppa in i duschen nu. Läste nyss en fin text Ellas pappa skrivit. Kan inte sluta gråta. Hojja. Konmer ihåg att jag lovade att hälsa på dig på skolan innan jullovet men hade så mycket plugg så jag hann inte. Det sista jag sa åt dig var "gott nytt år". Jag behöver dig nu. Inget fungerar. Behöver dina goda råd nu.

Tattoooooooes

 

Allting går upp för mig när solen går ner.

Allting är så upp och ner just nu. Men idag har det hänt mycket roliga saker. 1. Mikaela och jag ska kanske fika imorron om hon mår bättre, saknat henne så mycket. 2. Fast det här var ett tag sen jag fick reda på. Micke (ledare för min ungdomsgrupp) frågade mig och malin om vi ville sjunga i kyrkan i mars. Det vill vi!
Nu ska jag träna! Ha det superbra och bäst!

Fuck it and fuck you!

Myser.


High school musical!

Myser ner mig i sängen med en stor kopp thé. Idag har varit en bajsdag. Jag varit trött och in/så lektionen gick sådär pga hes. Det enda bra idag var nog musikteorin. Men jag fick en grym låt av p-a som jag älskar för det är så mycket power i den! När jag sett klart HSM 3 (det är den jag ska se nu) ska jag nog träna och sen plugga! Kommer bli awesome! Åh jag är som små glad nu. Twitter är så fint.


Hahah


You're at war with love, hun'

Hope the wound heals but it never does
That's cause you're at war with love
You're at war with love, 

These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change

Never let a wound ruin me
But I feel like ruin's wooing me
Arrow holes, they never close from Cupid on a shooting spree
Feeling stupid cause I know it ain't no you and me
But when you're trying to beat the odds up
Been trying to keep your nods up
And you know that you should know
And let him go
But the fear of the unknown
Holding another lover strong
Sends you back into the zone
With no Tom Hanks to bring you home
A lover not a fighter
On the front line with a poem
Trying to write yourself a rifle
Maybe sharpen up a stone
To fight the tanks and drones of you being alone

I wish I never looked, I wish I never touched
I wish that I could stop loving you so much
Cause I'm the only one that's trying to keep us together
When all of the signs say that I should forget him
I wish you weren't the best, the best I ever had
I wish that the good outweighed the bad
Cause it'll never be over, until you tell me it's over

These battle scars, don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
 
(Then just leave)
You shouldn't have but you said it
(And I hope you never come back)
It shouldn't have happened but you let it
Now you're down on the ground screaming medic
The only thing that comes is the post-traumatic stresses
Shields, body armors and vests don't properly work
That's why you're in a locker full of hurt
The enemy within and all the fires from your friends
The best medicine is to probably just let it win

I wish I couldn't feel, I wish I couldn't love
I wish that I could stop cause it hurts so much
And I'm the only one that's trying to keep us together
When all of the signs say that I should forget him
I wish you weren't the best, the best I ever had
I wish that the good outweighed the bad
Cause it'll never be over, until you tell me it's over

These battle scars, don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change

Cause you've set me on fire
I've never felt so alive, yeah
Hoping wounds heal, but it never does
That's because you're at war with love
And I'm at the point of breaking
And it's impossible to shake it

See, you hoped the wound heals, but it never does
That's cause you're at war with love
Hope it heals, but it never does
That's cause you're at war with love!


Gammal video från när vi sjöng i kyrkan.

 Min personliga favorit är Halleluja!

Because I'm crazy, baby I need you to come here and save me.

Städar mitt rum nu.När jag är färdig med det ska jag köra lite yoga. Idag börjar min 60-dagars träningskalender. Är taggad till tusen! Yay! 

Mysig kväll

(Det gula är en badbomb)


Gleeeeek


I am done with my graceless heart. So tonight, I'm gonna cut it out and then restart.

Nyss vaknat. Har sovit så jävla dåligt i natt.
Jag drömde att någon drogade ner mig och i början var det som att jag inte var jag utan jag kollade på när jag blev drogad och bortförd.. Sen låg jag i ner någonstans och jag såg en skugga över mig men jag kunde inte röra på mig eller skrika utan jag bara låg där.. Sen vaknade jag..
Anyways, idag ska jag bara ta det lugnt. Plugga. Baka. Bada jacuzzi. Fixa mina tånaglar och fingernaglar. och bara njuta av helgen!  Kommer nog bli bra!

It's not enought

Trött. Kan inte sova. För mycket att tänka på. Har ont i huvudet. Önskar jag kunde sova. Åh.


Tränings schema.

Har nyss laddat ner ett två månaders träningsschema som jag ska börja följa på måndag. :) Jag håller på att försöka behålla motivationen till att träna vid liv så nu testar jag lite olika saker. Jag ska även testa yoga för att det ska hjälpa till att få igång blodcirkulationen och minska matsuget. Plus i kanten blir man smidigare och vigare. Jag är taggad och på hugget! Nu kööör vi!

