Mat!

Jag har ätit chicken nuggets nyss på mc donalds. Det är 2 och en halv timme tills vi ska åka från arlanda.:)

Arlanda

Hej är på arlanda i stockholm nu. Flyget till egypten går klockan 2. jag är inte jätte nervös men lagomt. Vi ska antingen äta på max eller pizza hut. Ska bli nice. Vad skönt det ska bli att lämna kalla sverige!;) men ha det bra gott folk! jag kommer kanske inte uppdatera för vi kanske inte har någon dator på the hotel!<3

ÅHH!

Fan vad sur jag är. Någon har stulit min cykel-.- jag låste den inte igår för det var mörkt ute och svin läskigt. sen när jag skulle till amanda så stod inte min cykel där den skulle stå min första tanke var att pappa hade gömt den för att jävlas men inte det! så jag har sprungit runt i gammelstad och sökt efter cykeln. Fan vad sur jag är, kan dom jkävlarna inte bara köpa egna cyklar? -.-

HJÄLP MIG

Hejj jag tänkte göra lite manikyr nu och fixa naglarna lite! :) men jag behöver hjälp!
Vilket nagellack ska jag använda?

1. Ljus rosa med glitter
2. äggvit med glitter
3. knall rosa
4. mörk lila

EGYPTEN!

Imorgon bär det av till egypten! Jag längtar grymt mke. jag kommer inte blogga så mke då men berättare lite kort vad vi har gjort när jag kommer hem :)










Musikensmakt

Hejj jag har nyss vaknat och sitter å äter frukost bestående av fil och flingor. Idag ska jag och amanda på musikens makt på gultsaudden. ska bli mysigt som fan! men nu ska jag äta klart ha det på bra! :)

HEmma

Kom just hem från melissa. ska sovanu är trött så jag hinner inte skriva mer kan berätta mer imorgon puss :)

GREAT!

Sitter med fanny och amanda hemma hos mig. vi ska snart ta lite kort och sånt, puss :)

Fixx nu

Ätit frukost nyss, tänkte tipsa om en grymt bra blogg http://bloggarmaja.webblogg.se/. jag har just hittat den och älskar den redan! :)

God morgon världen!

Jag har just vaknat och klätt på mig. Ska äta frukost sen fixa till mig lite sen blir det stan med amanda och fanny Grymt trevligt folk det asså. Kläder för idag är jeansleggings, svatr boxar linne och en munkis från hm.den med peace märken om ni förstår vilken jag pratar om då. Men nu ropar farmor på mig och säger att jag ska äta frukost, så jag ska gå ner i till köket nu.
Pusspuss alla fina läsare! :)

Sängen nästa

Ska sova nu vi hörs imorgon alla, pösspöss! :)

Morgondagen

Imorgon ska jag till stan och chilla med amanda och fanny. Där ska vi träffa upp mamma och sen ska vi alla fyra till ungdomsmottagningen jag ska checka en grej bara. sen blir det väll att vi avlägsnar oss från mamma och vandrar omkring lite själva. På kvällen har vi match mot storforsen. ska bli kul, men jag är lite osäker på om jag ska spela. Jag har nämligen grymt ont i mitt knä men jag tor jag ska försöka spela iallafall.


PUSS!

Love the way you lie

Hejj sitter hos farmor i hertsön just nu vi har just fikat och suttit i köket och pratat. Gubben från nds som skulle ta kort på oss gjorde det och det gick super bra! Jag hoppas jag blir bra på bilden. Men jag ska fortsätta kolla lile på internet och sånt.
pösspöss ha det bra! :)

NSD

Klockan 18.00 ska vi gif f96 träffa nsd. Jag vet inte rikting vad vi ska göra men dom ska nog göra en artikel om oss och så. det blir spännande. idag har jag mest suttit med båda datorerna framför mig och försökt förstå mig på gimp! men det gick ju åt helvete för det är så förbannat svårt att förstå sig på!

bajs

Jag förstår mig inte på gimp än så det kommer inte bli någon header ikv men imorgon kanske :)

HEADER

Just nu sitter jag inne på gimp och försöker fixa lita :) skriver mera sedan.

realhair.se

Hejj jag har tänkt tigga till mig en hår förlängning av mamma och pappa. jag hoppas dom vill köpa den åt mig. Den är blond,, 50cm lång, 90cm brett, set i 7 bitar och det är självklart att det är äkta människohår! Man sätter fast den med hjälp av clips. Den är på rea och kostar 790 kronor. Lägger in några bilder på den här under:







Här är länken: http://www.realhair.se/

Header på g!

IKVÄLL händer det... Jag ska göra en header. just nu håller jag på att ladda ner gimp. det är ett gratis redigerings program som man laddar hem. ska försöka lära mig programmet efter träningen. ska kanske laga mat om ett tag men vi får se vad pappa säger att jag ska laga. idag har jag mest varit på datorn och försökt hitta olika sidor och sånt till header. jag har tänkt börja blogga igen och det kommer säker bli kul! men jag ska gå till den andra dator nu men skriver mer sen.

Här är länken till sidan, dra musen över för att se länken: http://www.gimp.org/

Ha det bra!

Beautiful Disaster

Sitter hemma och bloggar lite smått, idag har jag varit ute och sprungit. Fett skönt jag hade tänkt locka mitt hår lite och se hur det blir men sedan bet latmasken mig och jag orkade inte. Så nu är mitt hår självlockigt och jätte fint... eller så inte! Nej men skit samma. Annars har jag inte gjort något speciellt idag bara chillat på, you know ! Ska försöka mig på att göra en header jag har en ganska stark känsla på att detta kommer gå åt skogen! HAHA men jao!

RSS 2.0