Let's make a deal. You won't break my heart, i won't break your neck!

Länge sedan jag skrev men jag har inte haft datorn igång på hela veckan för den är så förbannat dryg att jag bara vill äta upp den.. Men ikväll blir det väl mys med familjen om ingen ringer och vill hitta på något. Idag var jag och amanda till storheden och där köpte vi godis. Skulle ha varit med henne men hennes mamma hade planerat fredags mys. Så det blev inte av. Men nu vet ni lite som hänt :)

Vaknade nyss, har haft sov morgon. Idag sk...

Vaknade nyss, har haft sov morgon. Idag ska våran klass och 9c till pitehavsbad. Det ska bli fett kul . Jag inte skriva något långt för jag ska vara på skolan om 50 min på jag måste göra mig klar och det. Puss!


Hej bloggen nyss ute med amanda och joggad...

dsc08186 (MMS)

Hej bloggen nyss ute med amanda och joggade. Det var fett awesome! Vi joggade ganska långt, runt halva gammelstan typ. Nu ska ja hem, duscha och efter det ska jag nog plugga lite so. Jo btw har fått en ny conceler av mamma idag 300 kronor kostade den. Men mamma hade rabatt kort 20% och sen lämnade mamma den till ulrika alltså amandas mamma hon jobbar på åhlens så hon så personal rabatt :D det e nice. Men ska hem nu pusselipusspuss!


Dålig uppdateringnu förtåden känner jag.

Nu blire sängen snart fast jag ska äta en macka innan tror jag. På tisdag kör jag igång med det efterlängtade helex träningen! Så himla skönt det ska bli! Känner att träna är precis det jag behöver just nu. Ska jag vara ärlig har jag nog gått upp lite, hehe! Men ska äta en frukt istället pössen!

Då var man hemma:) kvällen var helt okej d...

Då var man hemma:) kvällen var helt okej dansade som vanligt som en tok unge och det var många som uppmärksammade det. Sedan gjorde jag masken till fannys och amandas förtjusning ;) sedan fick felicia för sig att hon skulle punktera mitt högra bröst så hon bet mig. Så nu har jag ett fint bit märke, som tur var misslyckades hon med att punktera bröstet, PUH! Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i bibeln ;) pusspuss!


Nu kör vi så sakta att det är olagligt ;) ...

Nu kör vi så sakta att det är olagligt ;) vi kör typ 10 km/h as busigt ;)


God morgon bloggen och alla fina läsare, l...

God morgon bloggen och alla fina läsare, ligger i sängen och har typ just vaknat! Ska typ snart ta mig en liten dusch, fast det efter en frukost. Det är så att jag kommer få lite panik idag jag vet inte vad jag ska ha på mig ikv:o men jag ska testa ringa melissa hon har ALLTID fest kläder i sin garderob. Men puss och bye for now.


Nu blire sängen, puss!

Ja rubriken säger allt hoppas ni får en god natts sömn. Pusselipusspuss! Blir väl att njuta av några personers sms närvaro inatt TACK GUD!!

You won't try to save me. You just want to hurt me and leave me desperate.

Känner att mina tidigare inlägg idag har varit lite smått oseriösa så detta inlägg ska bli 110% seriöst. Det är så att lilla ida har en liten crush på ***** hehe. Känner mig lite mystisk nu. Nej men ni får inte veta vad han heter för det är hemligt bara adam som vet.. Känn dig stolt nu adam! Nej men just nu ska jag väl logga in på msn och chatta lite med fin folket,



pusspusstjao! :)

NORA!


Screw you!!





JEO!


Hej bloggen ikväll kommer amandas och henn...

Hej bloggen ikväll kommer amandas och hennes mamma och låsas pappa till oss och åter middag. Det ska bli as mysigt. Sedan vet jag inte vad vi ska hitta på men nu ska jag kliva av bussen, hejs!


Sitter på bussen hem från stan. Jag och fa...

Sitter på bussen hem från stan. Jag och fanny åkte in för ca 3 timmar sedan. Det första vi gjorde var att dra till team sportia och hälsade på adam som praoar där. Sen gick vi runt och fanny kollade på bhar och köpte till slut en vit jätte gullig en. Sedan ringde adam och ville att vi skulle vara sociala tills hans buss gick och det var vi. sedan träffade vi lisa, amanda, aminda och hanna. Vi gick med lisa ett tag. Sedan drog fanny och av med sin farmor då gick jag ensam med lisa. Och nu sitter jag som sagt på bussen :) men pusstjao!


