Haha

Haha måste bara berätta en ganska rolig sak som hände mig och amanda när vi hade franska någon gång förra veckan. Det var typ värsta tabben haha! 
Amanda ställde sig upp och direkt när hon ställt sig så ramlade hon och landa på magen sen direkt efter henne så ramlade jag och det hela var så kul att låg och garva som värsta sären sen och inte nog med det efter typ 15 sekunder ramlade en jätte stor tavla rakt på mig (vet inte om amanda fick den över sig), och då började vi skratta ännu mer! Asså jag lova jag bara låg där på rygg och skrattade helt tyst och melissa i 9a ba: Ida! Ida! Sedan när jag gick in till rummet där hon satt så satt typ en kille jag gillar där... och jag hade typ nyss gjort bort mig ganska rejält! Sen fick jag berätta allt som hänt för melissa och hon ba: haha!!!

Ja ville bara att ni skulle få er ett gott skratt :D

Mys ikv!

Just nu ska jag fortsätta kolla lite på datorn, yp bilddagboken, pixbox, facebook och några bloggar. Sedan ska jag sätta mig i soffan och kolla på filmen storm. Såg lite av den idag men det var bara slutet av den. Tja den verkar lite konstig men jag ska ge den en ärlig chans ikv. Snackade med amanda i tele just.

Morgondagens planer:

1. Ljusterapi kl 8.
2. Möte men PeKa (Pengar till Kreativa projekt) kl 11 angående ett disko.
3. Lunch med amanda och fanny någon gång innan 3.
4. Möte med PeKa och ung arrangör kl 15.00.
5. Hem och äta middag.
6. Tjilla framför datan.
7. Se filmen bröllopsfotografenl.


Ha det gött! :)


Jumpstyle!

Hej!

Idag har jag varit med fanny och amanda, hos fanny. Vi dansade jumpstyle! Det jätte kul.
Vi är ganska bra, för att vara noobs! Det hela började med att vi hittade en video på youtube, först bara dansade vi oseriöst men sedan började vi vara mer och mer seriösa.
Till sist bestämde vi oss för att bli bäst! Vi dansade typ en halv timme igår. Idag dansade vi typ från 13.00 till 15.00, jobbigt. Så nu e vi rätt så bra på jumpstyle. Man får typ fett bra kondis av det, och det är ju jätte bra nu när jag ska börja i fotboll för då kan jag fokusera på tekniken istället för catt träna upp min kondis.  
Den enda nackdelen jag kan komma på just nu med dagens jumpstyle pass är att jag har så ont i mina vader att det inte finns, kan typ inte gå.

Stan idag

TJUELUE alla filurer!

Idag mitt folk ska jag och finasteamanda och underbarastehanna vara lite på stan ska bli fett så tjill. BTW fanny jag e kär i dig och vill att du ska dumpa julia, har skrivit en dikt åt dig, fanny: :)

Fanny du har torra fötter och kallas ibland för trötter.
Du har en fin strumpa och en fast rumpa!
du e jätte sjuk, btw jag kommer och hämtar min låsa.
vill du gifta dig med mig? jag är lite gay:)

MIN och FANNYS dikt!

Vi vandrade i ett måsken,
vi var trötta i våra ben.
Det kliade på ryggen,
efter dom jävla myggen.
Jag ville hem,
men satt fast i något äckligt slem.
Du sa hej,
ja ba fyfan jävla helvetes gay
Du trodde du var kul,
men egentligen var du bara ful.
Jag var i drömmarnas land,
när jag vaknade höll jag din slemmiga hand!


Fanny min banny är sjuk :'(

Ett normalt samtal mellan mig och fanny:

Jag: heeeej elskipelski!:)<3333
Fanny: heeej gumsii <3333
J: vill äta hans öron:)<333
F:hahaha MUMS<33333333333
J: finns säkert inge godare! mumsfillibabba:D
F: säkert inte ;)
J: omg jag vill bara gluffsa i mig hans öron :D
F: mmmmmmmmh :D
J: ÅHHHHHH ÄLSKAR DINA TÄNDER! :D
F:ÄLSKAR DINA TÅR! ÅÅÅH :D
J: Ge mig din näsa!! ÅHHHHH
F: åhåååh , orgasm typ............. åhhh
J: vänta... jag kommer! åhhhhhhhhhhhhhh
F: åhh mmmh ååh , fortsätt ida ..
J: åhåhåhåhhåhåhå jahhhhhhh, jaaaaaaaaaaaaaa! Men ja ska vi ta och vara normala nu?:)
F: aa, lycka till säger jag bara! xD
J: Tack:)

!!!!

Snackade just med världens finaste och sjukaste fanny! haha asså en övertrött ida + en wierd fanny = en hel det lävla skratt anfall! :D jag trodde jag skulle dö jag skrattade så mke! shit asså! :D Jag älskar dig finaste fanny! :)<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333


@skolan

har typ tråk hejdå!

-

Är kompis med dom finaste personer på jorden igen! Ehm vi var ovänner i ca 3 månader med det är okej mellan oss nu. Jag fattar inte hur det kunde bli fel från början. Vi var ju de tre musketörerna. EN FÖR ALLA, ALLA FÖR EN! Men nu är det så igen och jag är gladare än någonsin. Jag skiter i alla andra som inte vill att vi ska vara kompisar. För nu när jag har er har jag allt jag behöver! Hoppas detta håller ett tag till! ♥

AMANDA KORTENIEMI & MELISSA NEVANPERÄ!

ida'nj

Sitter och chattar med en ängel ida nilsson järvenpää. Saknar henne som fan har typ inte träffat henne på två veckor! Hoppas hon ska på uh imorgon för då ska jag fan krama sönder henne!!!
Menmen vi träffades på det mest knäppa sätt vi hade skrivit på pix med varann och chattat och sedan så träffades vi på ett disko och jag bara hej du heter ida nilsson järvenpää va hon ba ja! Ja ba men det är ju du hon ba ja det är ja och så bärjade vi dansa hahah!

