Skön kväll.

Ikväll har jag bara varit hemma och inte gjort nå speciellt. Duschade och sen fixade jag fötterna och efter det masserade mamma mina ben. Det var nästan skönt.... Ska snart hoppa i sängen. Ska ut och springa imorgon klockan 8 och sen jobba. Najs! 

YOGA

Har funderat ett tag på att börja utöva yoga 3 gånger i veckan utöver mina ca 4-5 gånger på gymmet. Kan behöva något som varvar ner lite. Målet är att bli flexibel och få kontroll på andning. Är faktiskt ganska taggad. Har läst någonstans att yoga minskar matsuget. Kan behövas. I love food! 
Ska börja veckan efter skolavslutningen. 

En dag som alla andra

Idag har jag varit i skolan. Efter det gick jag till gymmet och körde ben, rumpa, mage,rygg och biceps, triceps. Det gick väldigt bra! Efter maten ska jag ut och springa med mamma. Det blir nog inge långt. Bara en liten pulshöjare.


Dålig träningsvecka

Har slarva med träningen och maten i veckan. Har inte kört så hårt som borde ha gjort. Lite ångest pga det. Så imorgon efter skolan ska jag till gymmet och köra igenom HELA kroppen, även hjärtat. Är sjukt taggad!


Sista kvällen innan sommaren.


Nostalgi

Har på min fina klänning från Primark i England. Faboulous!


Jag ska aldrig ge upp det jag själv har byggt upp med mitt eget svett och blod.

Har solad idag. Jätte mysigt. Han även tagit massa bilder med några från min musikklass! :)


This is it. The apocalypse.

Sitter på bussen hem. Måste hämta mitt kort som jag glömde hemma och sen fara in till stan direkt för att betala ögonbryns plock och fransfärgning. Haha. När jag betalat ska jag hem och köra ett styrkepass med joggning efter det. Skönt!


Love is wicked.

Har tränat och solat idag. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Typ packat väskan. Ska snart ta bussen till mamma! Där ska jag plugga klart och sen sova tidigt! Har inet intessant att skriva tyvärr. Men fråga nått i blogresponse vettja!

Remember, you're never alone.

HAr nyss bokat in ett pass imorgon klockan 11. Det blir bodypump med Claudia. Det stod mellan det och att fösöka mig på att en mil igen. Blev pumpen! Springa milen får jag ta på tisdag efter skolan istället. 

Godtrogen och naiv.

Igår var jätte trevligt. Grillade hos mig med massa fina vänner. Sen drog dom in till stan men jag stannade hemma pga ont i huvudet. VAknade i morse och fick för mig att baka nått så jag försökte mig på en rulltårta men... Jaa. Sta städa rummet nu och sen spendera resten av kvällen med NCIS. 
Får se vad morgon dagen bjuder på. Jag är öppen för förslag. :))





 
Hittade en artiken i aftonbladet som var lite rolig. 

Milen med Claudia!

Sitter här och väntar på att klockan ska bli 13.30 så vi får börja :)


Fixar inför grillkvälll

Håller på att stoppa kycklingen vi ska grilla i marinad så den smakar gott till imorgon! 

För jag vill bara ha nån som får mig känna som jag kände med dig.

Vill vara kär och glad. 

En mil!!

Har varit ute och sprungit/gått och gjort walking lunges mellan lyktstolpar. Är fruktansvärt trött nu. Ska ta en dusch nu. Sen kolla lite NCIS innan jag ska sova!


solen med damerna


Baby, jag vet ändå vad som händer.

Hade ett förjävligt bra pumppass idag! Lade till extra vikt på benen och ryggen. Så nu är jag helt slut. Elias tog körkortet idag! Så han, Henke, Malin och Andreas tittade förbi och vi åkte en liten sväng. Nu ska jag äta kvällsfika och plugga sen sova direkt! Nattinatti!


I've got that power.

