Sitter på bussen från gstad nu blir det ko...

Sitter på bussen från gstad nu blir det konfa.. Dagen har gått drygt som vanligt.. Sen finns det väl inte så mke mer att säga. Hejdå!


Sitter på bussen mot träningen. Det blir p...

Sitter på bussen mot träningen. Det blir powercore och sedan bodystep. Ska bli skönt att få träna. Efter det ska jag städa på mitt rum. Det är just nu väldigt stökigt för jag håller på att grund städa och då river jag ut allt och plockar in det i ordning. Jodåjodå men nu ska jag fortsätta chilla på bussen. Vi hörs hejdå!


@ datasalen

Chillar i datasalen jeoo. Idag har jag utvecklingssamtal och sen träning ohja!! ;)

Hej, grymt dryg uppdatering i helgen, förl...

Hej, grymt dryg uppdatering i helgen, förlåt för det! Men det har inte hänt något vidare. Åkte till pontus i lördags och träffade det grymt efterlängtade dansgänget känner att jag riktigt saknat min kära tränare frida. Dessutom har jag börjat läsa boken om massage. Bestämt mig för att bli proffs. Men jag behöver någon att testa olika grepp på, någon som är intresserad smsa mig:) men god natt ska sova nu!


TJOBREE!

Håller på att göra en total makeover på min fina blogg.. Den ska bli helt anorlunda har jag bestämt men jag kommer tyvärr inte hinna klart med det idag utan jag får fortsätta imorgon och i övermorgon. Jo och på tal om lördag, jag ska på luleå gp då och kolla när mina kära polare dansar och vinner allt! Ska bli asskönt att träffa folket igen var ju så läänge sedan :) men nu ska jag gå och sova pusspussN!

I'm crazy but you like it!


Hej bloggen, nu blir det helex i 1 och en ...

Hej bloggen, nu blir det helex i 1 och en halv timme. Jag ska köra lite i gymmet.. Ska bli grymt awesome. Har inte tränat på en vecka för jag har varit sjuk. Men nu blir det så mycket träning att jag inte kommer kunna stå på mina ben efteråt. Så skönt. Men vi hörs väl efteråt, pusspuss!


Sitter i soffan och kollar på barbie i en ...

Sitter i soffan och kollar på barbie i en sjöljungfrusaga.. Finns ingea bättre filmer, seriöst! Dom har så himla bra handlingar! Bra början, en mitten med klös och ett lyckligt slut med mycket kärlek.. Finns det något bättre eller?<3 men ska fortsätta nu hej då!:)


För er som orkar läsa :

Saknad.

 

Jag kollade ner på avgrunden framför mig. Därifrån jag stod och kollade ner var det säkert 5 meter till marken. Det var ganska långt. Det var sol precis som när du… Jag kan inte uttala ordet än. Och jag kan fortfarande inte fatta att du vågade. Jag trodde inte du mådde så dåligt att du skulle ta ditt liv (okej nu sa jag det). Men det gjorde du. Du slängde dig ut i det okända utan att tveka en sekund. Eller du kanske tvekade i din tystnad. Men jag kan inte klandra dig. Du hade ju trots allt varit med om rätt så mycket. Kanske det var de som lockade dig att hoppa. Du ville inte känna någonting. Inte känna smärtan. Din mamma var alkoholist, din pappa lika så. Men det var något annat fel på din pappa. Jag kan inte fatta att han beskyllde dig för din systers död. Det var väl inte ditt fel att hon drunknade. Han slog och straffade dig. Men jag hade inte modet att fråga dig för jag visste att det var ett känsligt ämne. Men att du mådde så dåligt plågade inte bara dig det plågade mig med. Varje gång jag såg dina sår så högg det till i mig och jag trodde att jag skulle spy. Dem stora röda irriterande sår som löpte längst med dina armar. Gjorde så att jag höll på att svimma. Jag bad dig alltid att sluta. Jag sa att du skulle få så fula ärr. Men du lyssnade inte. Jag tror inte att du inte kunde hjälpa det, det hade nog blivit en vana. En ful ovana som inte ville ge med sig utan som bara satt fast i dig hjärna. Du hade försökt sluta men det hade inte gått du orkade inte hålla all smärta inom dig du orkade inte bära skulden. Du var tvungen att få ut den utan att använda ord. Du tog på dig skulden för dig syster. Men det var inte ditt fel jag lovar. Du skulle ju bara följa med till Stockholm inte vakta henne under festivalen.