Går hem från skolan nu. Ska snart på st...

Går hem från skolan nu. Ska snart på stan med fanny och har jag tur kanske vi möter upp lisa och co. Ska bli awesome. Sen ska vi typ träffa amandas och adam. Jag kommer typ njuta för det är första gången på länge som jag får gå på stan utan en vuxen med mig.. Wiho! Smsa mig om ni vill ses :) puss!


Hey, hey, you, you, I don't like your girlfriend. No way, no way, I think you need a new one. Hey, hey, you, you, I could be your girlfriend!

Så då sitter man här framför dator och vill bara sova men jag orkar inte just nu. Det blir att fortsätta sitta här framför datorn tills mamma säger åt mig att sova. Jag funderar på att börja gå till en psykolog för annars kommer jag fucking sprängas! Jag är allt på samma gång arg, glad, feg, modig, irriterad, besviken, orolig, sårad, förnedrad och allt! Men ja jag orkar snart inte bry mig nå mer för det är dom som är knäppa inte jag! Nu ska jag sova pussen gn!

Nyss stan, nu hemma.

Denna pissiga dag lixom. Allt blir fel. Fett less varför skulle hon börja smsa mig.. Fan vad less och sedan blir du lack på mig för att jag ville veta hur hon fick mittt nummer. Men hur svårt är det för henne att säga vars hon har fått mitt nummer ifrån? Och varför lackade hon ur för att vi skulle vara med varann till helgen så jävla onödigt! Nu är jag grymt less!

För dig har jag låtsas, och dolt mina tårar. Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

Åh vad jag saknar dig. Det finns ingen person som har påverkat mig lika starkt som du har gjort. Nu när du inte är här tänker jag på dig mer än någonsin. Jag ångrar att jag inte tog bättre vara på våra stunder. För dom kommer aldrig komma tillbaka, aldrig. Hur mycket jag än ber till gud eller hur mycket jag än önskar det så kommer det tyvärr inte ske. Jag kommer aldrig glömma dig vännen. Du har mitt hjärta nu och för alltid. Denna text skulle kunna bli hur lång somhelst. Men jag orkar inte förklara mina känslor i minsta detalj detta lilla duger gott och väl.. Men jag vill att DU ska veta att jag saknar dig mer än jag kan förklara med ord. Kom tillbaka till luleå eller kom och hämta mig för du kan inte bara åka. Jag hann inte ens säga hejdå. Älskling du är mitt knark!

Så här går det när ida har roligt!


Jag kan oxå det där jag svär!


OMG KUTT!

Fanny typ cuttade upp sitt knä, det var hemskt att se det var först typ blod och vitt och vi trodde det var benet och fick panik så visade det sig att det var typ underhuds fett.. Scary och dessutom var hon typ drogad efteråt för hon var helt virrig och helt borta. Men 4 stygn blev det iaf! Grymt äckligt sår.

Annars idag har vi haft innebandy turnering och chillat på. nu har jag typ inge mer att skriva så pusstjao!

Roligt!

En man ∼35 med sin son ∼5 sitter bredvid varandra. Pappan har sin dator framme och försöker antagligen jobba under resan. Pojken är rastlös och stör hela tiden sin pappa med olika frågor.
Pojken: Pappa pappa, vad händer om du stryper mig nu?
Pappan: Men gud, varför säger du så? Nu får du inte längre se på Homer Simpson!

Två väldigt bakfulla killar ~25 ställer sig bredvid varandra vid pissoaren.

Kille 1: Måste du stirra?
Kille 2: Vadå, vi är ju polare?
Kille 1: Men det är obehagligt ju!
Kille 2: Men om vi känner varandra måste jag ju veta hur den ser ut fattar du väl?
Flera inne på toaletten börjar gapskratta.

En mamma ~35 och hennes son ~12 sitter på tunnelbanan.
Sonen: Alltså jag HATAR att vara tolv!
Mamman: Varför då?
Sonen: Alltså man får inte ha sex, man får inte gå på krogen, man får inte handla på systemet…
Mamman: Suck…
Sedan tystnad.


