En bild på en svart Primark-kjol.

Köpte en klänning nyss från Ellos, den är fin och jag hoppas jag tycker om den mkt. Den är korallröd och av maxi-modell. Har blivit galen i långa klänningar, och kjolar oxå för övrigt, men mest klänningar. Det är så enkelt att bara dra på sig! En behöver inte hålla på att matcha kläder och gorma. Så enkelt!
 
Idag har jag haft två lektioner. På morgonen hade vi kör i 2 och en halv timme. Vi övade vårsångerna vi ska sjunga imorgon. Sen åkte jag hem till pappa och såg parlamentet och chillade. Klockan 3 var det dags för matte, den slutade 5. Efter det har jag bara pluggat. 
 
(Suddig bild, men detta är en av de 4-5(?) kjolar jag köpte i england.)
 

Ny beställning från ELF.

Har beställt mer från E.L.F och denna gång en hel massa nagellack. Jag är så glad.
Igår var det Liza och Stinas 19 års kalas. Det var jätte mysigt!
Dagen före igår chillade jag på hos Erik, han hjälpte mig med min musikläxa. 
Men tillbaka till mer saker jag beställt idag. Beställde även ett kamerastativ från Clas Ohlson som kostade199kr. Får bara hoppas den är bra. 
Målade nyss naglarna. Svarta med glitter i. Nu ska jag läsa sen sova. Kramis!

I need to know that he can save me.

Idag har jag varit i skolan, sen konfirmandträff! Efter träffen åkte vi unga ledare till Erik och övade på en låt. Sen skjutsade Erik hem mig och Tova. 

Den andra dagen av min detox/5:2 var det idag. Det har gått bra so far. Har dock jätte ont i huvudet fast det är tydligen vanligt att man har det. Jag tror det har något med att när gifterna lämnar kroppen kan man få det. sen har jag även undvikit socker i två dagar nu. Det stod att om man har otur kan man få abstinens besvär från det. Känner mest nu att huvudvärken gör att det är lite svårt att sova. Ska försöka igen nu dock, så kram och godnatt! 


Detox och 5:2-dieten

Hej! 
Idag har jag börjat min 7 dagar långa detox. Alltså jag ska hålla mig borta från kaffe, rött kött, svart the, socker, alkohol och tobak. Detta för att rensa bort orenheter och giftiga ämnen som lagrats i kroppen. Om det funkar kommer jag bli piggare, ha mindre huvudvärk och må bättre helt enkelt. 
Jag har även bestämt mig för att testa 5:2 dieten under några veckor och se hur den funkar för mig. Idag är min första fastedag nästa blir på onsdag tror jag, eller torsdag. Vi får se. 
Nu ska jag fortsätta läsa min favoritbok, dricka mitt nya samt dricka citronvatten. Jag mår bra nu.



Consume me like a fire, 'cause I just want something beautiful.

Hallihallå!
Idag har varit en alllmänt mysig dag helt enkelt. Jag fortsatte skriva lite på en roman jag håller på med.. Vi får väl se vad det blir med det men just nu känns det bra! Är uppe i 2 osammanhängande sidor just nu. Ska väva ihop allt sen men just nu låter jag inspirationen flöda.
 
Förutom skriva har jag städat rummet och sen beställ 13 produkter från E.L.F för 300(!!!!!!)kronor. Det blir ca 23kr/produkt. I april har elf 50% off på allt så länge det kostar över 36 euro. FETT VÄRT! Funderar lite på om jag ska göra en rewiev. 
 
Har nyss fätat håret, ska sova nu. Skolan börjar ju på tisdag. Jag bjuder på två webcam bilder.
(Hittade ett Nude lipstick i min sminkväska som jag har på mig.)

Love is clueless and destiny is wishing.

Känner mest att om ni har jävligt tur så kommer jag göra ett till inlägg med bilder från england fast denna gång är det Marks bilder som jag komemr lägga ut. Haha lovely.
 
