Ligger i min säng med Amandak.. Jonna och ...

Ligger i min säng med Amandak.. Jonna och Melissa ligger på golvet och masserar varann :) men ska typ snart sova lite en det är ju skola imorgon.


BILDER FRÅN CYPERN

Bilder från hotellet och fig tree bay:



Vattenlandet:


Förstklassig underhållning <3:


Jag och mamma, Jag och mormor!


Den sista bilden får vara en bild som visar vad som händer om man flörtar med en av dom som jobbar i restaurangen på hotellet:

Svar på kommentar



svar: Går det bra om jag gör det nu? :)

Du är så fin att jag får ont i ögonen

Nu ska jag in till stan för att köpa nå kläder.. Jag uppdaterar mer sen!

Slänger in två bilder oxå:



Ha det bra!

Ska börja med länkbyte :*

Skriv bara en kommentar, länka mig så länkar jag dig på samma sätt! :)

Just do it folks!


Länkbyte!



kolla in denna söta tjejs roliga och lite kaxiga blogg! Ni kommer inte ångra er! :*

Det är du som får mig att kliva upp på morgonen.


Dag 5 – Någonting jag oroar mig för.

Jag får stor panik över framtiden.. Kommer jag tjäna nog mke pengar för att försörja mig själv och min familj. Kommer jag få mina drömmar inslagna. En massa såna tankar om framtiden. Kommer jag bli kär i en bra kille? En kille som vill ha familj och som kan försörja mig? Mycket man inte vet nu och som man oroar sig för. Hoppas det svaret dög..

Jag skulle yrka på livstid om du var min dom.. men har lovat mig själv att inte falla tillbaks igen!


(hoppas en gammal bild duger, ser ut som en bajskorv just nu så!!)

Hej alla vackra och mindre vackra människo...

Hej alla vackra och mindre vackra människor.. Jag mår skit bra just nu, allt bara fungerar för mig! Hoppas ni alla när lika kung som mig, det förtjänar ni! Ajja, som sagt första skoldagen idag för mig. Den gick bra, var grymt trött bara. Sen drog jag hem och fixade sminket innan jag sedan begav mig mot staden för att träffa bea & co. Jag har köpt lite oxå kläder, jag vet inte ännu om jag ska ha kvar dom eller lämna tillbaka men lägger in bilder om jag bestämmer mig för att behålla. Men nu städar jag rummet, vi höres folket! :*


Dag 3 – Typ av killar jag faller för.

Helt fel sort. Jag har svårt att bli kär och när jag väl blir det slutar det inge bra. Men det är inget problem för mig för jag känner inget behov av att ha en kille just nu.. kommer det så kommer det just nu vill jag bara ta det kung och chilla. Men om vi ska snacka om vilken typ av killar det är jag dragits till mest så är är det lite av badboysen som får min knäsvag. Jag gillar när det är lite spännande och man får oroa sig lite för vad dom tycker om en. Sen älskar jag självförtroendet dom utstrålar!

Det var väl det, slänger in några bilder när jag ändå håller på..

Vem behöver kärlek? Jag är hel ändå!

Ska packa ur lite grejer ur min väska, sen ska jag göra nått men vet inte riktigt vad. Kanske blir att måla naglarna i någon söt färg.. Imorgon ska jag på stan med bea och kolla in lite söta höst kläder och skor. Hon ska pierca naveln. Men ska packa upp nu, kramis!

Skit oxå!

Jag har märkt att min blogg har blivit otroligt tråkig den senaste tiden. Men jag har som inte så mke att skriva, det är inte mycket drama i mitt liv just nu, men på onsdag ska jag lägga in alla bilder från cypern och samt skriva lite vad som hänt där. Men nu ska jag dammsuga rummet och sen dra mig mot amanda, ha de bra! puss

Slänger in en bild oxå!

Heii bloggen

Ska röja och fixa lite grejer i väntan på att några vänner ska ringa. Ikväll blir det nog att umgås med amanda, har tydligen hänt en hel del under tiden jag varit borta. Men nu måste jag skynda mig för att hinna med allt jag ska hinna med.. Ha det bra mina vänner och ovänner!


borta bra, hemma bäst

efter 5 stycken helt ok timmar på flyget är man äntligen i sverige igen. Jag kommer verkligen sakna cypern och värmen men ibland kan det vara bra med lite kyla. Hoppas ni alla mina sötnosar haft det bra och att det inte hänt alltför mke roligt medan jag varit borta.