Luleå Shopping galleria

En tjej ~20 pratar i telefon samtidigt som hon går och tittar på kläder.
Tjejen (i mobilen): Ja, alltså du vet Julius Caesar? (Lång tystnad) Men… men Caesar du vet… (Tystnad) Caesar bor inte i Luleå! Han lever inte! Han var ju i romarriket på 1800-talet! Ja, i alla fall, Anna du vet som pratar så mycket, hon håller ju aldrig tyst men hon visste inte vem Julius Caesar var. Hon har inte koll på något!


Två killar~23 står och snackar, en tjej ~20 går förbi och känner igen en av dem.

Hon (sprudlande glad): Nämen heeej!
Kille 1: Nämen tjeeena, hur är läget?
Tjejen: Bra! Men du jag måste verkligen kila, men jag ringer dig sen, okej? Det är samma nummer som du ringde från i helgen va?
Kille 1: Eeh ja.
Tjejen: Okej, hej då!
Kille 1: Hej då!
Kille 2: Har du nytt nummer?
Kille 1: Nä, min mobil dog och var tvungen att låna Sandras mobil och ringa och ljuga.
Kille 2: Sandras?
Kille 1: Aa, den andra tjejen jag ligger med…
Kille 2: Gött!
Tystnad. Båda tittar på varandra.
Kille 1: HELVETE!


Taget från tjuvlyssnat.se


--







Från konfan!

För att göra en lång historia kort.. jag älskar dig!

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på lagen.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


TJENNA

Hej jag sitter hemma nu har kommit hem för ett tag sedan nu skla jag ta mig en dusch sedan packa sen kanske hitta på något kul med någon kul människa:)

Kan berätta lite om helgen. Det var asöm! Vi hade eget musik medley och sjöngt tills vi storknade, sedan lekte vi mycket roliga lekar kan lägga in några bilder imorgon när jag är hos mamma. Sedan grillade vi och hade nattvard. Det var väldigt känslosamt första gudstjänsten där grät jag. Sedan på nattvarden grät ALLA utom jag typ. Jag svär jag har aldrig känt mig så älskad som i helgen. alla var jätte fina!

TACK FÖR EN FIN HELG ALLA!

Hej nu har vi idol/talang bilder kommer se...

Hej nu har vi idol/talang bilder kommer senare ;)


LÄSKIGT!!





Jag tycker seriöst att dessa klipp är grymt obehagliga!! FYFAN vad jag ryser!!

Om ni saknar att se mig i stan, på kan ja...

Om ni saknar att se mig i stan, på kan jag förklara för er hur det kommer sig att jag aldrig syns till där nu för tiden. Jag får inte gå på stan för mamma och pappa.. Anledningen är att jag har varit en olydig tjej. Om ni frågar mig tycker jag att dom är lite hårda för jag har ju haft förbud sedan typ luleå kalaset. Och det är ju 3 månader snart. Visst är det hårt?!


Då sitter man på bussen på väg till mu...

Då sitter man på bussen på väg till musik konfan. Ska bli grymt kul! Det dåliga är att jag är lite förkyld så jag kommer typ inte kunna sjunga så mke. Och sen imorgon ska vi på konfa läger i piteå, najs. Men bye for now!


I don't want to work today, maby i just want to stay and take it easy cause there's no stress!

Sitter i datasalen och chillar pung med folket! Typ chill. Idag är jag och amanda modig i köket, kul! eller inte. men hejdå!


Hejsan ligger i desses säng och chillar. ...

Hejsan ligger i desses säng och chillar. Vi har sett på flera filmer typ. Sen har vi typ snackat och hunnit åka till aminda och vara där ett tag. Nu ska jag och fanny snart hem. Om 4 min för att vara exakt. Men nu orkar jag inte skriva mer det har blir sista inlägget för idag. Så pusspuss god natt:)


No you'll never be afraid again, hold your breath and count to ten.

Sitter i datasalen och förbannar alla jävlar som ljuger så deras tunga blir svart och trillar bort! känner nu att jag är på gränsen till att brista.. men inte brista ut i gråt utan fan bara skrika! Åh jag är så arg att jag ryker och så kokande förbannad att djävulen använder mig som exempel på hur hett han vill ha det i helvetet!

