Bucketlist.

11. Vara vaken mer än 24h. 

För er som inte visste det så har jag en bucketlist i ett utkast här på min blogg och jag kollade igenom den nyss och insåg att fan. Förra veckan var jag vaken 34h i sträck. Kanske inte är så intressant för er. Men känns kul att kunna stryka punkt nummer 11. 

Godnatt!! 

43 dagar till London.

Det börjar dra ihop sig. Det är bara En månad och 13 dagar kvar. Men trots all stress över saker som måste göras och köpas känns det fantastiskt bra. Jag har faktiskt 3 stycken London blogginläggsidéer som jag måste skriva färdig och som sen kommer dyka upp här på bloggen.

Men vi lämnar London för tillfället. Igår beställde jag nytt Nyx smink från beautyjoint.com. Sen passade jag även på att köpa två ögonskuggepaletter från  W7, In The Buff och In The Night. Nu hoppas jag bara att mitt smink hinner komma innan studenten.

Då kom vi in på ännu en av mina mest ångestfyllda delar av livet just nu, studenten. Jag är stressad trots att jag bara har 4 uppgifter kvar, varav två av dem i princip är färdiga. Ska göra bort alla dessa i veckan så de kommande två veckorna blir så smärtfria som möjligt. 

Från en sak som gör mig mindre glad till en grej som gör mig fantastiskt glad. Den 23 juni kommer världens största pojkband till Sverige och jag funderar på att ta tillfället i akt och bege mig ner till Göteborg då. Jag har velat väldigt mkt mellan att se dem i London eller i Sverige, eller både och? Just nu lutar det på att först se i Sverige och sen om det finns biljetter se i London. Vi får väl se. 

Nu tänker jag avrunda detta inlägg. Jag ska kolla upp boende i Gbg, städa, plugga och sen börja på en London-inlägg. Ha det bra! 



vill du ha en idiot lägg din hand i min

Sextioåtta dagar.

Sitter med blöta kinder och tänker på allt jag kommer missa. Mitt Luleå kommer ju alltid bara vara ett telefonsamtal bort men mitt hjärta brister lite över tanken på att inte kunna krama om människorna som ger mitt liv mening, som gör det enklare att andas. Men snart, London. Min bästa vän. Snart ses vi.  

Fyrtiotvå dagar. 

Snart springer jag ut från min fina skola Lärkan för sista gången. Aldrig mer kommer jag kunna skippa någon lektion för att stötta en vän eller bara varit för lat för att gå. Min jävla gymnasieskola har blivit en stabilitet som jag inte riktigt är säker på att jag är redo att ge upp. 

Trettiofyra dagar. 

Biljetter är bokade och huvudstaden väntar på att vi ska göra entré, jag och mina två sockertoppar. Känns skönt att slippa studentstressen i 4 dagar och bara vandra omkring i den staden. 

Kram. 

RSS 2.0