Looking at, looking at, looking at me. Look at that, look at how they looking at me.

Nu är jag hemma från skolan, sista lektionen hade vi textil. Jag har börjat göra en halsduk, den blir fin! Men nu ska jag snart på konfa möte. Det börjar om en halv timme det betyder att vi måste åka på en kvart och pappa är inte hemma än. Detta bådar inte gott. Ska på ica och ladda min mobil nu. cya!

Why don't you love me? Tell me baby, why don't you love me?

Är förkyld!! JIPPIE Och imorgon är det cn.. DÖDA MIG!! Jag blir helt depp när jag tänker på det men jag ska ta me fan bli frisk på 2 dagar! Inge problem för en nilsson, inte. Dagens outfit kan jag tyvärr inte lägga in för att datorn är helt lagg, tyvärr. Lägger in bilder på kläderna jag köpte igår och outfiten för club nordic ikväll :) Låter det bra? Det hoppas jag. Nu sitter jag med övertuperat hår för att det är så jag gör, först tuperar jag det jätte mke och sedan kammar jag ner det lite. Men nu ska jag gå vidare från datorn till spegeln, pusspuss :)

I hope you all good peoples sleep tight, while the bad peoples lie sleepless!

Om du bara kunde inse hur perfekta vi är tillsammans, du och jag, vi! Om vi två hade varit musik hade vi skapat den finaste melodin någonsin. Du är den finaste killen som andas, du är den finaste kille som någonsin har andats, och ingen kille som kommer att andas och leva är finare än du är. I mina ögon är du guld. Jag ber inte om mycket från dig, bara kärlek. Jag vill vakna upp bredvid dig, somna bredvid dig, vara tjejen i dina tankar. Jag vill känna dina läppar mot mina, dina händer, ditt hela perfekta allt! Jag vill vara tjejen som du tänker på just innan du somnar och tjejen du tänker på precis när du vaknat. Du är för bra för att vara på riktigt, du är helt enkelt en levande och vandrande dröm, min levande och vandrande dröm!♥

Nu ska jag sova, ni kan ju fantisera om vem texten handlar om, jag har bara berättat om killen för 3 stycken personer så det kan bli svårt att komma på vem den handlar om. ;) Men ska sova nu pusspuss!

Uptown Girl!

hejj idag var jag på stan med mamma och där träffade vi parre och hennes boyfriend. Sem köpte vi lite kläder lägger in bilder sedan för jag kan typ inte göra det nu. Jag gjorde inte provet idag svenska-julia var inte på skolan! Men det blir väll att göra provet snart eller något. Men nu ska jag inte skriva mera pusspusspusstjao!

Nyss haft hk, nu blir det svenska och prov...

Nyss haft hk, nu blir det svenska och prov. Jag är lite nervös det här är min sista chans på provet. Menmen på hk läste hade vi teori svin tråkigt! Det har blir ett kort inlägg. Skriver inge mer nu, skriver sen, pusshejs!


Don't ever give up on me!

Heeej det blir att testa dra till skolan nu och försöka stå ut hela dagen. Jag ser att min besöksberäknare har gått upp igen. Den går ner när jag är hos mamma men hos pappa går den upp. Nu har jag smink på mig för en gångskull! Men nu måste jag skynda mig så jag inte kommer försent till skolan, pusspuss! :)

Hejhej bloggen, nu ska jag sova. Har nyss ...

Hejhej bloggen, nu ska jag sova. Har nyss pluggat i 40 minuter. Jag har omprov i svenska imorgon. :( men nu ska jag borsta tänderna och sova puss puss:)


Another day without your smile, Another day just passes by. And now I know how much it means for you to stay right here with me.

Sådär då sitter jag och laddar inför idol, TAGGATAGGA! För er som inte visste det har jag tänkt ställa upp om två år. Jag håller redan på att välja låt så att jag hinner träna lite på den. På torsdag är det möte med konfagruppen. Jag ska ju som sagt gå musik. Och det ska bli grymt roligt (y) Imorgon skulle jag ju kanske somsagt till stan om jag får för mina päron och om jag har någon att gå med. Annars blir det väll att gå med mamma!

Oh shit vad jag älskar dig trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde Och det vet jag typ inte ens idag det gick för fort, vi vände blad från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av

Hejj jag sitter här med ont i halsen och en sprängande huvudvärk. Kan bli att jag tgar en promenad senare efter jag har gjort min läxa. Just nu ser jag på förhäxad på 5an :) Fast det blev reklam nu. Imorgon ska jag kanske på stan och köpa en bh och lite saker. men nu ska jag fortsätta att5 göra ingenting puss!

I don't wanna close my eyes, I don't want to fall asleep cause I miss you babe. And I don't want to miss a thing..

Hejj jag har nyss plattat mitt hår snart blir det att bege sig to school :=) I dag har vi tjej snackis med lena (y) Nu ska jag fortsätta tupera mitt hår, byebye! :)

Yeah you know i'm on tonight, you know my hips don't lie and i'm starting to feel it's right

Nu blir det sängen, yeah! Jag har just pluggat matte i 40 minuter.. jag är SÅÅÅ duktig! JAG TAGGAR CLUB NORDIC SOM FAN! Livet leker just nu fifan! Men nu ska jag sova puss!

Hej då sitter man på bussen hem. När ja...