Så till dig jag är arg på:

FAN TA DIG!! jag pissar på dig, på ditt hus, på dina kläder på allt som ens har med dig att göra!

Tack för det bye! :)

I won't back down, bitch!

Hejj förlåt för alla mobil inlägg men jag har inte tid med vanliga inlägg på dagarna så det blir ett enkelt litet mobilinlägg. men jag tror att jag ska ha frågestund i bloggen och då får ni fråga allt mellan himmel och jord okej :)

Hej jag har nyss kommit hem från det fina...

Hej jag har nyss kommit hem från det fina varelsen fredrik. Vi såg film och pratade hade allmänt kul helt enkelt. Nu ska jag sitta lite vid datorn och sedan ska jag lägga mig tidigt tror jag.


@ datasalen

Tjo sitter i datasalen och kollar lite på bilder till ett arbete vi ska göra på franskan. (Y) awesome, jag håller dock på att kissa på mig men jag har tyvärr inte tid att kissa. PUSSPUSS!

Hejsan bloggen nu har jag ätit frukost oc...

Hejsan bloggen nu har jag ätit frukost och är nästan klar. Jag ska bara fixa håret lite det är typ kaos nu. Men snart blir det att dra till skolan. Vi har någon konstig dag idag. Först har vi vanliga lektioner till 10. Och sedan har vi typ fördjupnings grejer. Men nu ska jag dra puss :)


Hejsan, bloggen. Nu ses jag så svenska ne...

Hejsan, bloggen. Nu ses jag så svenska new york fruar. Så himla dåligt nästan så att jag till byta kanal och det var precis det jag gjorde. Funderar på om jag ska ha en frågestund på bloggen. Men jag vet inte riktigt. Vi får se. Men nu ska jag fortsätta se på det nya programet puss:)


Hej bloggen sitter bredvid fanny i soffan ...

Hej bloggen sitter bredvid fanny i soffan hemma hos mig. Imorgon har jag 2 prov. Kul! Så på fort fanny gittar ska jag slänga mig ner i böckerna. Känns lite drygt faktiskt.


Nyss sett halva flightplan. Det är grymt ...

Nyss sett halva flightplan. Det är grymt bra enligt mig. Men nu blir det att sova så jag inte blir så trött imorgon på morgonen. Men iallafall puss puss god natt alla trevliga människor :)


Då sitter man i badet hos pappa.. As mys....

Då sitter man i badet hos pappa.. As mys. Jag funderar på att börja simma. Det är väl ganska skonsam träning eller hur? Men anyways ska fortsätta njuta av badet nu puss;)


Dagens asgarv!


Melissa Horn - Lät du henne komma närmre?


HISS OCH DISS



Hiss:
* Mysiga kvällar med någon man verkligen älskar.
* Riktigt bra musik.
* DATORER!

Diss:
* Snö och kyla.
* Att vara ensam en fredag kväll..
* Internet på mobilen kostar ;s

Just a white trash, making cash!

Hej då har man städat, idag ska man väl inte göra något speciellt.. intet! Men swom sagt kvällen igår var helt oslagbar..

Vet inte hur vi kom in på ämnet skitsofren men det gjorde vi.. Anyway så pratade vi lite om det så helt plötsligt typ utbrast sara:
Jag var skitsofen förut men VI mår bra nu. HAHAHAHAHAH kul eller va? ;D

Nej men sedan såg vi typ film den hette sandvaskaren.
Allt eftersom for folk hem och till sist var det bara jag, fanny och sara kvar och då drog vi till böghög på skolan och gungade på den nya gungan.. jag har lite fina bilder jag lägga in sen ;) men puss!

Hej jag kollade nyss ut igenom fönstret o...

Hej jag kollade nyss ut igenom fönstret och insåg att det är riktigt mys väder ute.. jag har nyss ätit frukost. Och nu ska jag städa mitt rum. Sen blir det att fukta håret och sedan testa det nya värmeskyddet jag fick av bea. Tack gumman!<3 men nu ska jag som sagt städa rummet, puss!


Hejsan bloggen nyss kommit hem från pappa...