Orkade mig inte till gymmet idag så jag körde ett styrkepass följt av en löprunda efteråt. Det gick bra. Var jätte jobbigt och är öm i hela kroppen. Vill bara sova... Innan träningen solade jag. Nu ska städa och se hockey!


Haffa guzz.

Som sagt, igår var jag ute på stan med ante, Elias och Henke. Det hela började med att dom hämtade mig här i gstad och sen drog vi till björks. Där åt vi glass sen åkte vi tillbaka in till stan och satt på norra hamn ett tag och sen gick vi upp på taket ovanför strand. När klockan närmade sig halv elva drog vi till gultza och stannade där resten av kvällen. Boysen försökte hooka fast fick nobben.

Nu ska jag i alla fall kliva upp och äta, städa och sen dra på gymmet! Hejs.


Sommarväder.

Idag (fredag) har varit en jävligt chill dag. Såg en krigsfilm på svenskan och fortsatte med kultur på samhällsen. Nu sitter jag på bussen till stan. Har varit hem och bytt kläder. Jeans blev för varmt så nu har jag min gröna klänning. Yay!


För jag blir så dum av dig.

Har varit ute hela kvällen och träffat massor av söta människor. Det har varit jätte kul! Nu är jag trött och ska sova. Imorgon ska jag dra iväg på gymmet fan! Sov gott allihopa, kramisar!

Deppar :'(


I can, I will.

Idag har varit en bra dag i skolan. Vi såg en jätte bra modevisning sen uppträdde vi för varann på musiken. När jag kom hem kollade jag mig i spegeln och såg riktiga resultat på magen. Skit skön känsla! Nu ska jag och träna blir överkropp och kanske lite ben idag :)


Ångest inför milen.

Har inte gymmat idag körde extra hårt på idrotten istället. Har hur mycket träningsvärk som helst. Överallt. Ajaj, gör ont när jag går.
Nästa vecka på lördag är det milen som gäller. Har lite ångest. Fast måste tänka positivt! Kommer klara det! :)


Squats - the differens between having a butt and having an ass.

Sitter på skolbussen nu. Vi har nationella hela dagen idag. Jätte tråkigt. Igår invigde jag mina nya träningsbyxor med en löptur på rullbandet och sen körde jag lite mage efter det. Ikväll ska ju jag, Malin och Emmelie sjunga på nån fredsgrej typ. Roligtroligt! Ha det bra, hejs!


If you can dream it, you can do it!

Har kört ett tufft pump pass. La på två kilo till på squats och ett kilo till på bänkpress. Progress, är så stolt över mig själv! Imorgon ska jag köra ett pass kondition på löpbandet! Jag är så taggadpå milen nästa vecka. Ska köpa nya träningsbyxor imorgon och eventuellt en ny sportbh. Nu kör vi! 


Sagor, sommar romanser och dessa jävla söndagar.

Pratade nyss i telefon med Lovisa. Blir alltid så glad avatt prata med henne. Vi pratade om att våra liv var som sagor just nu. Idag fick vi fråga om vi vill sjunga på Lillan på onsdag. Så jag, malin och Emmelie ska sjunga Sunday Bloody Sunday. Vi har två dagar på oss att förbereda det och lära oss låten så just nu när jag lagt på ska jag fortsätta sjunga på låten. Detta kommer nog bli skit bra! :)

Not really sure how to feel about you, there's something in the way you move.

Godmorgon har nyss vaknat. Är trött som bara den men ska dricka en kopp kaffe så klarar jag nog dagen! Ikväll ska jag på bodypump. Just nu känner jag mig inte så taggad men det kommer väl. Ska äta frukost nu, hejs!


Wonderwoman

Det gick jätte bra i kyrkan idag! Alla sjöng så fint och dramat vi framförde var bra och så.
Håller på att städa, snapchata, dansa och chatta. Japp, jag kan multitaska.
Btw, en kompis sa nyss till mig att jag är omständig. Han har fel eller hur?

Curly hair.

