här står jag med hjärtat i halsen

forever young. 

Mitt liv är fullt av bra saker nu. Mina vänner, Stockholm, studenten och sist men definitivt inte minst London. Wow. 70 dagar kvar. Jag fattar det inte. 

Idag sov jag lite efter skolan samt såg några avsnitt Parks and Recreation. Älskar verkligen Amy! 
Sen hörde Agnes av sig och jag åkte till henne. För att fördriva tiden med varandras sällskap slog vi igång en film, imagine you and me. Eller jag tror den hette så. Vi blev glatt överraskade för filmen var jättemysig. 
I alla fall nyss kommit hem och jag funderar på att lägga mig och sova. Har rep med musikklassen hela dagen imorgon. 

Fina du. (Gammal bild dock.)



Vi är vackrast efter två.

Jag har haft en skum känsla i kroppen idag. Det har tryckt på bröstet och ibland har luften fastnat i halsen. Och trots köp av foundation, studentskor och hudkrämer har klumpen i magen inte gett med sig. 

Hoppas att London och alla nya vänner jag kommer få där löser upp klumpen. Hoppas. 

If you wanna find love then you know where the city is.

76 dagar, s j u t t i o s e x d a g a r 
 
Jag håller på att tömma mitt rum. Böcker, cd skivor och saker jag inte behöver/vill ha längre åker ut. Snart ligger mitt rum i lådor. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes lite tungt, ni vet det här med att flytta hemifrån. Och inte bara flytta hemifrån.. Jag ska byta land, i minst ett år kommer London vara mitt hem. Men det är först i juli jag åker, 8e juli närmare bestämt. 
 
Men tillbaka till nuet. Idag köpte jag min student klänning. Imorgon ska jag köpa skor till. Och förmodligen fortsätta rensa ur mitt rum. 
 
Såhär ser dem ut. Snart är ni mina. 
 

dressed in black from head to toe. 



Ta mig till London och gör mig till kung.

Hejsan bloggen. Mitt i allt det hektiska som kallas livet har jag glömt bort att du existerar. Förlåt. 

Mitt liv är så himla superbra just nu! Till och med skolan känns hanterbar tack vare två sockertoppar. Jag har så mkt att berätta. Jag kanske gör ett längre inlägg m bilder osv när jag inte ligger i sängen och ska sova. Juste, sen har ju jag varit i Sydafrika. Har massor m svartvita bilder därifrån. 

Godnatt! 




RSS 2.0