Hejsan bloggen nyss kommit hem från pappa typ.. Där hade vi pizza kväll med skräck film. Typ as mysigt, jag, fanny sara, malin och bea hade trevlans och firade att jag fyllt fjortis. Men nu ska jag sova god natt alla finisar, om ni undrar varför jag verkar så glad nu är det för att jag är grymt glad just nu! :)


God morgon ligger i sängen och myser med ...

God morgon ligger i sängen och myser med mitt täcke. Igår åkte jag och fanny till sunderbyn för att vara med, jesper, samuel och johan. Sen drog vi till mig och såg på hockey/pans labyrint. Vid 11 drog vi.


Skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende. Lys som den stjärna du är, du lyser upp mitt mörker och jag känner du är min..

MUSIK EXPLOTION!!!


















Hej bloggen, idag ska vi inte vara deprime...

dsc08106 (MMS)

Hej bloggen, idag ska vi inte vara deprimerade för dagen har gått ganska bra faktiskt så jag kan inte klaga. Som bilden öva visar så gungade jag, anna, fanny, amanda och desse gunga med typ 6 små pojkar. Sen har nog det mesta av dagen gått åt till att snacka med ella och fanny om private stuff. Nu ska jag typ inte skriva något mer för desse tycker jag ska skriva kortare inlägg;) fucku ;* puss!


Sitter och passar denna fina varelse.. Nor...

dsc08107 (MMS)

Sitter och passar denna fina varelse.. Nora. Hon är gnällig och tjurig, men ändå så söt..


Kolla vad bra jag är på att rita ;) kolla ...

dsc08103 (MMS)

Kolla vad bra jag är på att rita ;) kolla vilken fin sak!


Godmorgon alla underbara människor!

Jag klev upp vi kvart i sju och tog mig e snabb dusch som tyvärr inte blev särskillt snabb.. heh. Vi börjar tio över idag så jag ska cykla till skolan vid klockan 8. Idag gör jag på en lite mysigare look. Mjukis byxor och oplattat hår. NICE ELLER SÅ ABSOLUT INTE!! Men nu ska jag drae puss :) Skriver senare!

Ser du stjärnan i det blå? Ja, den lyser för oss två. Det får mig att förstå ditt namn får hjärtat mitt att slå!

Sitter och pratar me finaste pär i telen.. Min kära make på face! I love u Pär Danielsson!♥ Du är den underbaraste killen i hela världen jag svär. Men ska sova nu puss finaste folket! :)


Lät du henne komma närmre?

Är så jävla arg att tårarna bara rinner.. Fan vad allt är knas. Varför ska allt sånt här hända mig?! Jag orkar snart inge mer. Känns som om allt bara rasar. Kan inte förklara varför men det bara känns så. En bra kompis har försvunnit ur mitt liv. En bra kompis har flyttat åt helvetet. En tjej kompis ska flytta till kalix. En kille jag tyckte väldigt mke om beter sig som en idiot. Jag fattar inte. Jag svär det här är inte något jag bara skriver nu men allt jag gör blir bara fel! Att göra rätt finns tydligen inte just nu på min lista. Förlåt för detta depp inlägg men jag orkar bara inte hålla detta inom mig.. Tack till en som orkade läsa allt!


Hejsan bloggen dålig uppdatering idag. Me...

Hejsan bloggen dålig uppdatering idag. Men jag ha nyss ätit, varit hos fanny och sett film vi såg team america tror jag. Den var typ as bra jag skrattade som ett sär. Hahaha typ handlade om trasdockor. Nyss passade jag min lilla syster. Hon bara gnällde.. Och nu ser jag ncis ;) men puss puss!


God morgon alla läsare! Jag har börjar s...

God morgon alla läsare! Jag har börjar spara ihop pengar till en navelpiercing. Det kommer ta typ en månad typ. Just nu fixar jag mitt har snart ska jag klä på mig och cykla till fanny :). Puss!


Sängen nästa!

Nu ska jag tyvärr sova, så vi får höras med fler uppdateringar imorgon,  pusspuss :)

Du är det finaste som finns i mina ögon

Bjuder på bågra bilder från bröllopet det finns mer och jag ska få dom av amanda senare. Vil ni se mer bilder redan nu kolla på amandas blogg :)
l

Hej ibland förstår inte mamma när jag s...