Hej då sitter man på bussen hem. När jag kommer hem blir det att äta och efter det plugga matte och svenska. Dt kommer typ bli lite jobbigt. Fast pappa hotade med att om jag inte var klar med matten tills på fredag fick jag stanna hemma och plugga istället.. Så jävla jobbigt! Men det är en bra anledning till att plugga sönder matte ikväll. Men om ni läser detta och har mitt nummer får ni gärna smsa/ringa mig, pusstjao!


Hemma nu

Just nu sitter jag och tjillar framför datorn, på en kvart ska jag börja cykla mot pump-huset. Där är starten för skoljoggen. Efter skoljoggen slutar vi och då ska jag förbi till mamma och hämta min platt tång, åka till pappa plugga matte och sen blir det att dra till ***** och vara där ett tag sedan hem och passa min lilla syster medan pappa träna jujutsi. Detta BLEV ETT FINT LITET INLÄGG oj då caps men orka inte radera. :)

Somebody call 911 shawtys fire burning on the dancefloor!

Hejj och god morgon världen idag är det skoljoggen, tyvärr så kan jag inte springa så jag ska gå med anna aspis.. Jag glömde min platttång hos mamma så det blir att hämta den direkt efter skolan typ. Vi börjar om en kvart, HÄRLIGT.. elr så inte! Jag lägger in en dagens outfit bild senare efter skolan, PUSSPUSS ;****

1, 2, 3 Fanta och rosé, 1, 2, 3 alla brudar ner på kne!

Jag taggar club nordic som fan just nu samtidigt som jag ser på parlamentet! Fan vad roligt program asså! Jag kom typ just hem från älvsbyn. Vi hade match mot 97orna i älvsbyn :) Kul kul, jag höll på att frysa häcken av mig! Jag hade underställs byxor på mig och mjukisbyxor ett linne och en kofta och min jacka och jag fröös ändå som fan! Nu blir det allmänt myspys med mig själv. Och juste nu är jag ju hos pappa så nu kommer jag blogga mer! Men Pusstjao!

Var inte rädd, jag går bredvid dig. Kom ta min hand, jag håller i dig. Här i min famn, kan du våga tro.


Jag ska älska dig
Så som du är 
Å jag vill ge dig allting
Jag har
Och låt mig få bära dig
När hoppet sviker
Du betyder allt för mig
Var inte rädd
Jag står bredvid dig
För du betyder
Allt
För mig



 
 
 
 


TJO!

Snart kommmer xxxxx hit och då blir det typ film för hela slanten.. Idag har jag varit med fanny och desse efter shkoolan. Vi bakade failade muffins.. Jag glömde bakpulvret höhö. -.- och sen förra gången jag och fanny gjorde blev dom typ degiga och helt failade.. fast nu blev dom ändå ganska okejj och svin go'a.. Slänger upp en bild på vårat fina konstverk:



Fanny ritade en fin bild på bildern igår!



Maten jag gjorde på hkn :)


Pusstjao!

Hejj!

Nyss varit på promenad med emme riktigt kul typ. Vi vandrade omkring och pratade om allt från himmel till jord. Just nu ska jag dampa lite med situps och sånt, pusstjao!

Hej bloggen, dålig uppdatering idag igen....

Hej bloggen, dålig uppdatering idag igen. Hoppas ni står ut tills nästa vecka. Hos mamma kan jag inte blogga nå mke. Idag var jag på vårdcentralen. För min mage typ värkte och värken strålade uppåt från typ längst ner på magen till upp under brösten. Så jag för dit. Jag hade inget virus eller något. Mina första tankar var typ nu dör jag.. Jag tänkte typ det värsta. Men nu är jag hemma och när super bra.. Imorgon kan det bli dåligt med uppdatering för jag ska hjälpa till med bröllops förberedelser. Amandas mamma fyller ju år. Och sen på lördag är det ju bröllop. Men nu ska jag äta en macka pusstjao!


I look up to the sky and now the worls is mine! I known that all my life I made it, I made it!

De efterlängtade bilderna:







Bilder sedan, Duschen nu..

Bilder från skogen kommer sen ikväll för jag måste hänta sladden från pappa.. Jag och fanny och desse var i samma grupp så lite fina bilder på skogsmullar kommer sen! HIHI den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. Så några timmar kan ni stå ut.. nu blir det duschen, sen plugga svenska, franska och matte. Har inte planer för kvällen förutom träning fast jag vet inte om det är någon för alla är typ på konfa möte. Jag har mitt möte nästa torsdag. Jag ska på musik konfa. I love singing!

Nu skare duschas, pusstjao! ♥
 

Hej bloggen nu är vi i skogen. Vi ska nu o...

Hej bloggen nu är vi i skogen. Vi ska nu orientera, kul:) bilder kommer sen. Puss!


HEY BEAUTIFUL!

God morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt! God morgon, god morgon i kör..

Hejj idag har vi orieltering så jag orkar inte fixa till mig så mke. Blir bara att stoppa upp håret lite lätt. Inge smink som vanligt.. Jag ska inte beställa den där bhn från bubbleroom för jag och mamma ska och kolla på en bh i stan idag. Men här i luleå finns det typ inga ställen där man kan hitta fina vita bhar. Jag vill inte ha en tråkig vit utan en fin en.. Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag orkar inte skriva något, PUSSPUSS :)


GOD NIGHT!

Jag hoppas alla fina läsare kommer sova gott!

HAHAAHAHAH










Frustrerad på bubbleroom!

