Some people wan't everything, but ever everything doesn't mean anything in i ain't got you <3

Man får leta flera år efter finare vänner <3

-

Jag har lovat mig själv att aldrig falla tillbaka igen.

Ska städa rummet nu, duscha och sen göra en hkk läxa klar. Efter det ska ja nog lägga mig i sängen och läsa tills jag kan sova. Är lite stressad nu för tiden. Är så mke med skolan och allt sånt. skulle egentligen behöva skriva upp allt jag ska göra och börja bocka av en lista..


Det äter upp mig..

Prestations ångesten äter upp mig. Bra betyg, snygg kropp, snyggt hår, inga eksem, len och mjuk hud, bra i sängen, fungerande sångröst och massa andra grejer. Jag sover dåligt på nätterna. brukar sluta med att jag somnar på lektionerna. all motivation är helt borta. Känner mig matt. helt utan anledning. vill bara sova och skita i allt. men vad kan man göra? det är bara fortsätta slita mig upp från sängen, klara av skolan, försöka ta mig till helex om jag orkar, läxor och sen en halvt sömnlös natt. får panik. hejdå

Till sofie.

Hej, du frågade hur jag tog hand om mina naglar. Tänkte svara lite kort här under.

1. Varje morgon och kväll masserar jag nagelbanden med myrrolja. Jag masserar för att få igång blodcirkulationen.

2. Jag peelar nagelbanden med nagelbands remover innan varje målning för att färgen ska sitta bättre.

3. sen brukar jag fila ner naglarna en gång i veckan. Hemska långa häx naglar har jag aldrig tyckt varit snyggt.

4. För att naglarna ska hålla sig starka och fina har jag ett nagelförstärkningsmedel som jag penslar på lite då och då efter behov.

5. Istället för att ta bort smutsen under naglarna med en annan nagel använder jag en borste, annars kan nageln bli sne och ful.

Hoppas det där hjälpte lite! ;)


>.<

It’s 5 o’clock in the morning, and I want ya
And you want me, don’t ya?
I can see it
Cause you’ve been waiting on me since
I said that I was hittin’ the club
Something coming up on me
And I know you be getting so horny
Cause you be sending me texts
Like boy just get your ass up in that car
And come get all of this love


Luleå hockey!

Lyssnar på luleå hockey och städar rummet. Hoppas det blir en vinst. Senare blir det Desperate housewives! Orkade inte uppdatera  igår, jag är ledsen! Skriver sen eller nått kramis.


Tröttnade på det röda håret...


Du som en gång var anledningen till mitt leende är nu anledningen till mina tårar.

jag träffade inte bruden jag skulle träffat idag. vi ska träffas nån annan gång.

Istället så målade jag naglarna och såg på hp. Awesome shit! Temat för i veckan var prickigt. Nu ska jag räkna matte och sen är det någon film jag, pappa och camilla ska se. Myysigt! Men måste sätta igång med matten nu, kram!

Come break me down. bury me, bury me. I am finished with you.

Lyssnar på la musica och städar rummat kanske jag in till stan sen och träffa en gammal vän som man tappat kontakten med. Ska bli kul har saknat henne jätte mycket! Ska fortsätta städa nu!

Kram!

We killed for love

Nu ska jag se denna filmen, oki!

Jag tror aldrig att han kommer fatta om du inte låter nävarna snacka.

Jahapp, idag har man hunnit se Ulrik Munther, baka pepparkakor (MUMS!!), fara en sväng till gstad och sen färgat camillas hår.. Jag är heeeeeeeeeelt slut! Funderar på att lägga mig nu? ska man det? nej jag ser nån film istället lovely!

Vi käkar skinka hos mange, Stjärna blinkar hos mange, Det är jul nu hos mange!

Ska hoppa in i duschen och njuta av en riktigt låång och mysig dusch! Har inte rakat benen på typ en evighet så ska bli underbart. Kraaaaaamis!


IHH spännande!!

Ska mot stan snart för att se ulrik munther sjunga! hihi åh vad jag är taggad!


Movietajm med en gosse!


Typ det jag har på mig :PPpP


Ta honom i gränden på vägen hem. Hela världen vet att han sista chans är bränd.

sminka mig snabbt sen bär det av mot uh. Sounds like som pretty good plans aight? Måste skynda mig nu, kram!


That should be me holding your hand.


Ice Ice baby!

Laga mat, sminka mig lite sen bär det av mot uh för att träffa lite vänner! Mysigt har saknat dom såhääääääär mycket. Just nu lyssnar jag på en bra låt, hihi. Kanske lägger upp en lite gullig bild sen på mig. Det blir nog bra, hejdå alla fina människor!


