Lesssss

Åh! finns inte aceton och jag som hade tänkt fixa mina fula naglar.. det är ju typ pinsamt med såhär fula naglar! ska fortsätta se perfekta desperate housewifes.. buhu deppigt

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden.

Desperate Housewifes nörd 123

Nu ska jag sätta mig och se desperate housewifes tills jag ska lägga mig! Det känns grymt värt! hehe.. men vi hörs efteråt kramisar!

plugg på hög nivå !

Sitter med en kopp the framför mig och pluggar no.. Vi har ju prov imorgon så jag måste ju typ plugga sönder.. Ajja men jag kan ju inte skriva här om jag ska plugg inte.. Heidoo

Never mind I'll find someone like you.

Jag total jävla älskar min nya telefon! Alla borde köpa en så. hihi. idag har jag inte gjort så mke. mest chillat, skulle egentligen på hockey men det blev inte :(

yeah!

Sitter i soffan och för över grejer från min gamla telefon till datorn.. Inget får ju gå förlorat inte! Fast det negativa är att jag inte kommer ha kvar mitt gamla nummer :/ Men kommer skriva mitt nya nummer på facebook. Kommer nog kännas lite ovant i början men deet blir nog bra!

kolla in min gamla skönhet:



Den nya babyn:
¨

Byter från kära sony ericssson till samsung.. får se hur detta blir!

I don't believe that anybody feels the way I do, about you now.

Men dom orden och denna bild säger jag godnatt!


To do list:

• Packa/städa klart.
• Duscha.
• Fixa naglarna kortare.
• Lära mig spela wonderwall på gitarr.
• Fixa lite grejeer som pappa ska skriva ut imorgon.
•SOVA!

städar!

Jag är nästan duktig.. hihi Jag har snart städat klart även om det har tagit hela eftermiddagen. Snart ska jag nog äta sen packa efter det drar jag mig mot pappa. Väl där tar jag nog ett bad. Åh vad mysigt! Sen ska jag slå igång en film och bara försöka bli lite frisk. Är äckligt sjuk. Har nyst hela helgen och varit allmänt hängig! Jo på tal om helgen så kommer bilder sen när mina gullegrisar skickat dom till mig, tihi :)





Hej mina söta blogg läsare.. Sitter på en ...

Hej mina söta blogg läsare.. Sitter på en sten och kollar ut över luleälven. Känns ganska skönt att bara sitta har själv och njuta. Min grupp blev klar först så jag gick hit för att bara vara. Det är jätte kul här. Snart är det lunch och då blir det pannkakor. Mums! Men ska njuta lite till av utsikten. Kram.


Hej bloggen, är på lägret nu. Denna kväll ...

Hej bloggen, är på lägret nu. Denna kväll har varit riktigt mysig. Har varit jätte kul att träffa alla gamla vänner. Nyss spelat kort blev lite sur när jag förlorade men annars har jag varit glad. Hoppas ni alla haft en bra kväll. Jag skriver mer imorgon kram mina vänner puss!


Pictures from the Ungdomsträff


Läger snart!


So plugg

Sitter i so-salen och pluggar lite so. Ganska så chill bara det att tangentbordet är jätte konstigt :( Men jag inte skriva nå mer måste ju jobba nu. kram hejdå!

Du får mitt hjärta att slå..

Ska snart dra mig mot örnäset för att träffa fina vänner! Ha det bra!


Arg på idioter

Skaffa ett liv.. fyfan!

Cheers to the freaking weekend!

Även om det inte är helg ännu så börjar festen. Ska plugga lite nu sen blir det ug på örnäset. Mitt liv är typ otroligt stressigt just nuu. Men i alla fall hahah kolla in detta!


Jag vill inte klandra dig, jag bara saknar...

Jag vill inte klandra dig, jag bara saknar den gamla dig.. Sitter på bussen och lyssnar på kapten röd. Texten ovan är från låten ett snedsteg bort. Snart är jag på skolan. Är jävligt less för att jag fortfarande är sjuk. I hate it! Förhoppningsvis blir jag snart frisk. Men ha det bra nu. Ska njuta av att åka buss.


NU: sängen!


Before you cheat

Nu blir det film, lägger upp en bra låt innan. kramis!


