*happyface*

Gissa vem som är glad. livet leker. :)

På hotellet igen

hejj! :)
idag har vi varit på liseberg. jag åkte kanonen fyfan vad fort det gick. jag höll på att dö! och sedan dessutom hade jag träningsvärk i rumpan och höfterna. sedan åkte jag kålerado, jag blev svin blöt. det var jätte kallt.. men jag ska DRA PUSS HEJ DÅ! :))

Snart liseberg!

Hejj!
Snart är det liseberg för våran del. Ska bli riktigt kul faktiskt. Vi ska snart bege oss till bussen som går till centrum. Sen ska vi kanske ta lisebergs tåget till liseberg och sen blir det att vara där hela dagen. Jag har inte så mke mer att skriva just nu men jag skriver mer ikv :)

Ha det bra pöss! :)

@ scandic hotell.

Hejj!
Dagens besök i göteborg var lite av en besvikelse. För det första hade jag värsta killer skorna dom bokstavligen gjorde så att jag fick blåsor på mina fötter. Vi köpte skavsårs plåster men det hjälpte inte ett dugg så jag plågades. Jag har just tränat i två timmar är helt slut i kroppen men det var det värt. Pappa ringde nyss och bad mig komma upp med frukten som jag skulle hämta så ska väll göra det,pöss allihop :))

@ GBG

Hejhej är i göteborg nu, vi kom hit i morse klockan 11. Vi försökte hitta till bussen vi skulle ta till vårat hotell. Det gick bättre än vad jag trott att det skulle gå faktiskt. Nu är jag på hotellet jag har hunnit bada i poolen, fixat mig och sånt. Nu blire äventyr på högsta nivå, vi ska ut på upptäcksfärd i storstadsdjungeln! Jag ska ta lite bilder som jag ska lägga in senare när jag kommit hem.
Pöss allihopa! :))

Byebye luleå...

... hello GBG och STHLM! Imorgon åker jag till göteborg, fy fan vad roligt det ska bli asså! jag åker ner med pappa och min lilla syster. på torsdag morgon åker vi till stockholm och på fredag ska jag och mamma shoppa loss i stockholm stad =) det ska bli så himla chill. kan skriva sedan vad jag köpt: ))
ska dra nu pösspöss :))

PSG resultat.

Vi kom sist i en grupp på 4. Jag kan inte förstå hur det kunde gå så dåligt för oss vi är ett ganska bra lag. För typ 3 veckor sedan var vi i karlstad på sm och vi kom 7 a! :) men jag antar att det våran tur att förlora. just nu ser hag på CSI NY jag tycker det är bra. men jag skribver senare pöss :)


TJUELLALA

Hejsan folket vad händer?? själv sitter jag i soffan och skriver på min nya DATOR :) den är inte så ny egentligen den är typ 10 år gammal. jag har badat på snickars med fanny, min första gång faktiskt. Imorgon ska jag till sthlm vet ej om jagtar med mig datorn kanske kanske inte:)

RSS 2.0