Just nu sitter jag i mitt nästan kolsvarta rum (jag har faktiskt mitt hemmagjorda koppljus tänt!!) och har nyss vaknat. Lol nej alltså jag har ju varit vaken tidigare idag men jag har mens och då är jag extra trött typ.. Så när jag skulle gosa ner mig i sängen för att läsa lite råkade jag somna hehe. Vaknade av att mobieln plingade och Mark hade taggat mig i ett foto på insta. Såhär tänkte jag: "ÄNTLIGEN EN BILD PÅ MIG, JISSES" okej nej men typ så hihi.
 
Här är alltså den fina bilden på mig. Nu ska jag fortsäta vänta på att en ompis ska rädda mig från att vänta.. 
 

3 bilder från idag!

Idag har jag läst min favvobok How To Fall In Love fick även höra att den boken har min sorts optimism. Känns bra! När jag inte läst har jag fikat på stan med en vän och efter den städat, packat och begett mig till min mor. 
Här kommer 3 random bilder en på mina kläder idag, en på boken och en ascool bild där jag blåser en bubbla och har på mig min nya keps. 




Don't over think about it.

Gjorde nyss ett litet onlinetest. Det var ett test för att se vilken färg ens aura är, och min aura är tydligen gul. 
 
I morse tog jag en lång sovmorgon, vaknade vid 1. Resen av dagen har jag varit lika produktiv... LOL nej men jag har faktiskt rensat i min garderob. Det är så skönt att rensa bort gamla saker som och fylla på med nytt. Nu får jag ju faktiskt plats med mina nya kläder! 
Detta blir ett jättekort inlägg för jag ska på bio med min soulmate, Jossis, snart. Så jag måste bya om och fräscha upp mig litegrann. 
 
(Kom på nyss att jag bockat av nummer 11 på min bucketlist i helgen. Vara vaken 24h i sträck!!)
 
Uppdaterat: 
Bilder på mig som jag tog efter inlägget publicerats...
 

England, fina England

Dag 1, Fredag:
Klev upp 04.45 på morgonen. Vi hade samling 05.30 på Kallax. 
Åkte flyg hela förmiddagen och åkte buss andra halvan. Vid middagstid kom vi äntligen fram till Horstedt. Jätte skönt! På kvällen satt jag, Henke, Erik och Tova och snackade. 
 
 
 
Dag 2, Lördag.
Vi blev väckta klockan 08.00 men jag orkade mig inte upp förrän vid 08.45. Då gick jag ner till frukosten. Resten av förmiddagen slet jag och Erik på med musiken vi skulle ha på gudstjänsten vi skulle ha sen. Konformanderna var jätte duktiga. *Stolt* 
På eftermiddagen kom Mark med massa engelska ungdomar och samtidigt som mina konfirmander bondade med engelsmännen så fick jag och Erik ledigt och utforskade bym vi bodde i. 
På kvällen var det gudstjänst och efter det bonfire. Sen vare natti, vi skulle upp tidigt dagen efter.
(Ja, jag har en thingie för dörrar, just saying)
 
 
 
Dag 3, Söndag.
Vi klev upp tidigt för vi skulle till en grannby, Cromer. Där skulle vi vara med på början av en gudstjänst och sen gå därifrån för att få en rundtur ner till piren och stranden. Det var sååååå fint. Vid 12 satte vi oss på bussen för att åka in till Norwich centrum. Shopping stod på schemat. Efter det en kort rundtur i Norwich katedralen. Sen bar det tillbaka till Horstedt där vi bodde för en sista myskväll tillsammans.
 
 
(Jag lovar att lägga upp bilder på det jag köpt senare i veckan)

Nej.




Mary Lambert - Body Love

Snart är sommaren här, om ca 2 månader. Bara ben, strandhäng och ledigt från skolan! Jag längtar så mycket. Men med sommar och stränder kommer också den årliga ångesten, för mig och säkert många andra. Detta inlägg är till mig själv och till alla andra som också har ångest över den så kallade bikinisäsongen. Ni är fina som ni är. Din skönhet är inte kopplat till siffran på vågen. Din skönhet är hur dina ögon lyser upp när du pratar om din passion. Hur DU är. 
Och människor som säger motsatsen, mobbar, säger osanningar. Det är dom som har fel, så jävla fel. 
DU ÄGER! 
 
 
 
 
 
 

Pyssel inspiration.

 

RSS 2.0