Och ja, till er som undrar.. inlägget under detta la jag bara in för att skryta lite.. Så nu vet ni. hihi

Ska hoppa in i duschen nu sen se en random film mamma hyrt, ber till gud att den är bra höhö. är den inte det så kommer jag nog gråta en skvätt men sen är allt bra igen 123. Men jag hatar att min dator håller på att brinna upp, Fläckten är typ paj :( buhu. Slänger inte en av mina coolapics, kisses!


Keep up the good work babes ;)


<--- Don't forget the little cute box with my picture on...

Leave me a question!

(Engelska i mitt <3)

Hope you dont see me blush, I can't help it but I want you more.

Jag tror jag e cool.. eller tror och tror. Jag är.


Brb flytta till australien och gifta mig med alla 3... Heidå


Pluggm0de - ON

Dags för mig att dyka ner i läxböckerna en stund. Men kommer skriva ett inlägg senare och så efter maten. Ni får ha det underbart tills vidare kram!

Det visade sig att jag gnällde över llt i ...

Det visade sig att jag gnällde över llt i onödan.. Jag hade inte missat bussen. Det var en annan buss jag såg. Hihihi men i alla fall. När bussen körde över bergnäsbron och jag såg dom får stora isbrytarna fick jag en jätte konstig tanke.. Typ "eftersom att dom väger skit mycket så kan man ju inte ta upp dom när dom inte används. Undra om dom inte kan då vattenskador då" sen kom jag på att dom var gjorda för att vara i vatten ;)


Perfekt start på morgonen.. Bussen var 5 m...

Perfekt start på morgonen.. Bussen var 5 minuter för tidig så jag missade ju självklart skitbussen! Men som sagt, nu kan det bara bli bättre. Vilket jag hoppas det blir! Men alltså död åt llt. Det går ju åt hvete för deras bussar och sånt. Ajja men ska sluta klaga nu. Det kommer säkert en till.. Ha det bra!


Black nails 4 real!

Just haft lite manikyr, det slutade med att naglarna blev svarta.. lägger in en bild på dom. Sov gott! natti!


Don't drink and drive when you can smoke and fly

Ska städa rummet nu. Skit fort ska det gå, sen ska jag se filmen hall pass samtidigt som jag fixar mina naglar lite. Bara för att vi tjejjor kan göra flera saker samtidigt, hihihi. men vi höres efter filmen lite om jag hinner uppdatera.. Imorgon kommer kanske ljudklippet från då jag pratade med kissie i sjuan att läggas upp. Bered er på ett gott skratt, yay!

Avslutar med lite bilder :')


uppdaterar musiken på min mobil!

Håller på att ladda ner låtar till min mobil, samtidigt som jag raderar massa låtar! Förhoppningsvis kommer det vara mycet roligare att lyssna på musik på bussen till skolan och så.. till exempel så ryker alla mina sofijah låtar, istället kommer det in några kapten röd låtar.

jag är rädd för kärlek.


Dag 7 – Bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Johanna Larsson


Amanda Korteniemi


Beatrice Åman

Helt slut..

Det blev en kort skoldag för mig idag. Kände mig lite dålig så drog hem. Nu ska jag äta lite lunch sen ska jag lägga mig och vila och hoppas att jag mår bättre sen för då måsta jag göra lite läxor. Varför måste jag alltid bli sjuk när jag kommit igång med träningen.. less!


Ha det bra! Kramis. 

sjuk!

Helt utan spackel, hmm. känner mig bara mer sjuk då!

Ni gjorde min dag!



Svar: Tack så jätte mycket! Ni gjorde verkligen min dag! :')

Prommis med världens finaste hund!


Sjunger!!


Svar på kommentar

från typ nån, :S : guitar * menar du ?

Nej gitarr, men missade ett r.....

I love my gitarr!


Nyvaken..

Hej nyss vaknat.. Nu blir det familjfrukost, mysigt. Sen ska jag röja på mitt rum och packa lite. Efter det måste jag göra lite läxor, blä! Vi hörs sen puss!


i love it!


helt awesome


You are so yesterday, literally..

Igår kom dom här pojkarna hem till mig!