Ska packa upp nu och sen packa grejer att ha med till pappa. Ha det bra! pusspuss

Bara för att jag är söt och låten är bra :*



First I was afraid
I was petrified
Kept thinking I could never live
without you by my side
But I spent so many nights
thinking how you did me wrong
I grew strong
I learned how to carry on
and so you're back
from outer space
I just walked in to find you here
with that sad look upon your face
I should have changed my stupid lock
I should have made you leave your key
If I had known for just one second
you'd be back to bother me

Go on now go walk out the door
just turn around now
'cause you're not welcome anymore
weren't you the one who tried to hurt me with goodbye
you think I'd crumble
you think I'd lay down and die
Oh no, not I
I will survive
as long as i know how to love
I know I will stay alive
I've got all my life to live
I've got all my love to give
and I'll survive
I will survive

It took all the strength I had
not to fall apart
kept trying hard to mend
the pieces of my broken heart
and I spent oh so many nights
just feeling sorry for myself
I used to cry
Now I hold my head up high
and you see me
somebody new
I'm not that chained up little person
still in love with you
and so you felt like dropping in
and just expect me to be free
now I'm saving all my loving
for someone who's loving me


Imorgon kommer jag!

Jag lovar och svär att jag kommer göra inlägg för varje dag som varit. Kommer oxå lägga upp bilder i varje inlägg. Ha det bra mina söta älskade läsare, i'll be back! pusspuss!

Hej svenskar!

Vad händer i kyliga sverige?! Jag sitter just nu i lobbyn till hotellet med min egna fina dator i famnen! Kan det bli bättre?! Vi har nyss sett på en musikal, skit bra..... typ. idag har vi gjort samma saker som igår, chillar solat och badat. Jag hat typ bränt mig över hela kroppen och det är inte najs. Snart blir det att gå till rummet och se på scooobi doo. najs va? ajja vi höres människor!

P.s bilder kommer när jag är i luleå. d.s

Btw, saknar alla mina fina vänner, puss! ♥

Ja okej dag 2 i cypern eller nå!

Idag har vi bara chillat runt lite på hotell området, sen har vi även gått lite i staden som för övrigt verkar förbannat stor. HAHA när vi var på en mataffär så såg vi att dom hade svenska chips.. texten var till och med på svenska. Ganska sjukt, i alla fall jag har solat topless för sörsta gången i hela mitt liv.. den enda problemet var att jag råkade välta stolen så alla ögon riktades mot mig när jag stod där och näckade.... Öh najs, eller så inte! Och inte för att skryta men jag har fått mig ganska så mke färg på bara en dag så jag kommer nog vara redigt brun när jag kommer till sverige..

Jag tänkte lägga in lite bilder men det blev inte eftersom jag glömde kameran på hotell rummet.. sux to be me! Men bilderna kommer in imorgon typ.

Innan jag säger hejdå vill jag bara ge alla som orkade läsa hela inlägget lite creds! Ha det bra puss!

Vädret kan man inte precis klaga på..

Nyss kommit till hotellet och det första vi hittade var en stor kackerlacka... BLÄ! Har redat tagit lite kort så lägger in dom nu..

Söt-nora med mina brillz!


Kolla in äckelsaken!!


Såhär ser hotellet ut:



Heii, intressant eller så inte!

Sitter nu på en stol i gaten väntar på att vi ska få kliva in i planet. Det ska tydligen vara 28 grader i cypern när vi kommer fram!!!!

Tänkte berätta lite kort vad som hände i helgen:
I torsdags drog jag till örnäset för att hälsa på jojjo. Vi drog först och handlade godis sen for vi till någon random dude.
Sen när vi vaknade dagen efter så åt jag frukost och fixade mig sedan bar det av mot sebbe på hertsön. Där drog vi till någon med bil och åkte in till staden och chillade.
På kvällen drog jag mig mot måttsund, där såg vi rec, eller carantine som den egentligen heter, den var hemsk! Efter det drog vi till ludde men bea blev så trött så vi drog till henne. Efter ett tag kom ludde till bea och vi såg bara på tv ett tag, sen sov vi i beas pärons säng.
När vi vaknade vid 3 drog jag hem och då fixade jag mig sen var det waldorf som gällde så jag åt lite fort och sen drog man sig mot musikens makt.. Skriver mer om musikens makt sen samtidigt som jag lägger ut bilderna!