Hej ibland förstår inte mamma när jag säger att jag bara ska göra ett inlägg utan får något sorts problem med det. Blir så trött. Så det blir ett mobil inlägg igen. Snart ska typ amandas komma till mig. Vi ska fixa lite i bloggar och sånt. Sen ikväll ska jag duscha och göra lite saker. Men gissa vad som händer nu;) pluggpluggplugg!


Har musik nu hade varit kul om vi hade haf...

Har musik nu hade varit kul om vi hade haft en okej musik lärare. Men tyvärr har vi inte det. -.- saknar min emil andersson som flyttat till borlänge. En av dom finaste människorna. Kom till baka till oss i norrbotten! Du är saknad! Men nu måste jag tjila hejs :)


Nu har vi snart matte. Kul kul, eller så i...

Nu har vi snart matte. Kul kul, eller så inte :) jag hatar matte och jag är på dålig på det jag fattar inte nått men nu kom ture, puss :)


Sitter på skolan och chillar pung. Jag vak...

sdc12216 (MMS)

Sitter på skolan och chillar pung. Jag vaknade vid klockan sju och åt frukost ;) nu ska vi ha nutidskryss. Fast toa besök först.


I don't want to waist another tear on you, asshole!

Sängen om en halv timme mysigt som fan! Sen har man inte gjort mer än vad jag berättat för er tidigare i bloggen. Jag är dock på väldigt drygt humör just nu. Känner inte för någonting just nu, som sagt dryg humör.. M
en slänger in en bild ni kan skratta åt puss :)


Gissa vad? Ida goes in to pluggmode like dirrmode!

Hej ja rubriken säger allt. Nu ska ida nilsson dyka ner i pluggisarnas värld och studera sönder NO och SO två otroligt dryga ämnen. Men två ämnen vi har prov i inom en vecka.

Nytagna bilder ;)



Bjuder på dom dära bilderna. Ser ut som e kratta men det kvittar. Jag har helt ofixat hår :)

TJOOO BREE!

Sitter med fanny @ my place.. Ska snart ladda in lite fina bilder på mig ;)

Sitter nu i badhuset, chillar svenska och ...

Sitter nu i badhuset, chillar svenska och dricker cola. Jag försöker lära mig verb och allt som har med det och göra. Det blir omprov i veckan någon gång hoppas jag. Och om man ska göra om prov måste man ju kunna det, eller hur? Så jag sitter och nöter som fan!! Nu har dom badat klart hej då:)


Stressig morgon vi vaknade kvart över 7. ...

Stressig morgon vi vaknade kvart över 7. jag typ stressade som fan i morse! Jag typ tänkte nu kommer jag försent.. Men det gjorde jag inte. Och nu ska vi ha bad. Jag kan inte bada pga några personliga anledningar. Men kan inte skriva nu pussepuss! :)


Nyss sminkat mig.. super bra blev det! Lä...

Nyss sminkat mig.. super bra blev det! Lägger in bilder imorgon. Som ni kanske ser har jag gjort en tillsvidare header jag ska göra en ny när jag lagt in alla bilder på mammas dator. Jag har oxå hunnit kolla omkring på facebook och insett att jag till ha en kille det är på många tjejer som har gulliga killar och så. Asså inte att jag måste ha en kille men jag vill ha någon att älska och någon som älskar mig. Jag är inte heller stressad. Men vad mysigt det skulle vara att vakna upp bredvid någon man verkligen tycke om och så. Ajja det kommer väl antar jag.. Men nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig. Pusspuss :)


Städar mitt rum samtidigt som jag lyssnar...

Städar mitt rum samtidigt som jag lyssnar på "feel good" musik och dansar som en dåre. Kom just på att jag kan vara jävligt omogen ibland! Men sak samma jag mår otroligt jävla bra just nu! Känns som en tyngd försvunnit från mina axlar. Helt otrolig känsla. Tänk att 5 klick kan få en må så super duper as bra! Jag till bara springa, hoppa, dansa, sjunga och skrika på samma gång men det ska jag inte göra.. Skulle höras ändå till sunderbyn. Och jag till inte att psyket ska höra mig. Nej men nu ska jag fortsätta vara as glad och dansa! Puss älskar er! <3


Hjälp mig tack!