Snart kommer Henke och hämtar mig. Han är så schysst att han skjutsar mig till mjölkudden. Snäll han är!
Orkade inte platta håret så kör på lite krull. 
 

I thought no one could save me.

Hej, i natt har jag sovit jätte dåligt. Har haft ont i ryggen och vaknat typ en gång i timmen.. så nu är jag skit trött. 
Anyways, ska snart kliva upp ur sängen och hoppa in i duschen. Lite senare idag ska jag och några till sjunga i kyrkan. Blir nog trevligt!

NCIS maraton. Kom med gotta någon?


You're a careless con, and you're the crazy liar.

Hej har inte skrivit sen i torsdags typ. Men i alla fall i fredags festade jag med Ante, Elias, Henke och en tjej som hette Malin tror jag. Det var trevligt! Idag hämtade jag cykeln hos ante sen nu på kvällen har jag sett en film med min mormor som är här i Luleå i veckan. Nu är jag hos pappa igen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Blir nog att sova lite har ont i huvudet. 
Juste! Imorgon ska jag sjunga i mjölkuddskyrkan. Ser framemot det!
 
Lite bilder från idag och igår.

O'learys.

I onsdags var jag på O'learys och åt god mat och bowlade. Det var jätte trevligt.
Idag har jag inte varit så produktiv. Har mest legat i sängen. Hade velat hjälpa till och söka efter den försvunna tjejen i Boden. Men min brist på 18 år stoppar mig. :(
Ska nog ta en prommis med Lill-vovven nu.


Det viktigaste inlägget på min blogg.

http://svenska.yle.fi/artikel/2013/05/08/dodssiffran-efter-jatteras-i-bangladesh-bara-stiger
http://svenska.yle.fi/artikel/2013/05/09/annu-en-dodlig-fabriksolycka-i-bangladesh
 
Skriv under namninsamlingen som uppmanar GAP och H&M:s VD:s att skriva under det säkerhetsavtal det förhandlas om i dagarna. Inte en enda kvinna till ska dö i deras fabriker. Om världens två största klädföretag skriver under följer resten av världen efter. Det här är det minsta vi kan göra. Jag skrev nyss under, gör det du också.
 
Skriv under --> HÄR

Med LHF mössan är jag redo för världen.


Det är så fint ibland.

Idag har jag inte gjort så mycket. Eller jo, ätit på Waldorf och varit på bio.


Go hard or go home.

Om tre veckor, lördag den 25e maj, ska jag springa milen. Är jätte nervös för konditionen är inte den bästa inte fysiken heller. Men har stoppat mig själv på en nyttig mat-diet och hårt träningsschema som jag ska ha fram till milen. Jag kommer träna 6 dagar i veckan. Kondition och styrka varannan. Förhoppningsvis går detta bra!


Summerfeelings.

Köpte lite saker på stan idag.


Spa-/pluggkväll.

Har nyss hoppat ner i badkaret. Hela rummet luktar just nu vanilj pga badskummet jag fick av mamma. Har träningsvärk typ överallt så detta är välförtjänt. Ska typ ha lite hårinpackning och ansiktsmask. Dessutom ska jag läsa en bok vi har i läxa :)
Kram!


Bodypump!

Nyss varit på ett jobbigt men grymt skönt bodypump pass. Är helt slut i armarna fast mest benen. You gotta love them squats! Är jätte less på mina träningskläder så nästa månad ska jag unna mig själv nya. Har redan börjat spana in massa sportbhar och dylikt.
Det kanske låter lite konstigt men jag blir mer motiverad av att känna mig snygg i gymmet.


Jag behöver din hjälp!

Det är så att jag inte riktigt vet vad jag ska göra inlägg om. Så på senaste tiden har min blogg känts ganska tråkig tycker jag.. Någon som har tips på vad jag kan skriva om? Skriv i blogresponse eller kommentarer. Tack på förhand! :)


Motivation


RSS 2.0