Ha det bra! kommer uppdatera när jag har tid och ork! Pusspuss, snart lämnar jag kylan i sverige.



okii människor, snart bär det av!

Nu åker man snarre mot kallax. Direk flyg till cypern är ju inte helt fel! men har slut batteri på datorn vi höres senare puss!

Hej finisar! Ska nog ta och hoppa in i dus...

Hej finisar! Ska nog ta och hoppa in i duschen en snabbis, jag måste ju raka benen och fixa mig så jag är fräch innan cypern. Om typ 18 timmar bär det av. Men ha det gött tills jag uppdaterar igen!


Glöm inte bort frågestunden!

Kommentera en ffråga i vilken inlägg som helst så sammanställer jag alla frågor och svarar på dom när jag e hemma från cypern! pusss

Hei sötnosar

Denna kväll har varit awesome, kommer berätt allti imorgon samt lägga upp bilder. Nu ska jag och bea sova för det är dans för hela slanten imorgon.. pusspuss!

Y0o ma dudes

Sitter i beas säng, snart kommer pappa och hämta mig och då ska jag hem och duscha och sen fixa mig för efter det blir det valdorfmat med familjen, aight! ajja ska dra, heis!

Åh vad jobbigt med blogg

Tjenare muffins, har varit vaken heeeela natten (nästan) hihihi men skvallra inte te nån! höhöh!!

Ska baka choklad bollar nu ffs!  pusspuss ;)


Heii bloggen

Sitter nu hos sebbe strömming, har nyss kommit hit typ. Just nu pratar han i telefon med någon och tydligen ska vi till den någon nu hahahah. ikväll blir det att typ chilla i måttsund förhoppningsvis följer sebbe med mig dit, annars får jag fara själv.. Ajja men nu sa jag vara social pusspuss!

Sleeeptime

Nu ska jag och denna brud lägga och och skeda i hennes mysiga säng! erkänn ni är avundsjuka, mohahahahaha! Men pusspuss natti!


Magen sticker fram, hård och hårig!

Men ser film, så orkar int bry mig puss hjdå!

Hej "tina karlsson"

Vad exakt var det du tyckte var skämmigt? Jag fattade inte.. Till er som inte fattar klicka här.. Tycker det är så grymt fegt att sitta och ta sånt här bakom en datorskärm och dessutom hålla på och vara anonym och skriva fejkade namn. Herregud, det är småbarns fasoner och jag tycker då personligen att det bara är skit. men fine visst om du mår bättre av att skriva skit saker i andras bloggar och dylikt fortsätt! ajja orkar inte lägga ner mer energi på fega brudar -.- Pusspuss ;)

Tjululu!

Sitter i johannas säng just nu vi har nyss kommit hem från anders.. Där hade jag allsåg med hans moder. Hon spelade piano och sjöng och jag bara sjöng. hahah nej men det var en trevlig tant det! Nu ska jag och johanna slå igång en skräckfilm och dö. pusshejdå!

Don't ya?!


Frågestund i bloggen woopwoop!



Ni kan ställa frågan i blogrespons eller som en kommentar! Svarar på frågorna vecka 35 nån gång!

Come break me down, bury me bury me! I am finished with you!

Kolla in fin bruden! i löv you baby!


Kör på diddleys bring me the horizon terapi




Snart kommer en ny cover

Ska snart ta och göra mig en cover till med denna vackra brud.. Det blir att träffa henne någon gång efter nästa vecka efter som jag är i cypern hela nästa vecka.. Vi har inte bestämt låt ännu men det kommer väl!
kommentera om ni har något tips på låtar vi kan sjunga!

(Klicka på bilden för att komma till hennes urgrymma blogg!)

Bubble trouble!!!!!!!!!!!

Kvällens sysselsättning!



Kalla mig ful, äcklig, jobbig, tjock och dum.. du blir ändå inte bättre!


Besök snart!