Taco-kvällll

Ikväll kommer nog bli en lugn kväll.. Har massa plugg att göra och så. Sen blir det nog en hel del på Criminal Minds avsnitt och läsa min bok om hjärnan. ha det bra!
 
 

"Kan du inte bara hoppa framför ett tåg?"

Det är det äckligaste någon sagt till mig någonsin. Det har bara hänt en gång. Hen hade ingen anledning till att säga det uten tog sig bara rätten till det eftersom hen (och jag citerar) ville att jag skulle "Förstå hur mycket jag hatar dig!!". Innan jag hann svara hade hen blockerat mig. Det var hemskt. Jag förstår inte hur man kan säga sånt till sina medmänniskor? Herregud. 

Jobbig dag.

Idag har jag inte gjort något speciellt jag har varit på skolan, fikat med parre, louise och claudia och sen ätit middag på mammas jobb. Resten av kvällen har jag sett på Criminal Minds. Nu ska jag skriva klart en analys av arbetet vi gjort de senaste veckorna i ämnet estetisk kommunikation sen ska jag duscha. Vi hörs imorgon! Hejs.
 
(Gammal bild)

Till alla förvirrade själar därute.

Det finns många fördomar där ute om feminister och feminism. Till exempel att man inte kan vara feminist om man rakar/sminkar sig eller använder klänning/kjol. Ett annat exempelär att alla feminister hatar män. 
 
En feminist var ursprungligen en kvinna som inte anpassade sig efter samhällets norm för hur en kvinna borde agera och bete sig. Feminism kan beskrivas som en ideologi som försvarar kvinnors politiska, ekonomiska och sociala rättigheter. Den feministiska tankerörelsen har en del av sitt ursprung i den franska revolutionens tankar om att alla människor är lika mycket värda och att alla borde ha lika rättigheter. I Svenska Akademiens ordlista från 2006 står det att feminism är en ”rörelse för kvinnors jämställdhet med män”.
 
Hoppas detta har hjälpt er lite!

#nätkärlek

WOW, igår kväll var en fantastisk kväll. Jag är inte bra på att få nere mina tankar i ord.. Men jag ska försöka.
 
Igår morgon såg jag en film, en film där några journalister läser upp brev som dom fått skickade till sig. När Jenny Alversjö kollar in i kameran och börjar läsa ryser jag i hela kroppen. Jag får ont i magen och ett obehag sprider sig i hela kroppen.. Är det här verkligen på riktigt? Hon fortsätter läsa och jag fryser inombords.. Sen är det Titti Schultz tur. Hon kollar in i kameran och läser. Orden tränger in i mig och gör mig fruktansvärt ledsen. Hur kan man säga så till andra människor? Och så fortsätter det i 6 minuter och 18 sekunder. 
 
Sen på kvällen var det uppdrag granskning. Det handlade just om det här. "Män som näthatar kvinnor". Jag satt med tårar i ögonen hela programmet. Det var modigt och starkt gjort. Jag satt i soffan hemma och kändemig stolt. Det kändes som stort steg i rätt riktning. När det var slut gick jag in på twitter. #nätkärlek var högst på trender listan. Min twitter var full av kärlek och stöttande ord. Jag blev alldeles varm och degig i hela kroppen. Oron och obehaget jag bärt på hela dagen var som bortblåst, det fanns bara inte. Jag var genom glad! Allting var bra. Och igår vann kärleken över hatet. 

Ikväll mår jag bra!

Om ni inte så uppdrag granskning ikväll missade ni något. Kvinnorna var så modiga och det var så bra att jag inte orkar! Satt som fastklistrad framför tvn med tårar rinnande ner för mina kinder.. Var så upprörd och stolt på samma gång. wow! 
 

Just hold me one last time.

Åh, idag har varit en jättebra dag. Gymmar i en timme men bland annat ingrid, paolo, parre och några till. Efter det dans i en och en halv timme :)


Nobody sees, nobody knows.

Igår kväll var jag och tränade. Det var äckligt jobbigt och jag har bajs mycket träningsvärk. Blöö :(


I'm never leaving your side. That's just not my style.

Har nyss varit och tränat nu kollar jag på Criminal Minds och myser. Har inget viktigt att skriva.. ha det bra hejs!

Hoppas du ska resa dig och springa efter mig.


Nåja

I helgen har jag inte gjort så mycket, jag har bara tagit det lugnt. Nu ska jag städa, duscha och se ett till avsnitt av criminal minds.. Vi hörs!


En sån man. Vem kan lämna dig?

Tjaa, nyss vaknat. Nu gör jag inget speciellt. Igår hade jag spa-kväll framför massa avsnitt av Criminal Minds. Det var jätte trevligt! Jag gjorde pedikyr, manikyr, hårinpackning, rakade benen och sen smörjde jag in mig med en väldoftande lotion! Lyxigt. Nu ska jag fortsätta göra ingenting hejs!

Almost forgot! I torsdags bjöd fina Lovisa mig på bio. Hon hade lyckats fixa gratisbiljetter till förhandsvisningen av pitch perfect. Det var jätte trevligt och jag är så glad att hon ville att jag skulle följa! Hihi


RSS 2.0