Varje gång jag loggar in loggas jag typ ut igen så konstigt! Först så typ loggar jag in trycker på bloggtopplistan. och då loggas jag ut. eller loggar jag in trycker på blogg topplistan, trycker på profil och då loggas jag ut ;S Vad är det för jävla problem egentligen. Hojja. Men i alla fall nu typ chattar jag med folk och kollar runt lite på nätet. KULKUL!

Den här blir perfekt!

Då är det bestämt! Den här blir de.. Visst är den söt!


Fina bhar!

NUMMER 1:

http://www.bubbleroom.se/tjej/beha/bygelbeha-vitsvart



NUMMER 2:

http://www.bubbleroom.se/tjej/beha/push-up-beha-vit-2



All the nights I pray, I just can't belive, I'm losing you!

Just pluggat klart. Satt i en och en halv timme och pluggade. Vi har prov på måndag i svenska. Sen har vi läxa i franska till på torsdag. Känner att skolan är det sista jag vill tänka på just nu. Tänkte lägga in lite bilder senare om jag orkar ta några.. vet inte vad jag sak ta på än men jag känner för att fotografera något... eller så inte (Y)

Hej bloggen, förlåt för dålig uppdater...

Hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering.. Men under veckorna då jag är hos mamma har jag ingen egen dator så det blir typ inte nå många inlägg. Men i alla fall dagen har varit ganska händelse lös. Förutom att jag har bestämt mig för att jag ska börja spela gitarr. Alltså ska försöka lära mig spela hemma. I alla fall nu är jag hemma, jag kom just hem. Vi slutar kvart i fyra på tisdagar, kul.. -.- eller så inte. Nu blir det plugg x1000 sen ska jag spela lite gitarr oxå. Pusspuss!


SLEEPM0DE

Nu blire sängen sleep tight :)

Funny stuff!








Could leave everything I do, just because your smile makes me happy.

På träningen hade jag lite snack med emelie om himmel och jord. Vi snackade typ om killar, kläder och träning. Men oxå om lite personligare saker som jag inte vill skriva här. Kan lungt säga att den här dagen har varit i stort sett perfekt på alla sätt. Det enda somn skulle ha gjort dagen helt fuländad hade varit en trevlig fotbollsträning men det klarar ju som sagt inte mima knän av.. BAJS! Men jag ska försöka fixa så jag kan typ ta kort med min webbcamera :) Men nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan... FACEBOOK!!!

Bild från google, FOTBOLL ♥ IDA!
-

PEACE!

IDOL!

Kolla på 37.10 min, typ efter basketen ser ni mig komma och krama Jhide! ;)

Fuck you I live in norrland, luleå!

Cee Lo Green - Fuck You


Cody Simpson feat. Flo Rida - iYiYi


Mohombi - Bumpy Ride


Lazee feat. Mohombi - Do It


Eminem - 25 To Life

Dålig uppdatering!

Hejj vill bara be om ursäkt för dålig uppdatering idag.. Hann inte skriva någonting i morse.. och inget mobil inlägg blev det heller för jag tänkte inte på det. Jag sitter nu med fanny vi har just bakat chokladbollar, mumsmums. Vi åt typ halva chokladröran. Fast det blev ändå ganska många, 32 st. Fina va? Rullade av..-

..mina syskon Alva och Viktoria.



PEACE OUT BITCHES!

Godnatt!

Nu ska jag sova. Fick mig ett härligt av reagerande snack med fanny på msn det behövdes efter den här pissiga helgen.. men iallafall nu ska jag hoppa ner i sängen. Sov gott ala läsare puss :)

All the crazy shit we did tonight, it will be the best memories..

Så då var man hemma från ännu en kall fotbollsträning.. Någon från krik (?) eller någon sånt där och pratade om fotbollskonfa. Fast han var lite sen för alla har ju typ redan valt vilket konfa dom ska gå på. Jag har inte valt än men jag ska kolla om man kan anmäla sig i efterskott för jag vill gå musik. Ikväll ska jag tigga lite manikyr av mamma. Dessutom har jag tjänat 20 kronor idag när jag klippte pappas hår.

Kocken nr1

Då har jag lagat middag det blev basilikarisini med äppelfalu. Det var ganska gott faktiskt. Nu har vi träning med laget. Jag kan ju fortfarande inte vara med och det suger! Men jag måste skynda mig iväg nu pusspuss!

Home now

Jag kom just hem från en avbruten promenad. Jag kunde inte förtsätta för mina mina knän började jävlas. Någon som vill byta ben med mig? Jag skulle typ ge vad som helst.Jag ska snacka med mamma om helex träningen som jag ska börja med snart. Det kommer kosta mig en hel del, men det är typ värt det för jag måste verkligen komma i form. Det börjar märkas att jag inte tränat på en månad.. Men förhoppningsvis blir det väll helex till veckan ;=)

Morgon!

Jag vaknade för kanske 45 minuter sedan har typ nyss ätit gröt. MMMM gott! Snart blir det en härlig powerwalk. Det blev ju ingen igår för när jag skulle gå ut började det spöregna och sed höll i sig hela kvällen, så det blev ju inget igår. Men jag ska skriva klart det här sedan ska jag promma lite. Finns det något bättre än att bara gå omkring med hörlurar i öronen och lyssna på sina favorit låtar? Det låter helt amazing i mina öron! Men nu ska jag börja byta om pössen!

Dålig uppdatering idag.