Snart kommer denna vackra flicka till mig! Vi ska nog bara chillar och prata lite grann om allt mellan himmel och jord.

Måste städa lite fort innan hon kommer hejdå!


.



Hot Lips,
Dirty Hips,
Nice Ass,
High Class,
Sexy Smile,
Ladies Style!


ju mer dom spottar på mig, desto mer kommer jag blomma!

Chillar lite nu med kapten röd strömmande ur mina högtalare. Ska snart flytta datorn mot mitt rum för att ta mig ett ryck där. Imorgon ska jag träffa söt-ida och sen på kvällen kommer johanna hit och då blir det att spendera natten med den sötsaken. Men vi höres senare sötnosar! pusspuss!

Nyss sett någon kass parodi.. Blev inte at...

Nyss sett någon kass parodi.. Blev inte att se den där andra filmen för den var på finska och då orkade jag inte. Snart ska jag väl lägga mig och sova. Jag har typ längtat efter min säng hela dagen! Åh vad skönt. Ha det bäst alla mina fina läsare, puss!


Tjue mina snyggingar!

Nu ska jag typ ta och se någon fil och tänka över livet lite. Vi hörs senare, efter filmen antar jag!

BILDER

Ja, det var hit jag och bea for..... fast inte för att spela tennis!


Hos victor.. eric lägger sig över honom för att väcka honom..



Visst är det vackert!


I ♥ U bestven



Någon som beställde ett stycke brandkvinna?!

Hej bloggen, ligger just nu i soffan efter...

Hej bloggen, ligger just nu i soffan efter att ha badat badkar. Jag är sjukt trött och till bara sova! Men jag ska nog hålla mig ett tag till! Blir nog att slå igång en film och kolla på den. Idag har jag varit i töre med bea. Är stolt över att jag lyckats dra upp eric och alwe klockan typ 7-8 på morgonen.. Vi drog till eric och chillade där ett tag! Sen gick vi långt åt.. ja! Till viktor där hämtade vi honom sen drog vi till fotbollsplanen och pratade. Lyckad dag!


Japp, kommer lite bilder ifrån måttsund nu då.. aight!


Hej bloggen min! Jag har inte tid att gå i...

Hej bloggen min! Jag har inte tid att gå in på datorn och skriva nu. Ajja men har nyss tagit mig en snabb dusch för att jag, ludde och emelie badade i hamnen. Just nu sitter jag, bea, emelie, ludde och emil hos ludde och ser film. Typ mysigt, vi hörs senare! Det kommer bilder och så.


Var e vi påväg..? Högsta kullen!! Hahaha j...

Var e vi påväg..? Högsta kullen!! Hahaha jag, bea, jocke, emelie och ludde sitter och ser dora utforskaren. Skit kul! Jag har typ inte sovit ett dugg i natt och inte någon annan heller HAHAHAHA! Men ska fortsätta sen nu, puss!


i måttsund babes

Idag vaknade jag och sara upp klovkan två, sen städade vi upp lite sen drog vi till mam mami och solade i yp nån timme. Vid 6 drog hon hem för hon skulle till sin pojk.. klockan 8 kom bea och hämtade mig på sin moppe och vi körde hem till henne. Ganska direkt kom ludde och jocke vi chillade på som bara den. Sen kom några mer människor hit och nu kör vi sanning och konka..... hahahahha! vi höres senare.. pusselipuss!

20 grader 123 sola!!

pusssss

woopwoop

Då har jag och saris nyss vaknat, nu diggar v lite musik och röjer upp i lägenheten.. hahaha! Kommer skriva ett bättre inlägg senare med bilder och sånt pusspuss!


Äre lugnt om jag kallarej baby?!

Nu ska jag och sötsara mysa framför en liten film hihihihih. Ska bli awesome!! Slänger in en bild på skönheten!!


Bildbomb, vackra brudar!


Fina bruttor 123



Ida e best för hon har köpt bra drickor och sourcream chips ♥ / maluttis

Dagens outfit ffs


gulligt aight?


yoyoyo waddup?!

Sitter nu här i mitt alldagligt rum.. om 2 timmar kommer min älskade tjejor så jag ska nog tigga lite skjuts till pappa så jag hinner göra de lite mysigt där. Vi har inga planer på vad som kommer ske under kvällen men det blir väl att se någon film, snacka skit och bara vara fula, HAHA! fast vi suger på att vara fula föööör vi e för snygga! söt-sara ska ta med sig sin systemkamera så bilder i massor kommer sen!!
 
