Ikväll är det hockey!!

Ligger i sängen. Vaknade av att jag behövde kissa så jag gjorde en snabb utvärdering om jag kunde hålla mig. Svaret blev nej. Fast tar mig inte upp ur sängen pga träningsvärk i mage och rygg. Haha. Ikväll är det hockey. Så innan dess ska jag ha hunnit kliva upp ur sängen. Det kommer säkert bli en spännande match.
Jag har inte kommit igång med den där leg challenge ännu men börjar nog idag! Nu ska jag åla mig upp ur sängen. Ha det grymt!


Promise to remember that you're mine.

Håller på att städa mitt rum. Haha det var jätte stökigt och det iddes jag inte ha det. Snart är det hockey. Skellefteå - Linköping. Håller inte på nått av dem lagen men har lite abstinens..


Te, träning och nyttigheter.

Hej, ligger i sängen med Claudia vi ska snart kliva upp och fara iväg till gymmet. Det blir Claudias första iw-pass och sen efter ska vi köra mage, rygg. Igår kväll såg vi film och drack ingefärste. Det var jätte mysigt och hälsosamt. I alla fall. Nu ska vi kliva upp och äta frukost. Ha det gryyymt! Kramisar


I belong with you, you belong with me, you're my sweetheart

Sitter och öter frukost. Ska snart iväg till skolan. Vi ha Nk-debatt, matte och sen prov i idrott. Blir säkert jätte bra! Ikväll efterskolan ska jag köpa en klänning och sen ska jag hem, äta och packa för ska på pump vid 7! Kommer nog bli en jätte bra dag! Ha det bra, kram!

Godnatt!


30 Days Squat challenge - LET'S GO!


He's a monster. A beautiful monster.

Påväg hem. Ska städa och packa och sen lägga mig direkt efter. Klev ju upp före fan imorse! Har inte så mycket mer vettigt att skriva! Idag är det 29 dagar tills jag ska se Justin!! :D


Making memories

Ikväll har jag varit med Alex, Lovisa, Claudia, Ingrid och massa andra på någon fest. Det var jätte mysigt och alla var glada och trevliga. På slutet blev det strul om vara vi skulle sova. Min underbara mamma kom och hämtade mig. Nu ska jag sova, imorgon ska jag till Piteå! (Det är fanta i mitt glas på bilden)


Min vän Claudia.

Sitter på friends med Claudia. Har nyss köpt ett par byxor. Lägger upp bild på dom sen.
Snart ska vi fika med massa italienare. Haha kommer fatta noll. Efter det tar vi bussen hem och ser på hockey och käkar taco. Efter det ska vi nog träffa parre och en till tjej. Blir nog jätte trevligt!!


Om 13 dagar åker jag till England!!

Oh bloody hell I'm going to England!


Hihi


Eat clean, train mean.

Sitter på skolan. Vi hade ingen första lektion så jag bara chillar här. Efter skolan ska jag dra mig mot sensia för ett konditionspass. Har träningsvärk överallt sen step passet igår. Men nu kör vi!


14 dagar


50 shades of Green


Motivationsboost!

Det är så skönt när man börjar se och känna resultat av träningen! Till exempel idag på pumpen när jag kunde lägga på lite extra vikt. Samt när jag tog mina mått igår och såg att det försvunnit någon cm här och var. Det är så härligt och jag får verkligen ny energi och motivation! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga. Puss


Bilder från i veckan


Det hjärtat som skulle bli ditt på något vis, fryser nu sakta till is.

Dränker mig själv i Lasse Winnerbäck samtidigt som jag städar. Har inte bloggat på hela veckan för det har inte funnits så mycket att blogga om. Idag var jag på skolan och det var väl ok. Sen gick jag på stan med lollo. Vi fikade på friends, kollade kläder, pratade och bara chillade. 
Kom hem för ett tag sedan. Ska städa nu för snart kommer Lovisa hit och så. Jo jag ska oxå byta plats på sängen.  Försöker göra rummet så mysigt som möjligt...