Den här bruden var oxå med. Om ni undrar vad hon gör så lagar hon kycklingen till fajhitasen vi ska äta.


Kolla in det najsiga resultatet! heheh mums!


Efter maten satte vi niklas i arbete, hihihi!


Sen så såg vi den dåligaste filmen vi kunde hitta och det blev den här..


Efter det så drog victor och niklas. Då satt jag och amanda och jasmine och pratade bara typ :)

hold your breath..

Hej, sitter på golvet och ska snart slå igång en film, hahahejdå!

awesome shit

Nu sitter jag i ett mörkt rum med jasmine.. vi är heelt ensamma! Snart är vi inte ensamma längre, hihi. då kommer moppepojkar från töre. Värd kväll ;) haha sen när som dragit har jag förmodligen ff så då blir de spa-kväll. NAJS!


Hej bloggen, bloggade inte så mycket igår....

Hej bloggen, bloggade inte så mycket igår. Mest för att jag inte hunnit. Först så var jag på skolan, sen drog jag till stan för att köpa hockey biljett. Så hade jag inte nog mycket pengar, då mötte jag upp amanda och vi tröst åt på max med jocke, didric och andré. Sen åkte jag hem för att hämta pengar och tillbaka för att köpa biljett.. Stå platsen var slut. Fick köpa en sitt för 200 kronor.. Sen så förlorade luleå, värt! Äh, det är bara komma igång igen.. nästa match var vi!


sängen nästa!

Slänger in 3 stycken egopics, enjoy!

Min bästa vän <3


pluggapluggaplugga!

Har nyss pluggar lite engelska glosor. nu ska jag läsa några texter på franska och försöka lära mig den. Kommer typ gå sådär eftersom jag inte är så bra på franska hehe.. Sen ska jag läsa några sidor ur skit boken vi måste läsa i svenskan.. är på sida 58 och ska vara på sida 180 på fredag, hmmmmmmmm. Men ni ska jag hugga tag i franskan, ha det bra puss!

Nå nu jäklar!

Åh vad vackert.. fast nu jävlar ska vi ta oss till final.. och vinna det!


ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma!

åh vad jag är less just nu.. hahah vi hade oförberett skolfoto idag. Känns typ bara lite najs, eller inte. Men förhoppningsvis blev det bra trotts allt. Hade tänkt dra mig iväg för att träna idag men det blir tydligen inte. Känns fan inte bra att bli sjuk när jag nyss kommit igång. Tror jag hunnit bli frisk till på fredag! Men nu ska jag dansa lite pusspuss!


Kalla mig vad du vill, jag vet vad jag heter ;)

SKa dra mig mot tv:n nu för att se på american pie haha. SKit kul.  Men alltså fan vad jag mår bra nu. Jag vet inte vad det är som är så speciellt med mitt liv nu men jag mår bra som satan! Hoppas ni mår lika bra som jag gör. Men åh vad jag e less på dryga personer! damp hahah hejdå

en miljon nollor

Hej, det var ett tag sedan jag bloggade har jag märkt.. Men jag har tyvärr inte haft nå vettigt att skriva och det har jag inte nu heller. ajja, just nu lyssnar jag på kapten röd och städar upp lite i mitt rum. På någon månad flyttar man från gammelstad till bnäset.. GANSKA SÅ SKÖNT! Ajja men vi höres senare boys and girls

Last friday night


Dag 6 – Någonting jag ångrar.

1. Att det blev som det blev.


2. . Jag hade en fin kille. Men jag vägrade att lita på honom, jag höll honom förb hårt. Nu har jag förlorat honom till ehn annan tjej. Går inte en dag utan att jag tänker på dig.

Jag mår bra

Just nu sitter jag i soffan och chillar, ser något kasst program typ.. snart ska jag in på mitt rum och packa och städa. Ska till pappa lite tidigare idag för ska hinna ta ett bad och fixa mina naglar.. Imorgon är det skola igen, typ okejj!

Ligger i soffan och ser på dyngkåt och hur...

Ligger i soffan och ser på dyngkåt och hur helig som helst. Det är så bra! Hon är fett kul. Dagens träning gick sjukt bra, känner mig taggad för träning imorgon. Det blir typ träning varje dag hela veckan. Känns ganska bra ändå. Nu jävlar är jag igång. Men vi hörs imorgon puss!