Hej förlåt för att jag har uppdaterat dåligt idag. Jag for inte iväg till hertsön för att lämna tröjan jag får göra det någon annan gång i veckan. Annars har jag och mig själv myst på lite med chips och saft. Just nu sitter jag och ser på solsidan, damn vad rolig serie lixom. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Hahah men jag ska typ förtsätta mysa nu. Ha det gött :)

Kolla vad jag hittade på bubbleroom!

Hur söta är inte dom här shortsen? Jag tycker då att dom är svin söta!

Everyone knows that you're only pretty on the outside.

Hej bloggen, jag har just vilat. Kändes som att det var precis det jag behövde. Sen efter maten kanske jag åker förbi på hertsön en snabbis och lämnar kristians tröja till erik. Så får erik lämna den till kristian sen. Snart ska vi väl äta. Jag tror det blir köttbullar av något slag. Väldigt nice!

Välkommen till min garderob!

Jag kom just hem från stan. Jag for bara in för att byta en klänning. Och resultatet blev det här snyggingen Från Tina Tricot.

-


Dom här skorna köpte jag i augusti men har bara inte lagt upp bilden på bloggen men bättre sent än aldrig, eller hur?
-

Dagens!

-

Svart linne från JC.
Vit trekvarts från JC.
Jeans leggings från någon stans.

Ändrade planer

Fixar mig, nu snart blir det stan men min mamma. Sen blir det promenad. Efter det blir det att försöka få tag på fanny. Behöver prata med bruden om en sak. Jag tror hon vet vad jag vill prata om. Men om du fanny läser detta innan jag har ringt eller hört av mig till dig, RING MIG DÅ! Ajja jag måste fortsätta med håret nu, P&K! ;)


-

Ser ni handen precis mellan hårtopparna. Det är tack vare fanny.

I know that I had sworn I'd never trust..

Jag åt just frukost, nu blir det en lång promenad i raskt tempo. Jag ska börja träna lite lugnt och se hur mina knän mår. Jag ska ta med mig min mobil och dunka lite härlig musik. Skriver lite mer när jag kommer tillbaka. Ha det bra tills vidare!

God morgon!

Alla ni som tycker att john blunds sömnpulver är för svagt, räcker upp en hand?

Mitt förslag: John blund ta lite från sömnpulver dosen man får på vardagarna och lägger till det på helgerna. Då sover man på nätterna på vardagarna men man vaknar lite tidigare på morgonen, och på helgen sover man lite längre och vilar upp sig. Kanske borde ta med mig mityt förslag till john blunds högkvarter och snacka lite med honom!

Sängen nästa!

Nu ska jag sova, sleep tight gott folk!

Måste ha!

Allt finns på bubbleroom.se


Svin snygga jeans!

-

 

Svin söt klänning!

-


STORT måste ha!
-

Snygga leggings.
-

GE MIG GE MIG!
-




You're beautiful.

Hey sweetie,
i need you here tonight.
And i know that you don't wanna be leaving me.
Yeah, you want it but i can't help it.
I just feel complete when you're by my side.

Just nu smsar jag, ser på tv och bloggar samtidigt, snacka om att kunna göra flera saker på samma gång! Fast ska jag vara ärlig har jag totalt tappat bort mig i handlingen. Fattar inte hur han kunde ha hamnat utanför fängelset.. Och vem fan är brunetten? ;o OJOJOJ jag måste sluta göra flera saker samtidigt för det här fungerar inte nå mer känner jag.

Zacke!

dsc07962 (MMS)

Idag träffade vi zacke och vi fick ta ett kort med honom :)


Criminal Minds (L) Ida

HAHAH ja jag är beroende nyss var det CSI nu är det Criminal Minds. Men gud vad tråkig jag känner mig nu när jag bara skriver om kriminalare. Jag ska försöka komma på något att skriva om tills senare ikväll.

Ser CSI

HAHA jag är helt beroende av kriminalare. Shit alltså jag är helt galen i det! Det är så spännande och bra. Det går inte att förklara med ord min kärlek till såna serier! Jag blir helt överväldigad försöker att inte missa ett enda program. Hojja det är inte hälsosamt! Men just nu ska jag fortsätta kolla på CSI ha det gött tills jag uppdaterar igen, pössen!

MaX nuu :)

Nu åker jag och pappa och alva till max. Det blir att käka och sen ska jag hem och slagga framför tvn. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Har som sagt lite blogg torka. Men det går väl över snart hoppas jag. men pusspuss tills vidare gott folk!

10 things you didn't know about me...

1. Jag är 1.60 och väger 63 kilo.
2. Jag är nöjd med mitt utseende, men det betyder inte att det finns något jag inte vill ändra på.
3. Jag fullkomligt älskar ägg.
4. Jag sjunger hela tiden, typ 24/7.
5. Jag älskar att dansa.
6. Jag har fått mitt hjärta krossat.
7. Min favorit färg är rosa, fast jag tycker om turkos oxå.
8. Jag smörjer in hela kroppen med lotion varje kväll.
9. Det mysigaste som finns (enligt mig) är att bara ligga och kramas med personen man älskar.
10. Jag har svårt att bestämma mig för saker..

Vill ni veta något mer är det bara att fråga mig pusspuss :)

LOVE HURTS!

Jag sitter här nu och skriver lite på facebook. Jag känner mig lite borta just nu och orkar inte skriva nå långt inlägg. Jag skriver mer ikväll. Jag kom just hem från staden med mamma. Vi åt lunch sen kollade vi på lite kläder och sånt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. men nu orkar jag inte skriva nå mer pusspuss, ha det bäst!

Du är underbar!