Hur fan byter man färg och "stil" på texten oven för inlägget? Skulle bli glad om någon kunde svara :)

BLOGG UNDER TILLFIX!

Jag håller på att fixa i mig blogg nu!


Don't call me cold bacause I don't miss it.. I'm sorry but there is nothing for me to miss.

Sanningen om mig:

Det finns misstag jag gjort som jag ångrar mer än allt annat. Men det finns misstag som jag gjort som jag ångrade då och trodde var misstag, men som jag tänker nu att det är egentligen inga misstag utan det var väldigt bra val gjorda av mig. Sen finns det saker jag gjorde som var bra för stunden men som jag nu inser att det var grymt stora misstag. Tyvärr kan jag inte erkänna för folk att jag gjort misstag. Så jag låter dom tro att jag gjorde det för att det var det bästa för mig.

Varje gång jag hittat något jag tänker att jag måsta hålla i, förstör jag det. Det är bara sån jag är, tyvärr. Kärlek är svårt för mig. Jag litar inte på killar jag är på g med, tillsammans med eller liknande. Det blir alldeles för svårt för mig. Jag kan inte öppna mig om det finns minsta lilla risk att jag ska bli sårad..

Jag har svårt för att släppa saker, har det hänt något vill jag veta exakt varför. Ja hakar upp mig på det och även fast det är länge sedan det hände kan jag sitta och gråta över det och komma på alla tänk bara saker jag kan ha gjort fel och saker jag aldrig skulle ha gjort eller sagt. Det jag insett nu men inte tänker på då är att "Life goes on".

JAG ÄR LÅNGT IFRÅN PERFEKT! MEN VET DU VAD? DET ÄR DU OXÅ!


Här är bilden jag skrev om i det förra inl...

dsc08079 (MMS)

Här är bilden jag skrev om i det förra inlägget. Jag kunde bara inte ladda in två bilder på samma gång när jag skriver mobilinlägg :(


Don't wory, be happy!

dsc08032 (MMS)

God morgon bloggen och alla läsare! Ligger i sängen och det känns som om mitt huvud ska sprängas. Mamma säger att jag ska kliva upp och äta något och sedan lägga mig igen. Dramat igår är glömt tills vidare. Så nu ska jag kliva upp och käka frukost. Jag bjuder på en nytagen bild på en nyvaken tjej:


Who is perfekt?

Ganska stor bild men det funkar.
Grymt bra torr shampoo. Jag brukar spraya i hela håret innan jag tuperar. Det blir enklare att tupera då och volymen håller längre. Det funkar lika bra som pudergrejjen. Bara det att den här är cirka 100 kronor billigare. 39.50 kronor på lindex.

Just stop and think about everything we have done..

Här nedan kommer lite kläder från nelly och bubbleroom.

Nelly.se




bubbleroom.se



Typ as fina kläder (y)

Hej mobil inlägg :) jag skrev inget igår...

Hej mobil inlägg :) jag skrev inget igår förlåt för det. Men det var bara så stressigt. Kan berätta vad som hände. Jag fort till skolan sen hände inge mer förutom att vi hade matte prov. Det gick ganska bra tror jag. Sen för jag hem och tog ett bad för att försöka piggna till jag var ju förkyld. Sen fotbolls avslutning i en och en halv timme. Sen åkte jag hem och packade ihop alla kläder. Pappa skjutsade mig till mamma jag hämtade en lapp. Sedan sprang jag till fanny och bytte om där. Vi skyndade oss till bussen. Vi var typ 10 min tidiga så vi stod och frös ihjäl.. Sen kom vi fram till club nordic klockan kvart över 7. Vi var ganska så tidiga. Vi stod och frös i ca 1 timme innan vi kom in. Väl där inne typ dansade vi normalt och ibland lite överdrivet. Det var typ fett kul. Jag träffade herr adam, bea och massa folk typ. Sen för vi hem till farmor. Jag var vaken till fyra för jag kunde inte somna! Det var inte kul. Snart ska jag till pappa och vila lite själv. Jag har feber och är jätte sjuk nu:( jo jag glömde säga att jag sjöng så högt att jag pratade som en kratta sen. Ni skulle ha hört. Men vi hörs nu ska jag gå in på facebook :)


RSS 2.0