Mot inpuls för gratis träning!

Nu ska jag till inpuls för afro, yoga och zumba! Ska bli najs óch extreemt skönt med lite träning! Men vi höres senare elski pusss!


I just shot a man down

Sitter i noras rum och pärlar lite med henne. hon e så söt! hihihi just nu är det faktiskt hon som skriver.. Senare isag ska man på inpuls med bea och träna hela kvällen! Ska bli grymt skönt! Kommer lägga in bilder från gårkvällen senare. Slänger i en bild:


Cheers to the freaking weekend!

Bea kirrar mitt hår!



Resultatet: nu sminka mig!

Hej blogg läsare, hur är det? Jag är på st...

dsc09167 (MMS)

Hej blogg läsare, hur är det? Jag är på stan med bea, vi har bara vandrat omkring lite typ handlat grejer.och varit coola.. Snart ska vi hem till mig och äta och då ska bea på träning och jag ska till ungdomsgruppen. Men ni får ha det bra, puss!


OH MY GOD! Är helt jävla slut.. Kan inte n...

OH MY GOD! Är helt jävla slut.. Kan inte någon bara döda mig. Jag är så himla otränad att det gör ont. Shit.. Men du ska jag duscha och sova hejdå !


Har just insett att jag blivit grymt orutt...

Har just insett att jag blivit grymt orutti.. Sitter här på helex och inser att jag glömt sätta upp håret, ta med en sportbh, ta med nyckellås.. HAHAHA men äh har inget val antar jag, nu kör vi!


Hejj bloggen skoldagen har varit okej. Nu ...

Hejj bloggen skoldagen har varit okej. Nu har jag omkring på stan, jasmine, niklas och victor har just åkt hem. Så nu går jag omkring själv. Men snart går min buss hem till gammelstad och då ska plugga, äta och sen dra mot helex för lite träning träning. Men orkar inte skriva mer, vi höres sen. Puss!


Dagens outfit!

dsc09143 (MMS)

Dagens outfit!


Måndagens outfit!

dsc09110 (MMS)

Måndagens outfit!


Så kan det gå!

kom nyss hem från beas syster, där fick man i sig lite gofika. Det är verkligen dags för mig att komma in i min tränings rytm. Efter en sommar med mycket mat och fika så är det dags att komma in i vinter formen igen! Jobbigt men längtar tills jag får se resultatet! Men nu ska jag bara chilla lite med bea, mamma kommer snart och hämtar mig!

Vad händer i sverige?

Jag sitter här i luleå, måttsund med bea och vi har nyss pluggar lite. det är typ lite najs eller nå! Hoppas n i har det bra där ni är för det har jag. Dagen på skolan har varit okejj.. som vanligt typ. Rasterna är helt sjukt roliga hah! MEn nu ska vi fortsätta plugga, ha det bra!

Hej bloggen, blev inte på mycket till uppd...

Hej bloggen, blev inte på mycket till uppdatering idag.. Men det är för att jag direkt efter skolan åkte hem, hämtade min lillasyster på dagis, pluggade typ hela kvällen och nu ser jag film. Imorgon börjar jag 9 så har ganska chill morgon! Men vi höres sen, puss!


okejj, bloggen!

Sitter på skolan i klass rummet och snart börjar matten. Jobbigt. Igår såg jag någon film med mamma om jordens undergång aliens och sånt shit. Den var typ knäpp men den dög som kvällsunderhållning. Vi slutar antingen klockan 2 eller 10 över 12 pepparpeppar ta i trä på att vi slutar 12.. Men ska dra nu snarre kommer läraren. PUSS!

Blont eller rött?




Det är okej att känna


Hon e mad mad mad

Slå på låten och njut!



Lite bilder tagna på mig under sommaren!











Det är helt crazy!

nyss kommit hem från bergnäset just nu lyssnar jag på lite musik och väntar på att amanda ska svara på mitt sms... allt är helt knas nu.. Vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Men vi höres senare, ska äta nu. puss!

Jag älskar dig. bästavän!

Hej bloggen! Ligger i sängen på bergnäset....