Konsten att gå från superhet till troll:

Superheeet


Troll

Mot maxxxi!

Nu ska jag och mami mot maxi för att handla mysoys grejer till ikväll, Fast först måste jag klä på mig. hehehehehe pusspuss!

Why do i want you? Now that i can't have you. Why didn't i just want you back when i had you back when i had you.


Dag 2 – Min favorit årstid och varför.

Sommaren helt klart!
Värmen, killarna, allt!!


hello my sweeties!

jag har nyss klivit upp ur min sköna säng, det var en plåga för jag har sjukt mycket träningsvärk.. snart ska jag ta mig något att äta, sen blir det att köpa lite grejer till ikväll och kanske röja upp lite så det blir lite mysig stämning hihihi.


Hittade den här låten igår: och tyckte det stämde gansa bra med verkligheten.. de flesta tjejer dras till idiot killar. Ajja men låten är ganska bra så enjoy!


Duger min nya header?

Nyss gjort en ny header, tog 10 min typ så klaga inte!

Close your eyes and i'll be gone

Jag skäms lite över min blogg.. Men jag orkar typ inte med att göra en ny header :S sucks to be me!!

Jag e lose in the sky, jag e högt över molnen


planerar inför myskvällen imorgon

hemkommen från träningen för 1 och en halv timme sen är slut körd nå in i... jag har typ mycket att köpa till imorgon, så nu ska jag typ göra en lista! Wow jag älskar listor. Men skriver mer sen, puss!

Myyströjan på


snart mot helex med bea

Ska städa, packa, äta och sen bär det av mot helex för att träna magen av sig.. bokstavligen! Just nu har jag lite motivation och så men ska ändå in och bara köra! Ska vara helt exemplariskt nyttig i 2 veckor nu.... för om två veckor åker man mot cypern med the family.

ha det bra, pussar!

Dag 1 – En person jag vill träffa just nu.



Synd bara att du är i himlen nu ♥

19 Dagar

Dag 1 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 2 – Min favorit årstid och varför.
Dag 3 – Typ av killar jag faller för.
Dag 4 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 5 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 6 – Någonting jag ångrar.
Dag 7 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 8 – En låt som får mig att gråta.
Dag 9 – Mina drömmar.
Dag 10 – Min första kyss.
Dag 11 – Det här upprör mig.
Dag 12 – Det här får mig att må bättre.
Dag 13 – Det här får mig att gråta.
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats
Dag 16 – Det här saknar jag
Dag 17 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 18 - Favorit superhjälten och varför
Dag 19 - Sätt din telefon på shuffle: Första 10 låtar som spelar

tidsfördriv

10 VAD

1. Vad har du på dig just nu?  Mjukisbyxor, trosos och mjukiströja.

2. Vad är klockan hos dig just nu? 13.02

3. Vad får dig att skratta?  HAHA , de mesta!

4. Vad gör du när du har tråkigt? ser film eller ringer någon.. 

5. Vad är ditt livs bästa minne? hmm .. luleå kalaset 2011 !

6. Vad ska du göra idag? jag ska nog mysa med familjen och så 
7.  Vad tycker du om? det är mycket, men mest utav allt , ärliga personer !

8. Vad är det bästa som hänt dig? jag vet inte, mycket!

9. Vad är det sämsta du gjort? jag vet int.

10. Vad ångrar du? ingenting !

 

9 HUR

1. Hur mår du? jaaao, jag lever , trött bara xd

2. Hur tänker du göra med framtiden? den frågan brukar jag ställa mej själv, men jag vet inte .

3. Hur går det i skolan? Det går bra! 

4. Hur går det med kärleken? Det går upp och ner, just nu finns det ingen. 

5. Hur bra känner du din pojkvän/flickvän (om du inte har, ta din bästa vän) någorlunda bra!

6. Hur mycket gillar du pizza? skitgott !

7. Hur mycket skit kan du ta? jag har rätt lång stubin, men jag har en väldigt tydlig gräns, paserar man den så ..

8. Hur gör du för att impa? Jag är mig själv ;) 

9. Hur less är du på denna listan nu? Mja lite, hahah

 