 

Hon skulle inte ha druckit så mycket den kvällen. Hon var ju bara 14 år, hon hade lyckats tjata nog mycket så hon fick åka till en festival i Stockholm, jag kommer inte ihåg vad den heter, hon hade druckit rätt så mycket och hamnade i armarna på fel person. Hon hade tappat bort sina kompisar på en konsert. Och gick omkring på festivalområdet och sökte efter dem. Efter ett tag kom det fram en kille och undrade om hon letade efter någon och hon förklarade kort hur dem såg ut och mannen sa att han hade sett tjejerna och bad henne följa med honom. Och det gjorde hon. Han drog in henne i en gränd. Hon var för svag för att kunna kämpa emot.  Ingen vet om hon var vid medvetandet när han våldtog henne. Jag vet inte om jag hoppas att hon var det. Men den jäveln nöjde sig inte med att bara våldta henne han skulle ta hennes liv. Man hittade henne dagen efter i en insjö i utkanten av stan. Han hade dränkt henne. Först våldtagit sedan dränkt henne.

 

Jag kan inte tänka på henne. Jag blir så förbannat arg. Så åter till dig, Adam, det känns fortfarande som om du är här hos mig. Som om du fortfarande kollar mig i ögonen och säger att du älskar mig, sedan kysser du mig på pannan. Jag känner hur du med fjäderlätta fingrar följer konturen av mitt ansikte. Du viskar söta ord till mig i mitt öra. Och jag känner mig så kär att jag skulle kunna spricka! Jag älskar när du kramar mig hårt och säger att du aldrig ska släppa mig. Jag älskar när du brukade kupa dina händer om mitt ansikte, sedan kyssa mig så varsamt men ändå så trevande att jag nästan tappar andan. Allt det var min verklighet men nu känns det så overkligt som om det bara var en dröm och att jag nu vaknat upp till min gråa fantasilösa vardag.  


Mina ögon tåras när jag tänker på det. Det känns så nära, men ändå så långt bort. Varma tårar började rinna ner från min kind. Jag torkade inte bort dem, jag orkade inte, utan jag lät dem bara rinna. Rinna ner över mina kinder mot hakan. Sedan droppa på min tröja. Jag vill inte sörja. Det känns så meningslöst. Du är borta även fast jag inte vill tro det. Jag är så arg samtidigt som om det känns som om jag aldrig älskat dig mer. Min kärlek blev starkare för dig när du dog. Jag vill bara dö just nu. Jag vill inte känna någon smärta mer. Jag skulle bara falla, falla in i en djup sömn utan mardrömmar. En djup sömn där man inte vaknar upp kallsvettig mitt i natten av att jag drömt om dig igen. Jag skulle bara dö och lämna livet här på jorden. Men om jag tog livet av mig nu fanns det ingen återvändo. Jag skulle dö. Jag ville dö. Jag måste dö. Jag älskar er mamma och pappa. Er kärlek är det ända som håller mig uppe. Men varje gång jag tänker på Adam känns det som om hjärtat slits ut. Som om något väldigt tungt trycker mot min mage. Som om hela min mage vänds in och ut. Du var så snäll. Du förstod mig precis. Vi kunde prata om allt, när jag mådde skit var det dig jag pratade med. Du lyssnade och gav mig råd. Du brukade säga ”Det ordnar sig gumman!” Eller ”Vi fixar det tillsammans!” ”Vi har ju varandra”.