Hej bloggen! Ligger i sängen på bergnäset. Jag och marcus har nyss sett världens dåligaste film.. Trouble in L.A hette den och handlade om en porrstjärna som blivit gravid och som lägger av med att göra porr typ. Efter vi sett filmen spelade marcus lite tvspel och jag la mig i sängen. Men nu ska vi sova, godnatt!


Kvällens outfit!


Oseriösa pics or what?

Hej! vaknade vid 12 idag då köev jag och jasse upp och lagade lite nudlar. Efter det kom mamma och hämtade mig. Jag har bara segat hittills. Senare idag blir det bowling med familjen. Fast innan det ska jag städa lite i mitt rum så pappa blir glad och fixa mig!

Bjuder på den här


All the crazy things i did last night!

Igår när jag kommit till m-town så drog jag till jasmine. Där fixade vi oss och hade lite deeptalk om killar och allt sånt. Sen tog vi lite kort, vi e typ snyggast! haha nej men jasmine är snyggast!


Sen började vi gå mot björne, vi hade tur för bea hämtade upp oss på vägen så vi slapp gå.. Lata vi är! Nej men väl där så åt dom glass medan jag fick i mig lite middag, mums! Sen såg vi paranormal activity 2.. Sjukt hemsk! Sen drg vi ut in i skogen och dog.
Sen gick vi in och snackade lite grann och jag och emelie tog dom här vackra bilderna:





Jasmines bilder:
Bea och jocke!


Jag och fina emelie!



Mathias och herman.


Jag och Emelie brillierar!


Anton och Ryman försökte oxå dansa!


Jag och Granen!


Ingen kommentar..





Jo tjena!


Efter åt gick jag, jasmine och hennes pojkvän ryman hem och pratade om allt mellan himmel och jord. när vi kommit till jasmine däckade vi direkt!


Oj tiden har sprungit iväg!

Måste skynda mig med mejken, ska snart ta bussen till bussen.. Kvällen spenderas ju som sagt i måttsund! Taggar kvällen! Woopwoop.

Kan inte bädda in denna video så lägger i länken istället så om ni klickar här så kommer ni dirr till den coolaste låten ever lixom!

Ha det gött lovers!

Vill du ha mer trafik till din blogg?

Klicka här så kommer du direkt till en skit bra sida!

Kram!

I don't wanna be in to you if you don't treat me the right way


Jag glömmer dig mer och mer för varje dag som går

nu ska jag se filmen Timer. Den verkar typ sådär men kan nog plåga mig igenm helas om det skulle behövas. Men vi höres människr, puss!




sluter ögonen och ler

Sitter uppe i a-laget och chillar med moa, isabelli, pia, emma, samma och agnes. Vi har haft lunch nyss. Och slutar på en timme typ. Då blir det hem en sväng sen drar man sig mot måttsund för att björne fyller år! Men vi hörs sen! Kommer uppdatera mer senare, kommer även ta kort under kvällen.. så det blir awesome!

Okej, sista dagen på stadsöskolan.. Vi har...

Okej, sista dagen på stadsöskolan.. Vi har nyss haft typ dator kunskap eller nått. Alla i klassen har fått varsin mac på nu är alla glada och det är frid och fröjd. Känns både bra och dåligt att lämna skolan. Kommer sakna mina vänner här! Nu har vi hk, ha det bra mina vänner!


Mot örnäset!

Lyssnar på lite dansband just nu. Ska snart börja gå mot busshållplatsen för ska på ungdomsträff! men vi höres sen!puss!

Dagens lilla outfit





Sitter på bussen från bergnäset nu. Måste ...

Sitter på bussen från bergnäset nu. Måste bara säga att jag total älskar skolan och alla där! Jag har ju som sagt nyss varit på skolan jag ska börja i på måndag. Det känns riktigt bra! Jag nästan längtar tills på måndag då jag ska till skolan. Är jag sjuk eller nå? Haha nej men ska byta buss nu, pusspuss!


What you got boy is hard to find.

Sitter hemma i soffan och har just fått sluta en timme tidigare!! yeah. Nyss sett de tio minuterna av bounty hunter. Ska till bergs skolan nu puss hejdå!

RSS 2.0