Some sort of peace

Ska lägga mig i sängen och kolla på en film nu.. Myspys! Jag skriver lite senare. Kram!

outfit of tonight


- sweet LÅ

You had a lot of crooks tryna steal your heart. Never really had luck, couldn’t never figure out. How to love. How to love

You had a lot of moments that didn’t last forever. Now you in the corner tryna put it together. How to love. How to love


Seize the day or die regretting the time you lost.

Klicka här så får du lyssna på en bra låt!

Klicka här så får du lyssna på en bra låt!

Klicka här så får du lyssna på en awesome låt!

Glöm inte att klicka på denna länk!

Hejdå!

I see sparks fly whenever you smile.

Ska plocka fram gitarren nu och spela lite gitarr ett tag, ikväll blir det ug yeah! har fått önskemål av bea att jag ska stoppa upp mer bilder på bloggen. Så jag kollade igenom min telefon och ska föra över lite små roliga bilder till datorn snart så ni får nå att skratta åt haha! Ajja ska spela gitarr nu kram!


The way you move is like a full on a rainstorm, and I'm a house of cards.

HAr plinkat på lillgitarren nu några timmar. ska nog ta och packa undan och lägga mig och sova lite. Hoppas ni haft en bra dag! puss

Don't lose your faith in love, no matter what.

Sitter med macke och han pluggar och jag dampar(?) funderar på att lugna ner mig. och sen se en film eller nått. Awesome, hejdå!


Darling you have got enougt love for the both of us. so baby make love to me!

Har bara glidit igenom denna dag. Nu håller jag på att städa lite i rummet, efterr det kanske det blir att sitta och nöta lite med gitarren. Pappa har hämtat stämgrejen nu, jippie! Men vi hörs sen! Kram.

Slänger in en bild från min blinda period! Happyface


Nytt i neccesären

Viva la Diva nr 70, 50 kr


Depend, 25 kr



Depend Myrrolja, 25 kr


+ Nå glitter som man stoppar på naglarna, charmigt huh? ;)

Nå vad tycks? ;)

Jag höll på i två timmar och kämpade och krgade och efter ett tag poppade detta resultat fram! Ganska awesome huh? ;) I alla fall så blev jag klar i tid för att hinna se dh, hihi sjukt spännande!


Ska banne mig fixa naglarna nu!

Ska försöka mig på detta, förra gången gjorde jag ju något mindre avancerat så jag tänkte varför inte dra igång och göra detta. Måste bara köpa ett nagellack på stan sen är jag good to go! MEn vi höres sen med resultat och sånt :) Kram!

Kiss me

Ska hoppa in i duschen nu! Sen blir det csi!

Inspiration






Länge leve du min vän du som alltid följt mig hem, nykter eller alldeles för full.

Jag har blivit förälskad i veronica maggio. Så sjukt underbar sångare. Så just på grund av detta faktum så strömmar "måndagsbarn" ut från mina högtalade och jag sjunger och dansar lite smått.

Let's zumba!

Blev inge gitarr, har min jävla stämapparat hos mamma. Och har inte lärt mig stämma på gehör än. fuck! Får hämta den där förbannade stämmaren imorgon eller nått. Ska försöka stämma över datorn, hoppas det funkar!

I can't affort this heart still i am responsible if it'll fall appart.

Ska sätta mig med gitarren och nöta lite nu. Ska bli awesome! Sen ska jag nog ta mig ann mina naglar. hihihi :)


I don't know much about guns but i've been shoot by you.

Dryyg dag. Har städat mitt rum, sjungit och sett på tv. Snart ska jag väl sova eller nått är äckligt trött! Kanske ska ta mig ett ryck och skriva lite på hkk uppgiften, eller så inte. Funderar på att platta håret så jag slipper göra det imorgon. åhhh!vill egentligen inte göra något...

sitter i soffan och funderar på om det är dags att däcka snart?

Åh vilken mysigt kväll/dag! Blev uppsliten ur sängen, passade Nora, tog mig en dusch och åkte till Jonas. Där minskade jag hans mamma Karin, jag fixade även hennes naglar och hennes hår. Hon blev så vacker sen. Hon strålade! Sen bjöd lilla Karin mig på pizza som tack för hjälpen så jag, Jonas och Amanda som just kommit drog och åt mat. Mums! Sen köpte vi gottgott och såg en kassfilm.. Sen gjorde vi inte mer typ.. Eller jag och Amanda drog hem och nu ska lilla Ida sova. Natti!

Måste skynda mig!

Sitter framför datorn nu, ska typ byta blöja på skitungen sen duscha och efter det blir det jonas för att sminka hans mamma, v4em vet vad resten av kvällen bjuder på. Ja vi lär ju se! Men vi hörs, hejdå!

I love you lilsis

Har varit med min kära lilla bebis hela morgonen. En galen unge det. Precis som stor syrran, Ska typ gå och laga mat åt henne snart. Makaroner och korv. MUMS!


tja bara, ta och fixa naglarna nu!