Jag sitter just nu framför spegeln med över tuperathår... Men bara lugn jag ska kamma ner det. Idag ska vi och se på någon filmfestival men skolan... Ska bli najs för vi slipper ju lektioner. Just nu känns allt lite åt helvette. Jag behövde verkligen en day off från skolan. Asså helt seriöst knappt jag tar mig upp på morgonen, och det är ju inte bra. Men jag måste göra mig klar nu. Pusspuss alla fina läsare! :)

Mys

Hej mys hos finaste amandak. Vi ska snart sätta oss och se på idol. Ska bli grymt mysigt ju. Jag har varit arg i stort sätt hela dagen! Men det börjar gå över nu och när jag kommer hem ska jag prata med pappa. Men nu ska jag dränka mina problem i läsk och mysa med min ängel pusspuss :)

Amanda till sig själv: Fan jag kommer aldrig lära mig dt här...
Amanda till sig själv: Nej men så sak vi inte tänka klart jag kommer lära mig. Jag måste bara plugga som en korv ;)

NCIS in my heart!

Just u sitter jag och ser på NCIS på 3an. Ett av mina favorit program faktiskt! Jag skulle kunna sitta och se på det i flera timmar! Just nu är det reklam så jag tänkte släng in ett snabbt inlägg. Min mobil e tom just nu... -.- Smsa mig om ni vill göra mig en stoor tjänst :) men nu börjar det snart igen. ha det braigt!

Säljes!

Vit midjekjol med svarta ränder. Storlek small. Den är köpt på Gina tricot för typ ett halv år sedan. Därkostade den 99 kronor. Jag säljer det för 60 kronor. För jag har bara använt den en gång. Hör av er om vi är intresserade.
-

HEJ hemma nu!

Jag tänkte bara skriva ett inlägg och säga att jag är hemma :)

Bild nu ;) vem är bäst eller vad? Jag svär...

dsc07960 (MMS)

Bild nu ;) vem är bäst eller vad? Jag svär på mitt liv att jag ritar bäst i klassen. Vi håller på med surealistiska bilden. Nice eller vad? Efter det här har vi syslöjd;) men skriver senare ska fortsätta på min fina bild nu!


Hello hello bby!

Sitter här med engelska mappen nu. Ska göra en sida och sen ska jag röja på mitt rum. sem ska jag till skolan. Jag uppdaterar senar. Ha det förjävla bra! pusspuss

sängen!

Nu blir det sängen nästa gott folk. Jag är typ svin trött! Men vi hörs ju imorgon pusselipusspuss  :)

Hemma nu/vafan!

Det blev bara jag och fanny. Senare kom amandak oxå. Vi hade väldigt mysigt där.
Just nu ser jag efterlyst. Så jävla hemskt. En vit kille på typ 20 år hade hoppat på en kille på 14 utan anlednign, på ett tåg i sollentuna, tror jag. Det fanns 3 stycken män på tåget men dom fegisarna gjorde inget, INGET! Alla 3 var minst lika stora som misshandlaren. Jag blir helt till mig.. Varför i hela helvette gjorde ingen något?! Det är ett år sedan det hände. Fan vad idiotiskt! Jag blir så jävla förbannad. En sak jag absolut inte förstår är hur man kan hoppa på någon helt utan anledning! Man är ju störd i HELA huvudet om man gör det. ;@

FYFAN säger jag bara!!

Tjo :)

Sitter på gården med fanny-banny. men jag kan inte skriva mer nu men pusspuss :)

Great!

Jag är grymt stolt idag har jag städat mitt rum. Och nu ska jag äta och sen blir det pluggelipluggplugg ;) Nice eller vad? Livet leker!

Gården ikväll!

Hejj ikväll blir det gården med amanda, fanny och desse. vi ska börja jobba på gården på kvällarna och sen ska vi fara på en resa till typ göteborg eller stockholm. Ska bli grymt kul, jag skulle vilja fara till stockholm och shoppa loss. Men vi får se vars dom andra vill fara. Men nu ska jag typ chilla vidare :)

Fin bild eller vad;)

dsc07950 (MMS)

Fin bild eller vad;)


Nu sitter jag, hanna och aminda och äter ...

Nu sitter jag, hanna och aminda och äter någonting som jag inte kan namnet på. Snart ska vi väl gå ifrån matsalen för jag orkar typ inte sitta här nå länge. På morgonen har vi haft hk och svenska. På svenskar såg vi en film på youtube där en typ tant sjunger baby med justin bieber. Sök på typ grandma sings baby. Men nu vandrar vi ut från matsalen vi görs senare puss :)


Godermorgon!

Hej alla fina blogg läsare hoppas ni sov gott inatt, det gjorde jag i alla fall. men jag drömde värsta knäppa drömmen -.- Jag önskar jag kom ihåg allt som hände i drömmen så jag kunde berätta om de men tyvärr det gör jag inte. nu på morgonen har vi hk direkt. Sen vet jag inte riktigt jag kanske slänger in ett mobilinlägg senare idag men tills dess pusspuss och ha de nice :)

Idol!

Jag var typ med i idol. Det hela började med att jag, amanda och fanny gick på stan och så fick vi syn på jhide och jag bara bestämde mig för att gå fram och krama honom. Sen när han frågade mig vem som var typ kändast i norrland typ stod jag och tänkte ett jag och sen sa jag bara första namn som kom upp i mitt huvud och det var chalotte kalla. Hihi! Men jag blev jätte chockad när jag var på tv skärmen. Typ gone i huvudet nu! Lägger in klippet imorgon :)

Vill du ha mer läsare till din blogg?