Jag kommer aldrig glömma den dagen du dog, Adam. Dagen du lämnade mig helt ensam att möta verkligheten. Det var en solig dag precis som det är idag. Allting var jätte fint. Du hade bjudit med mig till Stockholm. Vi hade åkt flyg dit tidigare på morgonen. Jag var så glad. Jag bokstavligen svävade på moln. Vi hade varit och ätit sen middag på en fin restaurang. Vi hade bestämt oss för att se på solnedgången, från en bro en bit ifrån restaurangen. Himlen var vackert röd/orange. Du stod där med din arm om min axel. Själv hade jag haft mina armar i ett hårt grepp om din midja. Jag har aldrig varit lyckligare. Men allt gott varar inte förevigt. Helt plötsligt föste du undan mig. Och sprang fram till kanten på bron, hoppade upp på staketet. Du vände dig om mot mig och viskade orden ”Jag älskar dig” sedan började tårarna rinna ner för din kind ”Nu och för alltid”. Sedan hoppade du. Jag stod säkert 1 meter ifrån dig. Men jag hann inte stoppa dig. Jag var helt paralyserad. Jag kunde inte röra mig, men jag hörde utan tvekan allt du sa. Till minsta lilla suck. Jag såg den obeskrivliga smärtan i dina ögon innan du blundade och hoppade. Allt gick så snabbt när jag väl var framme vid kanten hade din kropp redan slagit emot stenarna där nere. Mitt skrik ekade och trängde igenom tystnaden. Jag skrek och grät tills jag tappade andan. Men hur mycket jag än skrek kunde jag inte röra mig.


När jag äntligen kunde röra mig igen tog jag mig så snabbt som möjligt ner till dig. Jag föll ner på knä bredvid din kropp. Jag knäppte händerna, blundade och började viska böner eller vad man kunde kalla det. Jag vet inte om jag bad till gud, någon annan däruppe eller till dig. Jag slog upp ögonen och kollade på dig ditt felfria ansikte. Ditt bruna rufsiga hår. Dina läppar var blekrosa. Jag kunde nästan se hur din själ eller ande (eller hur man nu ska förklara det som) svävade bort från din kropp utan ett ljud. Du låg blickstilla, det rann lite blod från din mungipa ner en bit över din kind. Du var likblek. Just precis som om någon hade sugit ut all färg ur dig. I mina ögon var du inte död. Men du var inte levande heller. Adam och Död. Jag smakade lite tvekande på orden. De passade inte ihop för det kunde ju inte vara sant mitt huvud vägrade tro på det! Jag hoppades hela tiden att någon skulle komma fram med den dolda kameran och säga att jag är ”så lättlurad” men det hände inte. Ingen kom fram med en videokamera. Det enda som kom var en sjukvårdare som bar med sig en bår och en annan som hade en filt med sig och stoppade den om mina axlar.

 Fan hur ska jag kunna leva utan dig? Jag smekte dig över kinden. Jag kände din lena hud mot mina finger toppar. Jag ryste. Jag var helt tom. För en stund trodde jag att det var slut. Mitt hjärta slog så hårt att jag uppriktigt var rädd att det skulle hoppa ut ur bröstet på mig. Jag hyperventilerade jag försökte fokusera på att lugna mer mig men det gick inte. Jag vet inte hur länge jag satt där men det kändes som en evighet. En plågsam evighet. Känslan jag hade kommer aldrig lämna mig. Det var en känsla som inte går att beskriva. Så plågande, så hemsk. Tomheten var över allt nu . En vit dimma. Som var så tung att den nästan kvävde mig. Jag ville hålla om dig, krama dig, kyssa dig. Och aldrig släppa taget.


Jag försökte ställa mig upp men jag vinglade till av utmattning. Och föll ihop bredvid din kropp. Jag smekte med fingerspetsarna över din mage. Jag var så trött. Jag vilade pannan mot din bröstkorg. Jag försökte andas ut och slappna av i hela kroppen. Det plågade mig att vara så nära din lealösa kropp med jag kunde inte dra mig undan. Jag lyfte på huvudet. Försökte öppna ögonen mer jag orkade inte. Händelsen hade dragit så mycket energi av min kropp. Kommer inte ihåg hur länge jag sov och tänkte inte på att uppskatta tiden heller.