8 VILL

1. Vill du kunna flyga? hade varit liiite najs!

2. Vill du vara singel/gift i framtiden? Måste jag bestämma det nu?

3. Vill du kunna arabiska? haha ! kan redan några ord , men skulle va kul å kunna..

4. Vill du kunna sova i 50 timmar? vad skönt!!

5. Vill du kunna få allt du ber om? nej

6. Vill du helst bo i Kiruna eller Malmö? SKÄMTAR NI MED MIG?! kiruna.. dah

7. Vill du ha hundar när du blir äldre? nej
8. Vill du känna Michael Jackson? Nej...

 

7  ANTINGEN ELLER

 

1. Hund eller katt? katt

2. Öl eller cider? cider

3. Ipod eller Ipad? ipod

4. Samsung eller HTC? htc

5. Pizza eller kebab? pizza

6. Galen utekväll eller mysig hemmakväll? både och!

7. Facebook eller Bilddagboken? facebook

 

6 JA ELLER NEJ

 

1. Har du varit full? nej

2. Har du saknat någon som du inte borde? ja

3. Har du blivit våldtagen? nä.

4. Har du tyckt om Markoolio? ja !

5. Tycker du att du är snygg? haha, antagligen! 

6. Äger du en rottweiler? nej

 

5 ÄGT

 

1. Har du ägt en barbie? massor

2. Har du ägt en bil? nej

3. Har du ägt en mikrofon? mjjo

4. Har du ägt en kompis? ja !

5. Har du ägt 50.000 kr? haha ;> kankse det !

 

4 FINASTE

1. Finaste killen? finns ingen, alla är fina på sitt eget lilla sätt.. utom dom dumma! 

2. Finaste tjejen? det finns faktiskt många fina tjejer, men måste jag välja en .. så .. Amanda

 3. Finaste kändisen? vet inte ;o

4. Finaste filmen? Hmm. den där filmen som är 3 timmar och en båt sjunker...

 

3 KÄNNER

1. Känner du dig stolt över någon? japp :D

2. Känner du en fotbollsspelare? haha ja

3. Känner du dig själv? jag hoppas det :o

 

2 VILL DU HA

1. Vill du ha barn? JAPP !

2. Vill du ha ett rikt liv med sjukdomar eller ett normalt liv med bästa partnern? normalt liv

 

1. SISTA FRÅGAN

1. Har du ljugit på någon av ovanstående frågor? nej!


bloggtorka....

Jag vet inte vad jag ska skriva och sånt så vlir nog att ta och göra en sån där 30 dagar haha! Ajja ska hitta någon rolig sån.. pusspuss

En bild säger mer än tusen ord

Kass webbcamerabild men, ily lillsis!


Isn´t it ironic?

we ignore the ones who adore us, adore the one who ignore us, love the ones who hurt us and hurt the ones who love us.


rosenrasande brud 123!

Åhfy vad jag är arg! Jag är så destruktiv att jag knappt kan se klart.. Känner att jag måste andas lite nu. Ska nog sova , hejdå!


You had me @ hello


Let's move on and just forget it

Sitter på golvet i vardagsrummet och fixar lite i min blogg samt lyssnar på A Day To Remember.. Det är najs. När jag är klar med blogg grejset ska jag städa i mitt rum för ikväll efter ett pass på helex får man fin besök av bea! woopwoop! Men Nu ska jag fortsätta med headern, puss!

slänger in en bild på pojkarna i A Day To Remember!!


When im gone just carry on

Snarre kommer amanda till mig. vi ska bara snacka skit och säkert se någon film. det ska bli mysigt. imorgon kommer nog bea till mig, det ska bli så kul som det bara kan bli, wooopwooop!

Eminem

allt är ditt fel

Sitter och äter frukost nu.. har nyss duschat. Idag bär det av till boden fö.r att hälsa på johan, hejdå!

I just wanna dance..



Tagga tagga tagga tagga tagga tagga utgång!!!

Ska packa lite nu sen vid klockan 8 drar jag mot mami.. Jag håller på att göra en header samtidigt som jag skriver en lista på saker jag måste göra innan 2011's slut.. har kommit på 4 stycken haha! men ska packa, klura och fortsätta med headern nu. puss!

