Mysigt.

Idag har varit en lugnt dag. Vid 14 klev jag in genom dörren hos Lovisa och där pratade vi på lite om politik, livet och allt. Hon bjöd på kola te och jag stod för kakan. Vid fyra tog jag bussen till farmor och åt middag där. Fick låna en spikmatta av farmor som jag legat på lite ikväll. Superduper skönt! Nu ska jag duscha av mig lite snabbt. Imorgon ska jag på Leos Lekland med Nora, farmor och faster m. barn. Så exciting! 
Godnatt! 

Halloween-fest.


I’m not gonna listen to what the past says.

Har spenderat min dag med min mamma. Vi var på stan och shoppade. Jag hittade en kjol, eyeliner och en nagelfil. Jag ska hoppa in i duschen nu och sen börja fixa mig. Sen kommer lovisa hit och tillsammans far vi till stan. Kommer bli superduper roligt!

Idag är en bra dag!

Den här dagen har glidit på som vanligt. Jag gjorde jätte bra ifrån mig på engelskaprovet tror jag. Vet inte för har ju inte sett resultatet ännu.
Efter skolan for jag hem och åt lite choklad och drack te. Behövde varva ner lite innan jag åkte in till stan för att sjunga med en kör i domkyrkan. Det var jättefint att massa människor med olika bakgrund samlades och sjöng. Musik är det bästa som finns!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måla mina naglar innan det är dags att sussa kudde. 
Godnatt!

Hold me and make me feel alive.

Har varit på teater grejs idag. Vi pratade om våra personligheter och hur vi kan använda dom i teatern. Det var jätte intressant faktiskt! 
Imorgon ska jag sjunga i kyrkan på FN-dagen tillsammans med ettorna och säkert några andra från skolan. Kommer bli jätte maffigt och kul! 
Sen har jag även blivit bjuden på en halloween fest nu på fredag som jag, Lovisa och Malin ska gå tillsammans på eventuellt. 
Måste även sticka klart sockarna åt mina små syskon. Så det blir att köpa garn imorgon. 
Känner mig ganska sliten så ska sova nu. Blir en "tidig" natt. Kramisar!
 

They say that the world was built for two.

Hejsan! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen. Ska sen fixa mig lite innan jag far iväg och kollar på ettorna när dom har uppspel i aulan. Blir säkerligen skitgrymt! 
Hejs!
 
 

Stickade koftor och koppar med te.

Idag har jag inte gjort nå speciellt. Städat lite grann. Även vilat. Har känt mig ganska hängig på senaste tiden. Trött och yrslig. Ingen ork. Ska nog till läkarn till veckan och kolla upp om det kan vara vitaminbrist eller nått sånt. Nu ska jag se the heat och dricka te. hejs

It's a beautiful day!

Hallihallå,
Igår var jag och Lovisa på en föreläsning på RBUF om åldersdiskriminering. Det var super intressant och inspirerande! Dem berättade vad det var och hur man kunde motverka det. Bestämde mig också för att gå med i RBUF. 
Idag har jag inte gjort nå speciellt. Efter skolan övade jag, Ingrid och Amanda på låtarna vi ska sjunga nu på lördag när vi har våran grej i smedjan. Sen har jag även krattat, pluggat och jobbat. Nu ska jag träna och sen sova! 
Kramisar :)
 

Standing in the waiting line, maybe I'm just wasting time.

Skriver bara ett snabbt inlägg för jag ska måla naglarna, köpa vattenmelon och sen ta bussen till Sophia. Idag har jag inte gjort nå vidare viktigt. Hat ätit våfflor med chokladglass och grädde, kompenserade sedan upp det med en löptur. Imorgon får jag träffa mina konfirmander för första gången. Yay!
Vi höres!

Saknar min prinsessa!!




Visst ska vi brinna men inte av nån annans hand.

Hade engelskaprov idag. Det gick väl ganska bra! Sen hade jag en jätte bra idrottslektion innan det. Har även hunnit ha den första konfirmationsledarträffen. Fick veta lite info om när och var vi träffas. Idag har lilla jag även hunnit skriva en liten lista på saker som jag måste göra innan veckans slut. Har en musikgrej jag måste rätta och måste läsa igenom teatermanuset några gånger. Men det fixar jag imorgon. Nu ska jag duscha, sen sova. Nattis!
 
Om det är någon som är intresserade av att köpa tjocksockar så är det bara att beställa så stickar jag inom en vecka. Ni betalar kostnaden för garn +50kr. Hör av er på facebook!

Pluggkväll ikväll.

Det jobbigaste med skolan (förutom att kliva upp på morgonen) är alla läxor. Det är så jobbigt att försöka motivera sig själv till att plugga. Men vad ska en göra? 
Idag har jag inte gjort nå viktigt. Varit på skolan, sen sovit och nu på kvällen har jag sett bones och börjat sticka tjocksockar åt mina småsyskon. Har även mailat kvinnojouren, vill engagera mig i deras verksamhet. 
Men nu som sagt ska jag plugga. Alltså åh.
 

Mitt hjärta kanske slutar slå men filmen börjar om ändå.

Idag har jag jobbat lite extra på mammas jobb. Har gjort 180 godis påsar och tidigare i veckan klistrade jag klistermärken på 600 chokladkakor. 
Jag har även städat och pluggat lite musik. 
Rundade av kvällen med hemmagjord juice, Bones och sockstickning. Har snart stickat klart mina egna sen ska jag börja på mina småsyskons. Får lite pengar för det så det är värt det!
Nu ska jag hoppa in sängen, Godnatt!

Jag har världens finaste syster.




RSS 2.0