Min finfina musikläxa... På italienska och allt!

 

Kvällens to do - list!


Bäst....


Seeing is deceiving, dreaming is believing.


Före & efter bilder på håret.


MITT HÅÅÅR!!

 

you're not who I thought you where..

Hellå!
Har nyssduschat och haft värsta spa grejen, fixat tånaglarna och sån shit! YAY. Känner mig skit fresch. Om nån timme kommer Louise, Liza och Marcus. Vi ska baka kladdkaka och ha jätte mysigt! Imorgon blir jag äntligen blond! Can you guys believe it?? Awesome:) Nu måstejag fixa lite här hemma.
 
Love!

Danger

Fanfiction.... BIEBER som badass!

Todaaay

Idag har varit en jätte bra dag! Ska sjunga två låtar på julshowen, en låt med Rinra och Emmelie och en låt med Lovisa :) Ska bli skit kuuul! Längtar jättemucket! Sen ska jag sjunga i domkyrkan den 2/12 med några från ungdomskyrkan. :D

I'm a happy motherfukker!

Walking on sunshine because of you.

Hmm..

Funderar på om jag kanske ska ta och fara till studion någon dag och sjunga.. Men vettefan vad man kan sjunga in.. Någon som har tips? :) Skriv i Blogresponse eller kommentar, PUSS!

NYÅRSKLÄNNING

Såg denna och blev INLOVE.
 
 

Pluggaaar

Dricker kaffelatteoch pluggar like a crazy person... asdfghjkl...... SNART klar. 
Idag har jag varit i skolan och typ inte gjort nå speciellt efter skolan vandrade jag på stan med Liza! Vi kollade på  skor.
 
Nu måste jag fortsätta.. På riktigt.

-

Haha, Karma's a bitch.

Never let me go.

Håller på att fixa mig nu! Snart ska jag ta bussen till stan och möta Louise och vi ska då ta bussen till cody och möta claudia där.Sen ska claudia sova hos mig! Kommer bli jätte kul!
Ha det! :)

I knew you were trouble fromthe first time i saw you.

Har startat en ny diet igår. Ska börja räkna kalorier. Det tar ett tag att komma in i det så jag börjar lite lugnt. Måste oxå köpa en våg så jag kan väga maten och se hur många kalorier/g. Känner att nu kör vi på riktigt! hihi :) 
Ikväll är jag på jättejätte bra humööör! har gjort fredagsplaner med Aida, ska städa, duscha, plugga och sen sova!
Ha det braaa! 

Cleaning my room

Hej hallå! Just nu håller jag på att städa lite i mitt rum. Snart ska jag iväg och träna på sensia, bodystep. Ska bli skit skönt! Måste komma igång på riktigt med träningen. Jag har inte så mycket mer att skriva just nu. Har hittat en jätte bra träningsblogg! wooop

Hemma!

Hola!
Just kommit hem från skolan. Sitter och ser på top model just nu! Idag har gått bra och så. Ska släcka ner datoirn nu. Ha det bra!

Myself


Hej!

Ska försöka ta upp bloggandet igen känner jag! (om jag orkar)
Har haft så mycket för mig så jag har helt enkelt inte orkat...

RSS 2.0