Sanningen kommer alltid fram vännen

Nyss sett filmen Skyline, den var typ lite konstig men bra ändå. Det var typ inte spännande utan man blev klistrad framför tvn för att det var så konstigt. men nu ska jag typ sova är trött som en gris! godnatt allihopa :)

Wish we could switch up the roles and i could be that

Japp, snart en vecka innan jag uppdaterade på min blogg. Det han inte hänt så mycket på den senaste tiden så. men idag for jag på stan och sedan åkte jag till en hemlig.. Nu ska jag kanske se film och ha lite tjej kväll med mig själv. Jag måste komma igång med träningen nu! Tror att det blir lite träning imorgon :) men ska hämta en film hos mamma nu puss!

Hej bloggen! Igår var jag på stan med linu...

Hej bloggen! Igår var jag på stan med linus, efter ett tag träffade vi parre. Vi tre åkte sen till mig och åt middag här och myste. När hon åkte hem rakade jag linus här, sen tog vi oss en dusch. Efter det gick vi och lade oss och myste. Vi somnade nästan direkt. Nu sitter jag och kollar på tv. Skriver sen puss!


God morgon allihopa! Jag har just vaknat o...

God morgon allihopa! Jag har just vaknat och ska snart fixa mig och dra iväg till sporthallen med jonna för att se linus spela innebandy. Men nu måste jag skynda mig och allt. Puss!


For sale

Ett vitt linne från HM köptes sommaren 2010 för 99 kronor, använd 2 gånger. Jag säljer på grund at att den har blivit för liten över brösten. Det är storlek 36. Jag säljer den för 30.



Om nu är intresserade maila mig på [email protected]! :)

Gamla bilder..






Spa kväll!

Ska nog ta och ha en spa kväll ikväll. Känner att jag behöver lite avslappning och lite upp piffning. 
Såhär ska jag göra:
1. Raka benen
2. Scrubba kroppen
3. Hårinpakning
4. Pedikyr
5. Manikyr

Ska bli så skönt! Lägger in bilder sen. Ha det bra puss!

Jag gör det imorgon efter linus innebandy-cup istället! :D


Jag är dålig på att uppdatera..

I helgen har jag varit på munkviken och haft konfa läger. Det har varit helt sjukt roligt! Vi har jobbat på musikalen som vi kommer ha den 21/5, badat bad tunna och lekt lite roliga lekar! På lördag kvällen gick jag, Alicia och Jennifer ut på balkongen med våra täcken och kollade på stjärnorna och snackade om allt möjligt. Det var jätte mysigt!

Igår kom linus hit och vi myste lite sedan drog vi till amanda för att se film.. men hon hade ingen dvd så vi spelade xbox ett tag sedan drog vi hem och stoppade på den senaste harry potter filmen efter halva filmen somnade jag och sov i sisådär en halv timme. När jag vaknade bestämde vi oss för att sova. och eftersom mina föräldrar är lite engsliga sov vi i olika rum.

Idag när jag vaknade smög jag direkt in på mitt rum och la mig i sängen bredvid linus och sov. Efter två timmar vaknade båda och vi låg och snackade om allt och inget ett tag sen klev vi upp åt lunch och såg på tv. Efter han for tog jag ett ryck och städade köket och mitt rum.

Nu sitter jag och försöker lära mig låten jag ska sjunga på min lilla kusins dop. Så här går den: 

Sonja Aldén - Välkommen Hem

perfekt dag

asså såna här dagar borde komma oftare. Vi har en ganska chill dag på skolan och direkt efter skolan åker jag mot malmudden till min grapp. Vi ska typ se film och bara mysa. Efter det åker jag hem och kollar hockey match och pluggar till engelska provet imorgon. Kan man säga annat än att dagen e chilll! Men ska jobba nu, puss!

Opsi just kidding

Innan jag börjar plugga ska jag träna lite! Mitt mål är att bli biffigare än grappen min. Näe men jag vill ju vara snygg till skolavslutningen!

plugg

Chillar hemma nu. Ska snart på typ 2 minuter börja jobba lite med mina läxor. Imorgon ska jag till linus och jag måste ha pluggat innan det. Så hejdå alla fina blogg läsare!



Nattinatti

God natt alla fina. Jag har varit glad hela dagen och det är pga en viss liten kille! Ja men ska sova nu!



Läsvärt!

Har hittat en blogg som jag kommer följa ett tag nu. Den handlar om lilla Wilda som föddes med full trisomi 13, ett handikapp. Det är sjukt hur orättvist livet kan vara ibland. Kunde inte göra annat än att gråta när jag läste bloggen. Jag hoppas verkligen att allt ska lbli bättre och att hon överlever! Här är några länkar som ni kan trycka på:
klicka här för att komma till den nya bloggen
klicka här för att komma till den gamla bloggen

klicka här för att stödja henne på facebook


Take a dirty picture for me..

Rolig helg, i fredags fick man royal visit av l sen under lördagen var det dags att hänga lite med amanda. vi såg film och snackade. Hon e ba för fin!


RSS 2.0