I'm on my way

Igår kväll vare träning som gällde. Körde en timme ben och sen stretching i 45 min på det. Lyckades gå ner i spagat! woopwoop. Blir bara att fin slipa lite på det så snart lägger jag ut en skryt bild på det! hihi men ska se någon rolig film snart kramis !

dina läppar mot mina

Lyssnar på musik och har fortfarande inte städat klart.. Funderar på att göra det fort och sen dra mig mit helex och springa bort lite tankar (och kalorier). Vi höres mina vänner.

fan vad underbart!

Kvällen igår var jävligt najs. Som sagt så hade jag ju lägenheten för mig själv hela kvällen igår. Det firades med att sara, hanna, bea, jasmine, amanda, melissa, john, jonas och samuel kom hit. vi såg vampire sucks, sen gick hade vi lite fest i mitt kök hihi. Lyssnade på musik och dampande. vid 12 drog samuel, sara, john och jonas. Då var det bara jag och mina brudar kvar, vi kollade på tv ett tag sen däckade vi!
Vi vaknade vid typ 11 då drog jasse och bea hem då var det bara jag och hanna kvar. Vi såg en film och myste lite. Nu blir det att röja upp efter igår.


Myyysig kväll/natti

Sitter i soffan och saknar en pojk.. Amanda, melissa, jasmine, hanna och bea är här. myysigt! Snart ska vi nog sova. är trött! hahah hejdå!

bajskorvarna är på besök! ♥

Mot ica för att shoppa....... vi hörs!


Är det kärlek? Nej för dig var det bara lek.

Dunkar min älsklingsmusiker i högtalarna, kapten röd♥ Känner mig lite deppig men det ändras nog inför ikväll. Blir nog en ganska lugn kväll ändå. Lite folk hos mig och sen ser vi vars kvällen slutar. Men ska fortsätta fixa och trixa här hemma lite, måste äver duscha!


Evanescence!


Städa och duscha!

Nu ska jag städa huset lite och sen duscha.. ikväll blir det mest troligt att det kommer massa människor hit. Har en lägenhet bara för mig själv! Ska bli najs. men måste skynda mig nu, mycket att göra!
vi höres kramisar!


Friday night

Började men en najs runda på stan med beatrice. Vi drog hem till mig bytte kläder sen tillbaka in mot stan. Det var bio på agendan med jocke, bea, daniel, markus, andre, anette, vitte och nån till. Efter bion tog jag bussen till bergnäset för att vara med samuel och jonas. Vi såg på stan helsing hehe. Drog hem vid halv 11 och såg på desperate housewives. ASÖM night!


Dålig uppdatering är jag kung på!

Senaste inlägget var från torsdag nästa vecka så börjag väl på fredag..
Fredag: Skulle ha varit min hemma kväll men blev inte så mycket av hemma kväll, hehe. Drog till uh för att vara med samuel. vid 9-10 ringde bea och ville att jag skulle till måttsund så då begav man sig ditåt! Väl där vad vi med johnny, lodde, björn och anton. Vi drog till björne och snackade lite sen åkte jag och bea hem.



Lördag: Vi vaknade kring halv 12 tog moppen till bergnäset var med jocke och marius. Sen drog jag hem och en timme efter det hämtade papi mig och då åkte vi till bergnäset och natten spenderades där.

Söndag: Tidigt på morgonen drog jag hem för jag skulle och träna med eric. Det var najs.

Sen har det inte hänt så mke meer under skol veckan, eller jo på tisdagen var jag med samuel och på torsdagen var det ungdomsgruppen.


aldrig falla tillbaka igen.

Ska fixa mig sen mot ug! mysigt.. heidå!


I smile when i see you cry.

JHihih lagar mat nu, ug ikväll! kram puss och allt sånt snusk!


Roligt

Det är så roligt när alla elaka kommenterer kommer från samma ip adress.. avundsjuk? Det roliga är sen att man hittat en gammal kommentar med samma ip adress från då vi var vänner.. hihi busted så sluta nu!

Mår bra!

Hej, ikväll är det ug som gäller! awesome! Gick och lade mig 8 igår!!! Men ska skynda mig till bussen nu kramis!

Älskar känslan när...

Man kommit på vem som kommenterat anonymt på bloggen. hihi. Jag visste väl vem det var!

HAHA

Wow!! Menar ni det? Vill inte förvåna er men håret är faktiskt orange.. Den röda färgen har tvättats bort, den fastnade inte riktigt ;) ajja!



You say it best, when you say nothing at all.

Kolla in rödhåret! blev det bra?


bad och desperate housewives!

Ja, rubriken säger allt!


Du underbara helg!

Heii, denna helg har varit helt awesome! I fredags slaggade jag, jasmine, nikke coh bea hos sara. Där tjillade vi och bara myste. sen dagen efter åkte vi till jasse och sov. på kvällen kom sanna, anton, robin, björn och jocke dit. då snackade vi och bara tjillade. sen drog alla uton jag, robin, bea, jocke, jasmine och nicke och då vare sleep time. Sen på söndagenm fyllde min syster 10 så det blev fika för hela slanten! Mysig helg om något!

Tja eliiiiiten hära!

Tjillar och pillar i m-town med jasse och nicke. Snart ska sara komma. jippie!

snart är man rödhårig!

Jag hår nyss köpt två förpackningar röd färg och en förpackning ompigmentering. Just nu är jag skit tagg på att bli rödhårig. Hoppas mamma hinner färga ikväll! Men om jag färgar tar jag kort och lägger in!

En lugn och fin dag

denna dag har varit exemplarisk.. jag har sovit till 12 och sen tagit mig en lång och skön bastu. efter det så kollade jag på nå program på tvn och nu ska jag fixa naglarna och se desperate housewifes. Ha det gött!


fan vad perfekt!

Denna helg har varit P E R F E K T! I fredags direkt efter skolan åkte vi in till stan och mötte upp victor, eric och niklas. Sen tog vi bussen som gick till måttsund efter ett tag åkte victor tillbaks till töre och istället kom jocke, bea och lina. Då drog vi tillbaka till jasmine och åt midddag, tacos mums! Sen kom sara och hämtade eric på moppen för att dom skulle köpa godis så jag och bea tog hennes moppe och följde med. När vi väl var hos jasse igen var viktoria, emelie och björn där. Då bara chillade vi, snackade lite och var ute och härjade! sen drog alla utom bea, jag och jocke. klockan var väl typ 2. alla somnade utom jag....... så helt plötsligt damp-knackade någon på rutan.. sket typ på mig. Visade sig att det bara var ludde. Så fredagen var lyckad.

I lördags sov jag hos min farmor så då var jag på gården i örnäset ett tag sen drog jag hem och la mig. har nyss vaknat. nu ska jag plugga lite typ.. kram!

RSS 2.0