Bli medlem här:

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=supervisious

Klicka på länken, och gör ett konto. Sidan fungerar såhär att du kollar på andras bloggar och för varje blogg du kollar på får du 2 poäng till ditt konto och för varje person som kollar på din blog dras det 3 poäng från ditt konto. det är en sida jag rekomenderar!


BAKNING

Ja då har man stoppat det fina bullarna på jäsning. Ska bli så gott och äta bullarna ikväll. Jag fick receptet från skolan vi gjorde det på en hk lektion. Jag ska sätta mig och plugga lite engelska nu. Ha det bra tills vidare pusspuss gott folk! :)

Let's pretend everything is fine!

Jag gick hem vid lunch idag för att jag hade ont i halsen och kände mig lite hängig. Efter maten ska jag baka bröd ;) sen ska jag plugga jag har en hel hög med läxor som ska göras jippie eller hur! Men nu ska jag byta dator så vi hörs folket bye!

Några gamla bilder:

Jag och Amanda.
-

Jag och Amanda igen.
-

Amanda och jag igen!


Och igen!
-

Nu ska jag chocka er här är en bild på mig och jonna! :)
-

Godmorgon världen!

Godmorgon godmorgon alla fina! vaknade klockan halv sex och gick upp och åt frukost. jag har inte fixat mig än men jag ska göra det snart. det är inte så mke jag ska fixa till typ :) jag ska bara platta håret lite. Idag har jag en dag som jag inte orkar smink. Men nu ska jag fixa mig ha det bra!

MONEY MONEY MONEY!

Hejhej! Någon fin som har tips på hur man kan tjäna snabba cash? Jag är så pank som man kan bli, och det är inte kan kan jag säga er! Tack på förhand!

Visst är det vackert!

Nu bär det av till amandis sellisbergis! Ska bli fett nice oja..

Rosen i min vas och vinet på min tunga, riset på min rygg och sotet i min lunga,som vem som helst det är du och ingen annan. Jag som var så glad och nu är jag så förbannad. Finaste!

CLUB NORDIC!

Då var det gjort, jag och fanny har köpt biljetter till club nordic. Fett nice lixom! Jag taggar som fan. Shit asså.
Kolla vad fin biljetten är:



En video från club nordic i en annan stad.


Senare ska jag ladda upp lite partey musik!

WAKA WAKA!

HEJ jag fick mvg på svenska provet typ fett nice lixx. Jag kom just hem har gjort lite läxa det är däremot inte kul. Ska vara med amanda och fanny sen vi ska kolla lite på bloggar och fixa saker på våra egna bloggar. Det ska bli fett kul, jag har inte varit med amanda på väldigt länge. Dom skulle plugga bara sen skulle dom höra av sig. Jag blir glad när jag hör WAKA WAKA med shakira jag vet inte vad det är men jag assosierar den låten med typ glädje :)

Hemma nu

Sitter hos mamma har just käkat litte go pizza! MMM! Snart kommer pappa och hämtar mig för det typ spö regnar ute och då orkar jag inte promenixa... Jag tror jag ska se någon film ikväll och slappa lite. Nu kom jag på att jag tror att jag vill ha en frågestund i bloggen. Om ni har några frågor typ vilka som helst ska jag svara på dom. HEHE det kan ju vara en fördel om frågorna handlar om mig :)

Är och ser på träningen. Svin kallt är det...

dsc07934 (MMS)

Är och ser på träningen. Svin kallt är det och till råga på allt på regnar det ;s men man där väl stå ut antar jag.


Just keep on walking...

A day to Remember - Over you.


A day to remember - The down fall of us all.


A day to remember - You had me @ hello.


A day to remember - I'm made of wax Larry, what are you made of?


Adept- Sound the alarm.


Adept - At least give me my dreams back, you negligent whore.


Adept - Missing girl found dead.


Adept - If i'm a failure, you're a tragedy.

Hey sweetie... Need you here tonight!


Tänkte bara skriva att jag älskar Jens Resin grymt mycket. Finaste killen som andas typ. Jag var hos honom igår och jag saknar honom redan, fast det är svårt att inte sakna en så fin person! Det är så grymt synd att han ska bo 2 timmar här ifrån. Älskar och saknar dig, Jens! ♥

Finaste kompisarna som går att ha Amanda sellberg och Fanny engman. Ni finns alltid där för mig när jag behöver någon att prata med. Dålig bild men det var nog den enda jag hade på oss alla 3 på den här datorn.


Godmorgon världen!

Jag vaknade vid klockan 8 och då ängnade jag några timmar med att smsa med folk. Sen klev jag upp och åt frukost.Efter det städade jag mitt rum, sjöng som fan och packade min väska (y) Klockan sex är det träning kuligt värre ju! På tisdag är det idol i luleå. Ska bli kul och se om någon man känner har blivit filmad! Men nu ska jag fortsätta kolla runt på internet lite vi hörs pusselipusspuss!

Hemma

Tjatja då var man hemma igen då efter en spännande dag i kalix! Vi gjorde typ inte så mycket vi gick mest omkring och chillade :) just nu diggar jag musik och chillar ska typ lägga mig snart håller på att dö av trötthet... MENMEN kan säga att resan till kalix var värd varenda öre! ♥

Nu åker jag och finaste fanny till kalix. ...

dsc07926 (MMS)

Nu åker jag och finaste fanny till kalix. Typ mysigt där ska vi vara med älskling och några till är inte riktigt säker på vilka planer som ska bli av men.