Jag har fått ett stort intresse för naglar och sånt så ska ta och fixa mina skitnaglar du en snabbis innan jag slår igånr nån film och myser ner mig i soffan. Amanda drog nyss :/ ajja men jag träffar ju bajsen imorgon, kram!

<-- undrar du något? fråga mig eller förevigt undra!

Ajja har extremt tråkigt. Fundrerar på att dra värsta feting röjningen på mitt rum. Låter det bra? Sen nån dag framöver så borde jag göra en ny header. Men det kommer jag inte göra ikv inte för snart kommer mandis hit. Åh vad mysigt jag och bajsungen ska ha då! jeppjepp, som sagt jag sitter och nöter in en låt som jag ska sjunga. Men roligt inlägg, vi hörs sen om jag har nå vettigt att skriva hejdå!

Pauline - Give me a call

Ska nöta in denna låt så jag kan sjunga den på blablabla nått. haah damp snarre kommer amanda :)

dagens adventures...

Denna dag har varit helt okej. Har typ inte gjort så mycket särskillt idag, gjorde omprov i franska.. Gick ganska bra! Sen efter skolan drog jag mig mot stan med jasse, ryman och björn. Vi åt på max sen drog björn till pontushallen och ryman gick till kh. Då passade och jasse på att springa omkring och kolla på parfymer. Skulle egentligen följt med dom till planja och kolla på basket, men det blev inte så. Kommer uppdatera mer sen nu ska jag hem och sjunga haido!

ihhh så glad!!

Tack söta lilla Jesper för att du är så söt och hjälper mig med att sjunga in mig på sång spets! Du är en riktig vän. Hoppas jag klarar det! I alla fall så är jag påväg hem från ug. Har varit en underbar kväll! Bilder kommer sen.

I'd never thought that it'll easy cause we're both so distant now.

Mot ug nu. Vi ska ha tårtbakartävling! Sen ska vi mysa på och bara chilla.
Hoppas eran kväll blir lika kul poch underbar som min kommer bli.
Käner att jag är på bra humör idag, drog till jonas efter skolan och kollade på dh med hans moder. Ska tillbaka dit på lördag och sminka henne till partajj! Det blir nog bra.

Kände för att ta lite ego-pics och bara vara lite egooo. hihi hoppas ni inte blir suris på grund av det?


Kram på er!

Inspiration


Ibland saknar jag det blonda håret...

Prommis nu med min fina vän melissa.

Kolla vilken rolig bild min lillsyrra tog på mig nyss.

I don't wanna be anything other then I've been trying to be lately.

Idag hade vi engelska prov. Shit vad det gick bra! På fredag har jag prov i franska och om två veckor ska jag lämna in "bostaden". Sen om en månad och en vecka ska jag lämna in en stor rapport om typ enegri och sånt. Shit stressigt liv. Dessutom ska jag ner till umeå den 1 december för att kolla in en gymnasie skola. Myys! Men har mycket att hinna med så måste nog börja direkt.

Slänger in nå fula bilder:


Kramis!

out of all the things in life that i could fear, the only thing that could hurt me is if you weren't here.

Nyss ätit lite mat mums! Lyssnar på musik och packar upp väskan, ska sen se peter pan med mina små sötnosar.
Orkar inte skriva nå mer puss!


I am beautiful, no matter what you say. Words can't bring me down.

Nyss målat mina naglar gröna. Just nu ser jag en film som är lite vrickad men ändå ganska så bra. Asså av någon konstig anledning så mår jag jävligt bra just nu! Fick en "fråga" blogg response om att jag har fult hår och tänkte "hahah fan, det kanske jag har! Fast lite försent att ångra sig nu lixom" ajja ska fortsätta se denna lilla söta film nu.
Kram mina vänner!

Someday, I want it to be you and me.

Hej bloggen!

Sitter här med världens hemskaster huvudvärk. aj!  MEn ska för söka mig på att se en liten film. Idag var jag och klassen på en föreläsning. Det var en kille som hette leo som snackade lite om olika vilktga saker. ganska intressant faktiskt. Men hejdå!

Jag skjuter upp problemet med sena nätter tomma glas.

Hej, mår faktiskt bättre nu. snackade nyss med amanda. hon fick mig att inse att jag oroade mig i onödan så nu har jag den där pirrande känslan i magen igen. Wonderbart! Ska typ ta mig en liten dusch nu eller nått sen ska jag lägga mig och sova så jag orkar mig upp imorgon.

Thinking of you

Jag har försökt att ge dig hela skulden fast jag innerst inne vet att den är min.