Jag vaknade men ett ryck av att någon ruskade om mig och pratade med lugn röst. Som hänsynslöst Någon lyfte upp mig och lade mig på en bår. Det skakade när dem bar iväg båren till ambulansen jag ville skrika att dem skulle stoppa ner mig. Det kändes som om alla pratade med mig. Hur mår du? Är du skadad? Kan du prata? Allting snurrade, Jag var så yr. Jag kommer inte ihåg om jag kräktes men det skulle inte ha förvånat mig. Sedan måste jag ha somnat för där slutade mina minnen. Men när jag sov var jag mottaglig för mardrömmar. Hemska mardrömmar.


Du och jag gick på en vacker strand, hand i hand. Plötsligt höll du inte min hand, och jag kände inte värmen från din kropp längre. Jag såg mig omkring nästan förlamad av rädsla. Blicken fastnar på en klippa som vätte mot vattnet lite längre fram. En mörk gestalt står med armarna mot himmelen. I den sekunden sögs all luft ur mig. Jag flämtade till och sprang så fort jag kunde mot klippan och gestalten. Men för varje steg jag tog kändes det som om jag kom längre ifrån klippan. Du sänkte dina armar sedan tar du ett steg rakt mot vattnet som skingrar sig när du snuddar vid det. Och sedan sluter sig kring dig.


När jag sedan vaknade var det tyst och mörkt. Det dröjde ett tag för mig att komma på att jag var på ett sjukhus. Jag försökte kliva upp men det var som om min kropp strejkade. Jag låg där ett tag och förbannade mardrömmarna. Hemska mardrömmar. Du var min absolut bästa kompis och mycket mera än så. Jag älskade och älskar dig av hela mitt hjärta! Ögonen tårades igen när jag låg där och tänkte. Vi gjorde allt tillsammans.

 

Dagen efter så fick jag åka hem. Jag var sängliggande i minst en månad efter händelsen. Dem enda gångerna jag har klivit upp är när jag måste på toa. Och ibland kommer Mamma upp med mat. Jag vill inte ha men hon tvingar i mig det. Jag menar vad är det för idé att äta om man ändå känner sig tom hur mycket man än äter? Men det är bara fortsätta att leva även om varje andetag jag tar känns som om lungan ska spricka.  Men till sist tröttnade mamma på att jag bara låg i min säng så hon skickade ut mig på en promenad och nu står jag här. På en bro och funderar på att hoppa. Men jag kan inte göra så mot mamma och pappa. Så jag tryckte bort alla tankar om dig, Adam. Du är så älskad, hoppas du visste det! Men det är dags för mig att gå vidare även om det känns omöjligt. Sedan vände jag mig om och gick sakta bort från kanten. Jag älskar dig, Adam. Hejdå!

 


AJAJAJ

Jag har bränt mig på pekfingret.. Det gör jättejätte ont jag måste hålla fingret mot is annars ilar det i hela min arm.. Det blev inge afro idag för jag har ont i min hals. men nästa vecka blire!! Nu ska jag tjilla lite innan paradise hotell börjar pussepuss :)

Jag e bonde va? Käften tönt!

Tjillar på lite hemma nyss ätit. Det blir inge träning idag för jag har fortfarande ont i min hals :( Jag som hade tänkt köra power core och sedan gå på rullbandet i 30 min och sen köra lite ben. Men som sagt det blev ju inte av ;( Men nu ska jag väll plugga ett tag vi har prov i hkk imorgon och jag skulle gärna vilja få bra resultat på det provet så.

Känner att jag mst lägga in den fina videon på fanny som vi spelade in igår.. Det är ett måste och när jag lagt in den måste att se de den vafan!!

Städa rummet

Nu ska jag städa rummet och sedan se CSI och sedan sova. Perfekta planer ohja!! Puss godnatt!


Ny header!

Har gjort en ny header som ni kanske ser. Vad tycks?

Ida nilsson goes crazzzy!