Ajja pösspöss!!

Dålig!

Såg just världens dåligaste skräckis! Den var så himla dryg och jag hängde inte med! Antingen så var den jätte komplicerad eller så var jag jätte dum!
Men den handlade om en tjej som drömde att hennes man dog och sedan hände en hel del komplicerade saker så vaknade hon hennes man stod och duschade och sedan somnade hon och han dog och till slut dog han! :0
Fattade typ noll kan lägga in en trailer. Men eftersom jag inte har något ljud på datorn kan trailern vara på något annat språk har faktiskt hänt mig, haha! Men ska hitta någon bara. hittade inget typ men men! :)

ska dra


3 ansiktsmasker!

Torr hy - avokadomask:

1 styck mosad avokado, lugnar sol skadad hud. Utmärkt mask för torr hy eftersom grönsaken innehåller 25% olja. Använd skal halvorna till armbågarna så blir dom mjuka och lena!




Fet hy - jordgubbsmask:

5 stycken mosade jordgubbar.
2 tsk yoghurt.
Mandelmjöl, du väljer själv hur mke.

Blanda till lagon konsistens. Låt ligga i 10 minuter. Skölj sedan av med ljummet vatten. C-vitaminerna i jordgubbarna friskar upp. Svavel föreningarna stimulerar, verkar inflamationshämmande och ger lyster. använd inte på torr eller allergisk hy. Jordgubbar har också en åtstramande effekt. Vilket förminskar synligheten av rynkor!




Acne och finnar - citron kur:

1 Klyfta citron.
2 msk vinäger.
1 dl vatten.

Blanda ihop ingredienserna  och badda sedan huden med detta, var jätte noga! Fokusera på ställen där du oftast får finnar eller kvisslor. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.




TIPS:

Efter ansiktsmaskerna kan det vara bra med ansiktsvatten. Det stänger porerna och ger huden spänst. Antingen använder du ett du redan har eller så gör du ett eget på starkt thé av ringblomma, rölleka eller vallörts blad. Låt det svalna till rums temperatur sila och badda sedan ansiktet med en bommulstuss!

MÅSTEN:

*
Rengör huden noga innan du lägger på masken.
*Använd ansiktsmask minst en gång i veckan.
*Ta bort alla ingredienser du kan vara ellergisk mot. Testa alltid på en liten bit hud innan du testar på hela ansiktet!
*Sätt på en skön och avslappnande musik när du ligger i badet!


Vilken ska jag köpa?

Ska jag köpa den blå...


...eller den rosa?


Jag har typ svårt att bestämma mig!

HEj!

Ingen fotbolls träning idag på grund av ont i halsen! Beatrice kanske ska komma till mig lite senare idag!
Då blire tjejkväll så in i väggen. Det e ju ferre i kulkul! Jag längtar jag vet inte vad jag ska ha på mig än men jag ska på stan imorgon och kolla in kläder ska bli kul tiep.
Idag överaskade mamma mig på skolan. Jag visste inte att hon skulle komma och när jag kom ner från so:n stod hon nere i elev caffeet. ja ba: hej? Hon ba: hej!
hon var tydligen på studiebesök? :O Men haha jaow!

Ida Tipsar

LORÉAL PARIs, true match. Ett matt puder som reduserar blanka partier. Det kan bli lite pudrigt så var lite sparsam. Spongen som följer med är inte den bästa så jag använde min egna puder borste. Min favorit, helt klart!Vet inte riktigt vad den kostar. Men något kring hundra lappen tror jag, inte dyrare än 200 kronor.


Make Up Store, matt foundation. Den bästa foundation jag har använt jag behöver egentligen inget puder till den här. Använd en foundation svamp till applikation för bästa resultat. Använder du händerna eller fingrarna så är den seg att stryka ut och den blir inte jämn heller. Du kan köpa den på Make Up Store och den kostar 245 kr, svampar kan köpas där också och kostar ca 35 kr och då får du ca 15 st. Den är dyrt jag vet men det är helt och hållet värt varenda krona!


Oliva by CSS produkter. Du kan köpa produkterna på apoteket du köper dom var för sig. Priset ca 100 kr eller mindre jag är inte helt säker. 



Angels And Demons by CSS. Det är bra produkter det här. Kan köpas på apoteket och kostar kring 70 kronor.



MADONNA, NUDES 1979 JEAN'S. Luktar riktigt gott använder den varje dag i stort sett. Den luktar lite somrigt. vet inte riktigt vars den är köpt för mamma köpte den. Jag tror den kostar kring 300 kronor. Det är värt det!

Sjuk!

Har inte bloggat på ett jätte lågt tag men det är för att datorn pajjade :(
Men nu ska jag börja blogga lite mera jag lovar!
Jag har just rakat mina ben dom e jätte lena nu så himla skönt funderar på att noppa mina ögonbryn.
Idag gick jag hem från skolan efter lunch för att jag kände mig trött, sliten och jag hade ont i halsen så det blir ingen träning idag inte!
På lördag kväll så är det UH som gäller. På dagen ska jag nog vara lite på stan och tjilla typ!
Funderar fortfarande vem jag ska åka på uh med.
Ska lite ida tipsar senare men först ska jag byta låt på radion pusspuss vi hörs! :)<3

RSS 2.0