Hoppashoppashoppas! Jag sitter och hoppas så att det inte finns ord för det. Behöver komma bort från luleå och jag känner en ängel i gällivare som jag gärna åker och hälsar på i helgen. måste bara snacka med mami, hoppas hon låter mig åka! pepparpeppar.. Vet inte vad jag ska ta mig till annars. Har varit helt deppig nu ett tag, by no reason lixom.

Ajja lämna en fråga i blogresponse eller nått sånt shit..


I hate to turn up out of the blue uninvited, i couldn't stay away.

sitter i sängen nere i mitt rum och känner mig extremt glad.. just nu känns allt bara nere. typ på botten eller nått. Hoppas ni andra har det bättre. Ska nog lägga mig i min säng och bara vara. Skönt hejdå!

yobro

Sitter framför dator nu.. john, max och elias drog nyss hem till sunderbyn. Nu är bara jag, hanna, bea, jonas och jasse kvar hos mig. vi har typ ingen aning om vad vi ska göra nu. funderar på att dra ut och typ göra nått eller typ kanske inte eller jo.....

vi just nu.. hihi

Tjoooo

Sitter i mackans säng med honom pablo, axel och jag själv då så klart. Dom spelar nå skit spel. i veckan har jag inte gjort nå särskillt. ida har jag haft prov typ eller nått sånt.. Ikv vet jag inte vad som händer bara vara själv typ. img är det film kväll hos moi som gäller.


Tjoo!

Sitter här hos jonas och chillar. Woop! IGår kom jag hit direkt efter skolan och snackae med hans mamma innan han kom hem, sen åkte jag hem och pluggade och packade ihop de sista grejerna frå gammelstad. Nu bor man ju på bor man officiellt på bnäset! Ska vara lite social med facebook ett tag. och kanske jonas oxå om han har tur. kram :)

-


Sv: Asså jag vet inte.. Hittade på google. :)

Myche å göra!

städa rummet, packa, duscha, måla naglarna och plugga.. kommer jag hinna med allt det innan jag däckar? Jag hoppas det!
Slänger in en bild innan jag fortsätter med att pricka för listan på allt jag ska hinna ikv, kramis!♥

Inspiration



skrattar idag kanske gråter jag sen

Bilder från de senaste veckorna typ eller nå.. enjoy!


Framår för evigt, du och jag ska dit

Kvällen igår var inte dålig och inte bra.. kanske lite kaos och lite fail. Men ändå trevligt typ.. Jag och hanna drog in till stan vid kanske halv 8 då satte vi oss på max och laddade min telefon dära. sen kom kevin och vi 3 hoppade vi på bussen och åkte till malmudden för att plocka upp jesper, celina och samuel. Sen drog vi till coop och köpte lite godis. Vi stod där utan för i typ en timme. Jag hann träffa josse! Jag har inte träffat henne på typ ett år eftersom hon sitter på anstalt i umeå. Efter det drog vi till farmor och lade oss. Nu sitter jag, john och hanna i mitt rum och chillar och snackar. När dom åker ska jag städa, duscha, plugga, packa och sen dra till pappa för att instalera mig i nya huset på bnäset.. najs!

hejsan bloggen

Sitter på golvet i hallen med Hanna och bea. Jag håller på att fixa mig för ikväll. Vem vet vars livet för oss. Om nån från Luleå vet nånstans man kan fara så hör av er till mig :) kram!

morsning korsning!

Just nu ligger jag i sängen har ingen aning om vars dagen är påväg. Snart ska jag kliva upp och hjälpa.mamma hämta min lillsyrra från dagis. Ni som har mitt nummer och ni som vet vem jag är kan ju höra av er. Kram!

KAN INTE FOLK BARA SKAFFA SIG ETT LIV?!

Fan sluta kommentera folks blogresponse och bråka. fan är less på det. Nu får jag skit för det för att ni har sagt att ni är mina vänner. snälla söta rara jag vet inte vilka ni är m,ed om ni ser detta lägg av. Fan jag har släppt det där nu och hon är ingen fulkineshora.. Hennes pappa är kines so what?  Och ghora är man om man säljer sex och vad jag vet så håller hon inte på med sånt. Man kan ogilla människor utan att hålla på att försöka trycka ner dom. Lägg eran energi på att vara så bra vänner till mig istället. Jag sket i dom brudarna för längesen.. Gör det ni oxå!

tjenna!

Förra veckan hände det inte så mycket. kuggade på ett franska prov och så. Sen så i fredags vare uh-disco som gällde.. det failade var inge folk där alls. sen på lördag drog jag till bergnäset för att vara med min bror och hans vänner vi såg film och skrämde varann.. sen gick vi ut och så typ såg vi en kille i hel svarta kläder som hjulade och typ gick ner i spagat. sen på söndagen så for jag till bergnäset med sara för att vara med jasse och bea och nå random dudes. sen drog vi till samuel för att vara med han och gustav.. awesome!


RSS 2.0