Bruden på bilden är just nu med fanny och är grymt less.. inte på fanny men på en kille som börjar på e och slutar på ric. fan vad less jag är han är så himla trög att jag dör! men nu ska jag ochg fanny passa nora pusselipusspuss!


My birthday parteyy!


Just pysslat i två timmar.. Känner mig som...

Just pysslat i två timmar.. Känner mig som ett barn igen. Jag håller på att göra en egen julkalender. Och istället för godis ska jag ha små visdomsord i den. Ska bli grymt spännande att se resultatet. Lägger in en bild på den när den är klar om det blir bra.. Men nu ska jag sova det är ju skola imorgon pusspuss!


Halloween bilderna!


Hittade gamla bilder på mig från Halloween 2010! HAAHAHAH

Bilder är tagen hos amanda.


Visst e jag gullig? ;)

bilderna från konfalägret ;))


Haha sitter och tänker på när jag var jätt...

Haha sitter och tänker på när jag var jätte kär i en kille för typ 4 år sedan.. Jag hade skrivit till honom på msn och så hade han inte svarat och då hade jag låsas vara honom och typ skrivit något i mitt namn och sedan bytt till hans namn och sedan skrivit saker som jag är kär i dig ida och konstiga saker. Jag visste ju inte då att han kunde se allt jag skrev.. Haha och nu när jag sitter och tänker på det förstår jag varför han alltid kollade lite konstigt på mig när jag var hemma hos hans syrra.. Shit asså minnen!


HejHej bloggen nu är jag hemma och kär.. J...

HejHej bloggen nu är jag hemma och kär.. Jag är helt förälskad i peter jihde han är bara så snygg, rolig och helt grr.. Jag svär när jag fyller 18 ska jag åka ner dit han bor och fria till honom.. Ida jihde, det låter som ljuv musik i mina öron! Just nu ser jag på criminal mind, the best show! Men på ett tag blir det sängen så godnatt alla underbara! :)


Glömde skriva att jag bjuder på bilden ned...

Glömde skriva att jag bjuder på bilden nedan ;)


Idol nu med mamsen, amandas och hennes mam...

dsc08269 (MMS)

Idol nu med mamsen, amandas och hennes mami. Amanda fick 4 st biljetter och bestämde sig för att fråga om jag och mamma ville hänga med. Så gulligt av henne :) men nu kommer någon snart och hämtar mig. Puss!


It's just a bad habit..

Hej förlåt för totalt dålig uppdatering under veckan men det har inte hänt så mycket spännande i veckan tyvärr. Den har mest gått ut på att träna, träna och (gissa vad) TRÄNA! Jag har äntligen fått ett helex kort som inte är bundet till mammas kort utan nu kan jag fara och träna själv och det ska jag, trust me! Fast det gäller bara att hitta den rätta motivationen. Men jag får väll hoppas att det kommer med tiden.


Kan ju passa på att berätta lite om mitt liv just nu:

Självförtroendet växer och självkänslan oxå.
Jag har inte lika stora krav på mig själv och det är skönt som fan.
Jag har ju börjat träna på helex och man ser inte resultatet än men det känns.
Jag har några mål med min träning som är rimliga enligt mig men inte enligt mamma och pappa, men kraven tänker jag inte skriva här och nu.
Jag är singel men lite intresserad av en jätte fin kille. Jag är tyvärr lite förvirrad och osäker på vars han står.
Jag är allmänt trött och lätt retlig just nu, inte kul inte kul!

That's it for today people! God night everybody!

Igår och i förrgår kväll drog jag och bea ...

Igår och i förrgår kväll drog jag och bea till hertsön på kvällen/ eftermiddagen. Det var grymt kuligt. Sen på fredag klockan 6 skulle jag spela bowling med min lillasyster, pappa, hans tjej och hennes barn. Efter bowlingen åkte vi hem till dom och hade film kväll. Det var as mysigt. Just nu är jag påväg till kyrkan på gudstjänst. Awesome liksom! Bea sover just nu, hon ville inte följa med till kyrkan. Men puss puss, bye nu drar jag!