Lördagens outfit lixxom


Bildbomb från Luleå Kalaset!!!

Fredag:









Lördag:















Thats it pepz.. cya next year!


Nu är man hemma efter en helt galen kväll!...

Nu är man hemma efter en helt galen kväll! Shit asså har träffat så många söta människor att jag håller på att pricka! Kommer nog inte glömma luleå kalaset 2011 på ett tag. Tack mina söta och gulliga vänner som underhållt mig och fått mig att skratta under kvällens gång.. Ni vet vilka ni är!


Åh asså fan.. Känns inte ens värt att fyll...

Åh asså fan.. Känns inte ens värt att fylla 15 ingenting förändras ju, behandlas fortfarande som ett barn. Känner mig... instängd och nertryckt


yoyoyo dudes!

Sitter hemma nu har just kommit hem! Blir nog att ta och sova nu. Kvällen har varit helt amazing, Har träffat så många av mina fina vänner dessutom dså har man fått vara med min nalle hihi. bilder ifrån kvällen kommer imorgon..

Pussar från mig!

Mot staden!!

Bild bomb.........

Drar mot staden med denna pojke... tjarååå!


Mot mami!

Ska till mamma och hjlälpa henne med nora sen kommer sara och johan.. åhh vad jag saknat bruttan!! (pojken var man ju med igår så)

heiråå!


Det är min dag idag

Sorry för kass uppdatering.. Men för att gottgöra det så tänkte jag bara berätta lite om vad som har hänt det senaste dygnet.
Igår så vaknade jag och hoppade ganska så direkt ner i badet efter, där rakade jag mina ben och tog bort nagellacket från mina tånaglar.
Sen klev jag upp och chillade ett tag bara, gjorde lite plättar och började det tung arbetet med att fixa mitt hår.. efter att ha bränt mina fingrar ett x antal gånger så var jag äntligen klar! Efter det så var det sminket som skulle fixas.
När det var kirrat så ringde johan och sa att jag skulle komma och möta upp honom så jag hoppade upp på min svarta hojj och cyklade dit. Jag och pojken drog sen till min moder och vi blev in skjutsade till kalaset.
Där vandrade vi omkring och myste lite. Vi såg till exempel movits! det är typ ett band från luleå eller något sånt. Sen tog vi ut pengar och jag blev bjuden på lite maxmat, mums. Efter det var det tivoli sen drog jag mig hemåt!

Nu ska jag städa mitt rum, sen till mamma och hjälpa henne. Sen när Johan vaknat så ska jag nog till pappa igen och börja fixa mig lite. För sen kommer ju han!!

Movits


Lite bilder på hur jag såg ut:



Snart mina vänner, snart!

Snart så drar alla fina människor sig mot luleå centrum för att umgås, lyssna på musik och skratta. Jag längtar som fan! Jag köpte en jätte söt klänning idag på stan ni lär få se bilder imorgon :) men ska röja det sista på mitt rum nu puss!

Hej bloggen.. Dagens ben. Visst är dom fin...

dsc08972 (MMS)

Hej bloggen.. Dagens ben. Visst är dom fina? Ehm Jo.. Med denna bild ville jag bara visa att jag står upp utanför helex och väntar på att pappa ska hämta mig! Najs va? Nej men nu ska jag tillbaka till farmor för att äta middag.. Jag är hungrig som en björn! Skriver ikväll puss!


Sitter på hertsön nu och ska snart gå iväg...

dsc08956 (MMS)

Sitter på hertsön nu och ska snart gå iväg mot bussen. Jag ska på powercore på helex. Ska bli lite najs! Men nu måste jag gå, farmor pratar med mig om luleå kalaset.. Puss!


Hejhejhej bloggen! Sitter på bussen nu mot...

dsc08961 (MMS)

Hejhejhej bloggen! Sitter på bussen nu mot h-ön. Ska hälsa på min kära farmor och hjälpa henne med lite grejer. Taggar luleå kalaset för fullt nu. Nu kör vi, luleå! Det känns sjukt bra att se hur allting byggs upp. Snart är det torsdag och då drar man in på kalas i luleå med johan. Jag taggar! Ha det bra mina fina läsare, pusselipuss.


