Bucketlist: 5. Prata flytande franska.

Jag vet inte om jag skrivit det på min blogg men att skriva listor och planera saker är my things. Listor äger! Så jag tänkte why not liksom göra en bucketlist så jag kan hålla koll på allt jag vill göra/uppnå/uppleva.
Nummer 5 på den listan är att jag ska lära mig prata flytande fanska. Så jag kollade först omkring på internet efter onlinkurser men alla var så dyra så jag begav mig till biblioteket för att kolla om dom hade nå böcker. Och det hade dom. Så nu sitter jag här med min Franska 1 bok. Känns ganska så bra! Dessutom så åker jag till frankrike den 24 maj. Då ska jag få testa mina nyvunna språkkunskaper på riktiga franshens! 
 
"Once you go listing, there is no more twisting."

Gott nytt år.

Det nya året välkomnade jag med familjen. Vi ha ätit god mat, spelat sällskapsspel och sett film. Det har varit mysigt. Håller just nu på att skriva en lista med drömmar. Saker som jag vill uppleva, människor jag vill träffa och platser i världen jag vill se. Jag har även beställt kläder på nellys rea, en klänning och en träningsjacka. Funderar på att beställa en dagbok nu. Som jag ska skriva i hela 2014. Kan bli roligt att läsa i sen. 
Kram!

RSS 2.0