Hej sitter och rensar bland allt mitt smin...

dsc08220 (MMS)

Hej sitter och rensar bland allt mitt smink och alla mina hygien artiklar. Det är ganska jobbigt och kommer ta några timmar så jag ska fortsätta i morgon. Här är en lista på allt jag samlat på mig: 7 maskaror. 5 foundation tuber. 7 parfymer 9 små paletter med ögonskugga. 7 läppglans Detta är bara det jag har hos mamma jag har lite mer hos pappa shit asså!


Nu leker livet!

HEjhej nu är jag hemma från ett härligt pass afro! Så sjukt skönt det var att bara släppa loss lite. Det diggade jag grymt mycket och afro kommer det bli mycker mer av! Nu ska jag t5a och ringa någon och kolla om nån vill hitta på något roligt pussen!!

Helex snart

Tagga helex om en halv timme typ. Då blir det först gym i en 30 - 45 min sedan ett pass afro. Ska bli fett kul. Det är mitt första afro pass så jag vet inte riktigt hur det går till men det ska nog gå superb. Jag funderar på att slinga håret ungefär såhär:



Såna slingor fast i hela håret och färgen ska inte vara lika tät..

Hej sängen ska bli ett nöje att ligga med ...

Hej sängen ska bli ett nöje att ligga med dig i natt, vänta vill du ha en 3kant!? med täcket? Ojdå detta kommer bli en väldigt lång natt!! Nej men nu är jag hemma. Filmen var as bra och sällskapet var inte att klaga på. Kändes helt awesome att sitta och prata med hanna igen var på himla länge sedan. Dessutom fick jag veta en hel del snaskiga detaljer. Men nu ska jag sova pusspuss! :)


Hot and dangerous!

Hej igen bloggen blir ett sista litet inlägg innan jag fortsätter fixa lite med mitt utseende. Jag måste bli riktigt vacker för min dejt med hanna. Som jag kanske sagt i tidigare inlägg har jag saknat henne as mycket. Vi ska träffas ett tag innan filmen börjar för att snacka lite skit! Ska bli såååå awesome!

Detta är filmen vi ska se:


open your eyes i see your eyes are open..

Bio med hanna johansson ikv ska bli helt amazing efter som det är typ en evighet sedan man träffade denna underbara varelse. Filmen vi ska se heter Due Date, hoppas den är bra. Snart blir det att börja fixa till mig för min dejt med hanna. Pusspuss!

Ny kläder, ohja!

Köpte en hood idag blommig och jätte söt. Lägger in bild ikväll lite senare. Det blev inte boden tyvärr men jag överlever. Jag hatar att jag inte har något att göra men jag funderar på att ringa någon och kolla om dom ska hänga med på bio :) men pusspuss!

boden förhoppningsvis..

Tänkte dra till boden snart om jag får för min kära mami. Chansen är ganska liten men ja det är värt ett försök. Har just ätit lunch. Nu ska jag fixa mig lite, bye!

Robot unicorn in my <3

Sitter och spelar robot unicorn på face. Snart blir det att dra sig mot rummet och kolla lite film, mysigt. Tänkte ta mig en sväng till pitre men säg inget till mamma för jag har inte frågat henne ännu ch jag tänkte göra det lite smidigt :) men nu ska jag fortsätta spela spelet som tagit över världen!!

Glad..? CHECK! Snygg..? CHECK! Fantastis...

Glad..? CHECK! Snygg..? CHECK! Fantastisk..? CHECK! Det var allt tror jag oj nej vänta jag glömde. Självsäker..? CHECK! Ja nu är beskrivningen av hur jag känner mig fullbordad känns helt otroligt. Älskar mig liv för en gångs skull.. Totally amazing :) men nu ska jag typ sova snart men puss puss darling.


Hej dålig uppdatering

Fy på dig ida. Tyvärr så orkar jag inte uppdatera så ofta som förut. Men nu ska jagkäka frulle och träna lite hemma pusstjao!!

RSS 2.0