En bild säger mer än tusen ord


A Day To Remember

Me love!








Dagens äventyr

Jappjapp idag har jag inte gjort så himla mycket. Jag tog en av mina berömda 5 minuters duschar sen drog jag mig in till staden. Där mötte man upp fina parre och vi kollade lite på skor.. det är synd att jag har lite dåligt med pengar annars hade jag köpt ett par skor utan att tänka efter. Dom var jätte söta! Sen kom jag hem lagade lite mat. När jag och pappa ätit så röjde jag lite på mitt rum.

Nyss har jag och pappa haft en riktig far och dotter stund framför criminal minds. Vi pratade lite om killar och sånt, var ganska skönt att få prata lite med min älskade pappa, i love you!

Nu ska jag slå igång en film sen lägga mig och sussa kudde, imorgon bär det av mot hertsön för att hjälpa farmot med att tvätta några fönsterrutor. Ha det bra mina söta läsare!


Tidsfördrivvvvv

jag har någon gång i mitt liv...
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar
(x) Stannat uppe hela natten
( ) Inte duschat på en vecka.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) Blivit ritad på kroppen av någon
(x) Klättrat i träd
( ) Stulit en bil
( ) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön
(x) Sovit i samma säng som motsatt kön
(x) Varit kär
(x) Blivit dumpad
(x) Dumpat någon
( ) Haft sex på offentlig plats
(x) Hånglat på offentlig plats
(x) Har haft sex senaste halvåret
(x) Snattat
(x) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex
( ) Blivit arresterad
( ) Druckit så mycket att jag spytt
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat
( ) Sett någon dö
(x) Varit Utomlands
(x) Flygit flygplan
(x) Gått vilse
( ) Varit nära på att dö
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
(x) Sjungit karaoke
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Gjort något du lovat någon annan att aldrig göra
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x) Dansat i regn
( ) Velat dö
(x) Skrivit till Jultomten
(x) Hatat någon väldigt mycket
(x) Fått ett sugmärke
( ) Gjort ett sugmärke
( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
(x) Åkt inlines
(x) Åkt skidor
(x) Åkt skridskor
( ) Åkt snowboard
(x) Genomgått en operation
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare
(x) Sett en del av mig själv brinna
(x) Ätit sushi
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) Gjort en snöängel
( ) Haft ett te-party
(x) Byggt ett sandslott
(x) Hoppat i en vattenpöl
(x) Hoppat i en lövhög
(x) Somnat i skolan
( ) Använt ett falskt id
(x) Tittat på en solnedgång
(x) varit med i en jordbävning
(x) Rört en orm
( ) Sovit under stjärnorna
(x) Blivit kittlad
( ) Blivit bestulen
(x) Blivit missförstådd
(x) Vunnit i en tävling
(x) Gått mot rött
( ) Blivit avstängd från skolan
(x) Varit i en bilolycka
( ) Haft kramp
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) Hatat mitt utseende
(x Varit vittne till ett brott
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
(x) Skrivit ett kärleksbrev
(x) Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur
( ) Smakat torrfoder till ett djur
(x) Kysst en spegel
(x) Kysst någon med läpp/tungpiercing
(x) Kysst någon som snusat/röker
(x) Sjungit i duschen
( ) Drömt att jag gift mig med någon
(x) Slickat på en lyktstolpe på vintern
(x) Suttit på ett tak
(x) Skrikit så att jag inte fått luft
(x) Haft en koja
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) Brutit någon kroppsdel
(x) Fångat en fjäril
(x) Fuskat på ett prov
(x) Glömt någons namn
(x) Sovit naken
( ) Tattuerat mig
( ) Piercat mig på annat ställe än öronen
( ) Dykt djupare än trettio meter.
( ) Hoppat fallskärm

Jag tänker på dig hela tiden

Ska nog ta mig en dusch. Sen ska jag fixa mig och dra mig in mot stan för att kolla på skor! Ska bli kuligt! Vi hörs bloggen, ppuss!!

Åhh!

Najs att jag är pank och måste cykla in till stan på en cykel vars sadel är så himla obekväm.. Menmen så går det när man använder upp alla sina pengar på pdol. Börjar undra nu om jag kommer kunna gå på lk.. om inte så dör jag!

RSS 2.0