Magsjuka

Ligger här däckad i sängen. Har jätte ont i magen och i huvudet. Ska försöka vila nu. Hade ju tänkt fara på ett pump pass men min kropp ville inte. Får ta och bli frisk så jag kan komma igång med träningen igen!


Go och gla' kexchockla'

Tjatja bloggen. Sitter på naturkunskapen och pratar med Malin om nått jobb vi ska göra. Ikväll ska jag och Claudia på pump. Har inte tränat på hela förra veckan och dessutom har jag ätit dåligt så har hunnit bli lite degig.. Det måste ändras på! Nu kör vi!


Ungdomsmässa i Domkyrkan.

 

I was so lost back then.

Hej, idag har jag hunnit med massa saker. Jag har haft spa och sen sett film. Efter det drog jag och sjöng i kyrkan med några kompisar. Kommer lägga ut videoklipp senare ikväll eller imorgon. Efter det for jag och peter och och körde bil. Eller jag körde bilen. Det var inte så svårt somjag trodde. Det var kopplingen och gasen som var lite tjorvig. Sen skulle jag visa mamma mina kunskaper så vi körde runt kvarteret och sen skulle jag köra in på gården och då fick jag motorstopp 5 gånger mitt på vägen... Vi hade tur att det inte kom någon bil då! haha. Ska städa klart rummet nu och öva på en musik läxa. puuuss!!
 

Shoppat


Sweet cupcakes


Godmorgon!

Igår var jag på ett en manifestation mot diskriminering och sexism. Efter det träffades vi några stycken och duskuterade sexism och kvinnoförtryck. Intressant!
Nu ligger jag i soffan och ser på ice age 4 med Nora. Vet inte vad jag ska göra idag. Vi får väl se! Puss!


Damn you.

Idag på eftermiddagen har jag varit med Andreas och Simon på stan. Vi gick omkring och pratade och myste på. Sen drog vi till Andreas mormor igen. Där åt dom och sen vart vi tvungna att springa till bussen för vi skulle fika med Oscar och Victor i stan. Det var trevligt och vi pratade om allt möjligt. Jag köpte choklad som jag sitter och äter nu. Mums! Imorgon är det skola sen ska jag nog träffa Andreas och Simon innan dom åker tillbaka till Kalix. Ha det bra!


Looking for heaven, found the devil in me.

Hade inte skola idag pga alla lärare sjuka. Så Jag har kollat runt lite på olika dieter och matgrejs på nätet. Är positivt inställd på några men vi ser ju. Yay!

När Luleå tar tre poäng blir det jubel i delfinen!

Idag har det varit en alldeles vanlig dag. Efter skolan hängde jag med Andreas och Simon på stan sen drog vi till Andreas mormor och morfar (så söta!!) där åt vi. Jag fick även känna på Andreas hockey rumpa. Sten hård! Haha sen drog vi mot Coop arena och där fick vi gratis biljetter till hockeyn. Luleå vann och kom på tredje plats i serien. Bra Luleå! Nu ligger jag i sängen ska snart sova. Natti.


Stay with me, you belong by my side.

 

Kiss me hard before you go.

Skulle egentligen köra dubbelpass idag. Spinning och Power core. Men dum som jag är så har jag inte ätit på hela dagen så min kropp strejkade efter spinningen. Ska hem och duscha nu. Inatt har jag varit ensam hemma och myst med chips och läsk. Det var jätte trevligt! Ska duscha och ringa Sanya nu. Hejs!


I'll carry you when you can't walk.

Igår tränade jag pump och sen gick jag på stan med farmor. Vi köpte garn så jag kan sticka en tröja. Har börjat och det ser redan jättejätte bra ut! Sen fikade vi och for till henne.. Såg never say never och sen sov vi. Och nu sitter jag här och stickar. Mysigt. 

Till dom där 31 människorna som gillar min blogresponse.

Detta är till er. Wow pusspuss! Lovelovelove. ni är söta änglar från himlen. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0