<------ Bloggsvar

Har ni någon fråga eller något så har jag nu bloggsvar, yepp det är sant! Men jag har så pass tråkigt liv just nu så jag har inget roligt att skriva.

det finns en plats på jorden där solen aldrig ler..

..den platsen heter boden och dit vill jag aldrig mer...

Japp då sitter man i boden på textilia och dricker kaffe. Dom jag jobbar för har åkt hem på lunch och jag börjar igen klockan 1. Så nu får jag chilla på i typ 40 min. Har skrivit lite på några läxor vi har men jag orkade inte nå mer så jag hämtade datorn istället.

Men ska nog se film nu, pusspuss!

yo bitch

i got a confession to make,
youre not pretty at all thats for sure.
everything about you is fake,
and i just can't dislike you more.

and your a big shit talker
not to mention a big stalker.


oh dude

Igår grillade jag, amanda och mikaela. Det var hur mysigt som helst.. sedan gjorde vi ingenting i typ någon timme sen vid 23-24 tiden drog vi (jag och mikaela, amanda skulle upp tidigt dagen efter) till lillsand och skulle bada.. Kan ju säga att jag fegade ut ganska rejält! men mika hon doppade sig och höll på att valsa omkring där i vattnet.. Jag får be till gud att jag inte blir sjuk nu innan konfirmationen.

Efter badet frös båda två ganska rejält.. Då cyklade vi till statoil och köpte toa papper, tuggummi och cola. Sen begav vi oss på den långa resan hem mot pappa igen. Där bäddade vi ner oss under filtar och täcken och började se en film men bytte till en annan efter typ 1 timme.. värt!

Nu är min bebis i sundom och gör något med ved typ :S jag ångrar att jag inte följde med!

ny köpta saker.

ELVITAL, Volume collagen.


L'oréal studio, silk gloss
.


VEET, waxstrips.



Såhär ser tröjan jag köpt ut. om man kollar noga kan man se den svarta toppen jag köpte under. Jag köpte en likadan vit.
Svart transparent linne 180 kronor, VERO MODA.
Liten topp 59 kronor, Gina tricot.


Fix, sen kalas!

Sitter med en handduk på huvet och smörjer in mina ben så jag inte blir så torr.. Sen blir det att skynda sig för snart är det myspys kalas hos min älskade melissa! Grattis sötnos!

BLOGG UNDER UPPRUSTNING!

!

Söndag kväll hos krulliz, myspys


Gårkvällen var bääääst!


omg, så kul!


godmorgon alla bananer

Vaknade nyss, nu ska jag äta lite frukost och försöka få min röst att fungera mest troligt kommer jag nog sjunga på min lilla kusins dop senare idag. Kanske ber pappa filma och lägger in filmen senare, men det är bara kanske! :)

Oh shit you didnt?

Idag har jag kirrat ett no prov, städat rummet, köpt en ring, badat och passat min lilla syster. Mysigt, men nu ska jag sova lite för det behövs annars avlider jag.. imorgon är det dop sen kommer mickis!

Inköpta saker!

Här är ringen jag köpte idag:


Så här ser bikinin ut:

Då var man hemma efter en kväll med markus...

Då var man hemma efter en kväll med markus och parre.. Under dagen var jag med söta mikaela! Btw jag har köpt en bikini! Den är hur söt som helst! I love it! Bilder på både bh och bikini kommer imorgon! Ska sova nu pusspuss:)


Livet går vidare eller hur?

Ska få pengar av mamma och sen ska jag gå på stan och kolla på lite kläder.. det är på tiden att jag uppdaterar min garderob lite. Ska köpa jeans och lite tröjor, hittade en jättefin tröja på bikbok igår som jag ska köpa! För en gångs skull känns det värt att köpa kläder. Jo glömde skriva igår att jag fått en ny bh av farmor. Den är vit med spets. Bild kommer sen. Men ska plugga nu, ha det bra tills vidare!

Ojojoj

Är lite glad för såg att jag fick besöks rekord på bloggen igår, 100 unika :D Awesome, är tyå fett trött men glad. Börjar skolan om 15 min så ska packa nu och sen dra mig iväg! Det blir tyvärr ingen bild för jag ser ut som en banan nu.. ajja senare idag ska jag vara med mickis och sen blire pluggplugg har prov imorgon i biologi. men nu måste jag gå hejdå!


aww, vi hade myskalas i mitt rum<33333333333

Då har två av änglarna på bilderna nedanför åkt :((( Snart ska amanda dra oxå och då blir man ensam igen.. Hade det här varit facebook hade jag gillar alla bilderna, yo! Vi e ju ba fööööör snygga!
 

Gårdagens äventyr ;)

Igår hade vi skola som vanligt.. sen krattade jag i typ 3 timmar!?!?! Efter jag ätit innan någon av mina små söta vänner kommit så tog jag dom här vackra bilderna:






 När jag ätit kom amanda och då tog vi dom här fantastiska bilderna:







Sen efter det kom parre och markus, tyvärr så tog inte vi nå fina bilder för att dom är för snygga för att vara med på bild :) Nu ska jag dra och ta en spruta mot livmoderhalscancer.. GARDASIL!!! Jag kommer dö, hejdå!

Valborg!



Lite bilder från i lördags!

RSS 2.0