Hej

Imorgon kommer jag inte blogga på hela dagen för då är jag hos älskling i kalix! Men jag skriver sen på kvällen ju så. Bussen till kalix går klockan 10.50 typ :) men jag orkar typ inte skriva någe mer men pusspuss :)

Det finaste

Sosii, sara, fanny och jag (peddobear) på kanten :)
På kulturnatten.


Jag, Fanny och Desse :)
Igår på skolan ;)

OJA

kolla in min spotify lista: bitch Hihi jag diggar mitt namn men jag kom inte på någe att heta :) Just nu sitter jag och skrålar på lite till musiken på min lista funderar på att lägga in ett inlägg då jag sjunger... tycker ni jag ska det?


Hihi typ fina haha. :) vi har ätit och sk...

dsc07925 (MMS)

Hihi typ fina haha. :) vi har ätit och ska ta kort med kören nu;) nice som bajs.


I'm like awesome!


I'll be - Edwin McCain


Everyday - Bon Jovi


Sagoland - Medina


Pengar - Maskinen


Undan för pundarn - Maskinen


Kärlek vid sista ögonkastet - Maskinen

Internet säker

Hej nu kommer inlägget om internet säkerhet

1. (Det är med en risk för att låta tjatig jag säger det här) lämna INTE ut personliga uppgifter på internet till någon du aldrig träffat.

2. Träffa aldrig någon irl från internet... (om du har tänkt göra det tala om för något vars du är och vem du ska träffa. Träffa personen på ett ställe där du vet att det brukar vara mkt folk t.ex centrum helst på dagen. Så du ska alltså inte åka hem till personen eller träffa honom i en mörk gränd... Om du vill vara riktigt smart tar du med dig en kompis.)

3. Ta allt med en nypa salt, allt som sägs på internet är inte sant. Erik 19 år kan vara Peter 50 år. Den är proffesionella modell fotografen som ska göra dig känd är egentligen bengan 45 år och alkoholist.

Just nu kommer jag inte på mer att skriva men om ni har något mer tips komentera så skriver jag in dom i inlägget :) Jag skriver självklart namn och url till eran blogg tillsammans med tipset.


Like shut the F**K up!

Trofast - Ain't no party like a småland party.


Dj Mangoo ft Deadline - Fanta & Rosé


Mikey Mic - Swedish Girls



Muffins

Bakade just muffins med finaste fanny-banny! Dom blev misslyckade, typ jätte mjuka ;o vi gjorde inget fel!! Haha ska lura mamma att vi smakade och att dom var as goda :P Har inget mer att skriva nu men pusspuss :)

Lite roligt typ...

Du ritar fult


Naken lekar


Vad tyst det blev...


Jag har mens värk.

Skin som den sol du är...

Kebab barnen!


Det är sant fanny står i taket erkänn amazing! ;o


Från en sak till en annan... EGYPTEN!











magar x2

Tänkte bara visa upp lite magar...
Fannys (www.fannyengman.blogg.se) Ida (CALL ME)

NEj men bilden blev typ helt fuckad med det skiter vi i vafan ;o

HEJ

TJo sitter med fanny här bredvid mig. jag orkar inte skriva nå mke just nu så det räcker med det här pussen :)

VAFAN!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7731812.ab

WTF!

Detta är en av dom sakerna jag inte förstår... Hur kan en vuxen människa göra såhär. och hur dum får man bli egentligen... om någon skriver till dig på internet att dom är en fotograf och vill träffa dig och ta kort, han/hon erbjuder dig pengar och säger att han/hon förväntar sig sex. hur kan man då som ung tjej/kille tro att han/hon på något sätt är seriös eller att han/hon talar sanning. Jag blir ju frustrerad bara jag tänker på det. Det är ju hemsk att någon ska utsättas för något sådant men varför ens gå med på att träffa personen. Dessutom nu för tiden har man möjlighet att blocka personer man tycker beter sig illa på nästan varje nätcommunity. Så varför ens riskera att bli utsatt? Fast å andra sidan ska ju inte vuxna vara inne på såna sidor och utge sig för att vara någon dom inte är bara för att utnyttja barn/ungdomar...

Jag tycker det är grymt fel att gå med på att träffa någon från internet om man inte vet att personen i fråga är den den utger sig att vara.
Jag tycker oxå att det är ännu mer fel att låtsas vara något/någon man inte är.

Pluggat nyss

Då har man suttit och pluggat i en och en halv timme, kul! Haha jag ha läxa i matte, engelska, svenska, franska och ett ämne till som jag inte kommer ihåg vilket det var men ajja spelar ingen roll ändå. Imorgon har vi match i alvik, kulkul. men jag kan inte vara med för mina knän har pajat och dom är typ svullna och sånt. det gör ont när jag springer och ibland när jag går :( men ska bli kul att kolla på matchen i alla fall :)

Like sun in a rainy day!

Starstruck - 3OH!3


Don't trust me - 3OH!3


Nothing on you - B.O.B  


Sweet dreams - Beyonce


I'd rather be with you - Joshua Radin


I made it - Kevin Rudolf


Några av mina favorit låtar!

TJATJA!

Kom just hem från skolan. Våran längsta dag på hela veckan avklarad! Känns svin skönt. men jag ska fortsätta kolla lite vid datorn nu så pusselipusspuss :)

Goder morgon världen! Jag sitter och koll...

