Nu var man hemma från allstar.. Jag vet in...

Nu var man hemma från allstar.. Jag vet inte om jag tyckte maten var särskilt god. Jag hade hellre ätit på waldorf. Just nu dansar/dampar jag till lose yourself med eminem! Vet inte om det blir ett till inlägg ikv men if not, så får jag väl säga god natt! Och btw det är dags för en ny header!


Hej bloggen.. Idag har jag bara typ varit ...

dsc08361 (MMS)

Hej bloggen.. Idag har jag bara typ varit hemma och städat snart ska vi typ ut och äta men innan de ska jag duscha och fixa till mig.. Imorgon ska jag vara med parre, ska bli jätte mysigt.. Sen på kvällen ska jag vara barnvakt åt min lilla bebis syster. När hon pote blir det att trycka mer sig i soffan och mysa framför en film.. Härligt! Här är en bild på min outfit jag hade på julafton, enjoy!


Hej bloggen

Idag var jag på stan med parre och två till. Det var jätte underbart. Jag har märkt att det är ganska lätt att snacka med henne. Förhoppningsvis blir det att vi ses på torsdag oxå. Den här veckan har varit as bra hittills och jag tror bara att den blir bättre! Jag ha lärt känna en hel del nya människor vilket har varit fett! Men nu ska jag stänga av datorn för mamma tjatar på mig som en ..
Så godnatt alla fina, I LOVE YOU!♥

Är på stan har just typ träffat massa folk...

Är på stan har just typ träffat massa folk, krille, parre, parres kille och en massa andra. Det har varit en fett chill dag. typ träffat folk hela tiden, fett med roligt! Imorgon vet jag typ inte vad jag ska göra så vi får väl se, men nu ska jag dra hem puss!


God morgon världen!

Ligger i sängen nu och har just vaknat idag blir det att åka in till stan och byta ett bälte. Känns inte så pepp på det för jag är seg idag. Men anyways ska inte skriva nå mer på en stund. pusshej!


Så jag nu sitter jag framför tv och chilla...

Så jag nu sitter jag framför tv och chillar. Imorgon ska jag lägga in bilder på vad jag har fått i julklapp. nu ser jag swenie todd. Men snart ska vi förbi mamma och hämta min datorladdare och rebecca. Men nu ska jag fortsätta se puss!


Julaftonen fick en riktigt dålig start.. J...

Julaftonen fick en riktigt dålig start.. Jag är trött och arg. Kul! Jag har knappt kunna sova i natt för jag är en sån jul tönt.. Och då fick min mamma för sig att hon skulle väcka oss klockan halv 10 för att vi skulle åka till henne.. Jag fattar inte, kunde vi inte fått sova lite längre? Jag kommer du fan somna ikväll.


Ligger i sängen och vaknade ungefär nyss. ...

Ligger i sängen och vaknade ungefär nyss. Kusin vitamin rebecka sover fortfarande. Idag ska vi in på stan och kolla lite. Vi kanske ses där mina fina läsare. Och efter det ska vi hem och då ska jag laga tortilla lasagne. Hoppas det blir gott. Men ska sluta knappra på min mobil nu. Kisses from me!


Hej bloggen, nu är det lov! Det är så jätt...

Hej bloggen, nu är det lov! Det är så jätte underbart skönt.. Jag ska bara chilla som fan! Hela lovet ska vara ett helt Chilllov.. Men nu ska jag röja upp lite innan pappa kommer hem :)


Fanny äe rädd :(


Snart kommer..

..videon på fanny läggar in! Jag vet att ni alla längtar!!!

Sitter i soffan och ser på narnia.. Väldig...

Sitter i soffan och ser på narnia.. Väldigt intressant. Imorgon kommer mormor. Ska bli typ kul. Men har inte så mke mer att skriva.. Ska sluta skriva nu på att det inte blir för mke strunt snack.


Ja som sagt jag vaknade för 2 och en halv ...

Ja som sagt jag vaknade för 2 och en halv timme sedan men klev upp nu.. Jag somnade om. Nu ska jag äta frukost sedan städa. Sen har jag inget mer att skriva för tillfället :) vi hörs!


Ligger i sängen och vaknade nyss.. Gick oc...

Ligger i sängen och vaknade nyss.. Gick och lade mig tidigt igår runt klockan 10. Innan jag la mig såg jag filmen knight'n day. Ikväll ska jag se inseption. Den ska tydligen vara tjorvig men ska försöka hänga med.. Men ska fortsätta sova nu god natt!


sometimes love knock you down, when it knocks you down just get back up!













såå..

Som sagt har jag ju börjat blogga igen, men jag har inte så mycket att blogga om me det kommer komma vid jul tror jag för då kommer det ju hända saker.. Men iaf nu sitter jag och chillar i datasalen har just skrivit om sekten.


Så kan det gå..

Ni tjejjor kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärts det är bara så det är..


ah nana whats my name?

Sitter vid datorn och chillar på som få.. Snart ska jag till farmor och baka pepparkakor! Ska bli asum.. Tänk snart är det jul! Jag längtar grymt mycket.. Jag har nyss i alla fall skrivit början på min Rapport om FLDS. Det är en sexsekt eller en polygamisekt. Beror på hur man ser på det. Det ska bli intressant att se hur resultatet blir. Sen igår skickade jag in min musiik rapport till musik lärar'n. Hoppas jag får bra betyg på den!! :))


Jag och min tremänning moa. ♥

Tjue bloggen

hejj sitter i datasalen och chillar.. Jag skriver om mig själv i boken om mig. Det kommer nog inte vara särskilt intressant men care

hej igen

Tjenna jag är tillbaka efter två veckors paus. Jag har varit lite borta den senaste tiden men nu är jag tillbaka gott folk.. Idag hade vi matte prov, drygt! Just nu ser jag på idol och minnah ägde upp jay-knarkarn!!


September - Mikrofonkåt 



Kathy Perry - Firework



Petter - Tuff brud i lyxförpackning



Rihanna - What's my name



Rihanna - Love the way you lie (cover)


RSS 2.0