muckfotot - woow


jag flyger högt, ovanför molnen.

Nyss sett dh. Bree har verkligen sjunkit till det lägsta lägsta. men anyways innan det var jag på h-ön och hälsade på min lilla söta jennifer innan jag for till farmor och åt go' fika. Men ska röja på rummet och sen lägga mig. ny dag imorgon! kramisar :)

i'm not gonna break

sitter och chillpillar hemma, min lärare var sjuk så jag slutade tidigare. woop! Ska snart iväg och plocka up min lilla bebis :) hihi hejdå!

Be my boyfriend.

Åh vad jag bara tycker han är underbar!

How does it feel?

Tjabbatjena hallå!
Chillar i mitt rum woop. Känns typ najs. jaop hejdå!
Snygg man är.

:p

Eta våfflor. bada badkar. eta lasang. käka fika. perfa dag lixxom.

oh may gad

btw gissa vem som kommer hit och total räddar min kväll?! jo, min söta korv sara!

egoboost

igår så var jag med alexander, han åker ju tyvärr till thailand på måndag så kommer inte få träffa honom på 2-3 veckor :( döda mig. 

mässa!

just nu är jag på väg till en mässa i kyrkan om taize i frankrike! dit jag ska i maj. i alla fall idag har jag pluggat hela dagen, gjorde en fin liten lista över allt jag behövde göra sen bara bockade jag av den. 

we killed for love

pluggar lite grejs, ikväll blir det att jobba på uh. najsbajs. Mina inlägg är så över intressanta på sista tiden! MEn btw har gjort mitt första videoinlägg ever! omg hejdå



I'm trying to save us boy.

Sitter och försöker skriva. Går inte så bra, ska äta lite sen blir det ledarskapsutbildning. Slänger in en bild på mina leende havsblå ögon!

Till en tjej som inte kunde vara här ♥


please, leave a light for me

ska packa lite grejor nu, i helgen har jag inte gjort något fruktansvärt mycket. i morse var jag i kyrkan för att hjälpa till vid nattvarden. det gick jätte jätte bra! men måste skynda mig och packa så jag hinner se klart gossip avsnittet innan jag ska sova!

Dag 6 – Någonting jag ångrar.

Det finns inget konkret som jag kommer ihåg att jag ångrat det är väl kanske någon gång jag sagt något dumt till någon. Eller inte betett mig särskillt bra. :)

Luleå Hockey - AIK

Sätter mig i soffan och kollar på hockey, Hoppas nu att sköna luleå vinner!

Jag kommer att bli dum ikväll!

For till skolan och gjorde nationella sen drog jag hem för jag mådde skit.
(http://www.nonutsnoglory.se/user/1600/2689)

hahah gå in och ge stackarn en stjärna!

(No nuts, No glory) Markera så ser du länken!

'cause im worth it!

sitter med hårinpackning i håret.. Jag har feber och käönner mig som en pensionär så jag är hemma idag.. :/

Känns bra

Kollade på vågen nyss har gått ner 3 kilo på två veckor! fan vad skönt det känns, är ett steg närmre mitt mål!

Någon classy rubrik

Sitter och ska försöka börja skriva min del av en power point som ska vara klar helst nyss.. någon som vill skriva den åt mig? okej, ajjabajs hejdå!

oh may gad

Nu ska jag sova så jag orkar träffa min fina jennifer imorgon efter shuul. heido!

undan för pundarn

Nyss städat, ska cilla ett tag innan jag lägger mig och sover, okej! hejdå

every teardrop is a waterfall.

JApp helgen har varit bra, förutom igår då och idag ngvsklvndfkjsvbdfkjvndfnbdfvmbfmdb vdfnmb dfnmv dfnmbdfknvfmjdvnfmda vbdfmv dfm bfnmb dfnm ja hejdå

Tjabbatjena hallå!

Sitter på skolan i ett grupprum och skriver en grej om droger.  SNart slutar vi väl. Vid 5 får man träffa söta lilla mikaela! hihi hejdå

Det var som ett annat liv, så förbannat fint.

Sitter hemma nu efter att ha jobbat på uh, imorgon efter skolan blir det att komma hem och plugga, skriva ett cv och skriva ett brev till någon på uh. Ska borsta tänderna och sova nu snart, hejdå!

There was something in the air that night.

sitter på skolan med Robin, alva och emil. Ikväll ska jag inte göra något speciell. Vet bara att jag ska plugga och träna med mamma! hejdå!


You bring out the best in me.

Idag var det teater på "lillan" som gällde. Så tack vare detta slutade jag 11, jippie! Jag drog hem och fixade mig lite innan jag åkte in till staden igen för att fika med fred och ossian! Det var knas haha! Sen kom jag hem och gjorde absolut inget speciellt.... värt liv!

Rand0m pics från the fån!!

Fettisdagen!
Bilden jag gör på bilden.
Malin och erik + lilla mig påväg till gve!
vackra Björkliden!
Sång i kyrkan med ungdomsgruppen!

typ dagens outfit


gav dig allt, allt jag kan ge.

Jag har funderat på en sak. En personlig grej. En rädsla jag haft ett tag nu. Jag får svårt att andas emellanåt. Jag vill bara fly. Gömma mig under täcket, som jag gjorde när var liten. Men det verkar så långt bort nu. Jag försöker vara stark och modig men det är svårt. Tack mikaela och Oscar. Mina stöttepelare <3

RSS 2.0