Goder morgon världen! Jag sitter och kollar på när min lilla syster nora äter/kladdar ner bordet med smör. Jag vaknade 20 i 7. Dagens typ outfit är en svart hummel tröja, svart linne och sten tvättade jeans. Snyggtsnyggt! Men ska fixa mig nu pusspuss:)


Amazing music!

Kathy perry feat. Snoop dog - California Gurls


B.O.B feat. hayley Williams - -Airplanes part 2


Hej har just kommit ut ur duschen. svin skönt lixxom. Har hast fys med beckan idag på träningen snacka om att jag är slut körd! jag kommer ha tränings värk överallt imorgon. Nu blir det till att sätta sig med svenska läxan vi har prov på onsdag jippie!! men pusspuss gott folk sov skönt :) :P

Every rose has its thorn

Den enda miley cyrus låten jag typ brukar lyssna på jag tycker det är en bra låt för att vara henne :)

SNYGGINGAR

Sverigetrotter, Nissemorr och LilleN. Alla tre är så jävla snygga att det inte finns på denna planet. Jag älskar videon oxå så grymt rolig! 

Hej kära blogg läsare idag har det typ v...

Hej kära blogg läsare idag har det typ varit brandtest fast inte för det var inte planerat. Brandkåren kom till skolan och alla lärare ba vi vet inte vad som hänt. Blablabla. Sen på lunchen for jag, fanny, (fannyengman.blogg.se) desse och amanda (amandasellberg.blogg.se) till charlies. Dom åt kebab och jag åt en pommesfrites meny. Det var grymt gott! Just nu ser jag på greys anatomy. Det är svin bra. Ikväll är det träning klockan sex. Jag får inte springa så jag ska fysa. Men nu ska jag fortsätta kolla pusspuss:)


BRA JOBB TJEJOR!

Kom just hem efter en bra match mot FC norrsken. Vi vánn med 8-0, grymt bra spel tjejer! Just nu surfar jag  omkring på internets härliga vågor. hihi :P Men snart ska mamma komma och hjälpa mig med lite saker på internet :)

Hej bloggen. Jag har märkt att mina mobil...

Hej bloggen. Jag har märkt att mina mobil inlägg blir lite konstiga men det spelar egentligen ingen roll bara det blir ett inlägg. Jag har nyss ätit pizza. Haha jag failade totalt. Haha jag skulle cykla iväg och köpa pizza. Allt gick bra tills jag kom ut från pizzerian med kartongerna i ena handen. Då trillade sallads kartongen mer och salladen for åt skogen. Sen kom jag på att jag glömt beställa barn pizza åt min lilla syster. Och att jag glömt beställa minus ost till mig själv. HAHAHAHA på fail. Jag fick fara tillbaka och köpa en ny pizza till mig själv. Men nu ska jag på fotbollsmatch uppdaterar sen. Ha det bra, puss!


I can really use a wish right now

Städar i vardagsrummet just nu. Pappa ska ge min 20 kronor om jag damsuger och torkar smått. haha jag kommer bli rik ju! HAha sen ska jag få pengar av mormor vet inte hur mke exakt men pengar e pengar :) men nu ska jag fortsätta städa i rummet. ha det bra tills vidare!

-

Vem har inte världens sötaste lilla syste, hon är ju helt underbar.

Hej bloggen. Ska skriva ett inlägg från ...

Hej bloggen. Ska skriva ett inlägg från mobilen. Jag vaknade nyss för ett tag sen. Ska kliva upp och duscha och sen äta frukost. Kanske ska vara med emil'v idag men är inte helt säker. Sen har jag fotbollsmatch ikväll klockan 6. Jag ska inte vara med för jag har inte tränat på 3 veckor på grund av mitt knä. Men jag ska köra lite övningar och sånt. Hoppas det blir bättre i mitt knä. Men puss puss gott folk! :)


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

TV,DATOR,MOBIL

Sitter bredvid pappa och ser på tv, bloggar och smsar samtidigt. höhö pappa är på facebook, ser tv och smsar. Haha är man inte sin pappa upp i dagen eller? :p

hahah när vi skulle til egypten träffade vi fråga olle på kallax. Han stod bakom oss i kön till något. Det började lukta fis och mamma ba blä vad det stinker undra vem det var... Jag ba fråga olle! höhö :P

Hej.

Hej jag sitter vid datorn med amandak. Just nu testar jag att blogga med mobilen;)


Hej

Hej


@ mamma

Sitter hos mamma med amandak. Jag ska tjäna lite pengar på mormor och massera hennes fötter fett med nice! Idag har jag, fanny sara och sawsun (kommer inte ihåg hur hennes namn stavades) varit på kulturnatten fast på dagen. hihihi men nu ska jag kolla på facebook lite pusspuss :)

@ amandak's place

Sitter hos min amandak och chillar. Jag kom hit vid typ halv 9. Jag vill att vi ska se på film men jag har inte frågat henne än. Men men idag har jag varit i skolan och chillat pung. Jag är grymt stolt över mig själv jag har fixat en header till min blogg helt själv. Så awsome! Imorgon ska jag till mamma och vara med mormor typ hon är här på besök så. Jag ska sociala med amanda nu så kan inte skriva mer pusspuss :)

Sverige igen

Nu är man tillbaka i sverige skriver senare ikväll vad jag har gjort i egypten. Just nu sitter jag och sjunger lite grann :)

RSS 2.0