Jippie hippie

Ska nog ta och bli hippie! Passar ju lite i det, jo men som sagt är gift med söta tim nu! Är sjuk som en gortilla nu, det bara rinner snor från min näsa!


Hejj

Sitter här och typ skriver på engelska berättelse om nine eleven. Den ska in i morgon och jag har bara kommit halvvägs.. DRYGT! Så ikv blir det konfa och sedan ska jag skriva skriva skriva.. Snacka om kul kväll.. Igår snackade jag med min kära bästa vän mathias. Saknar honom SÅ mycket. När jag kommer ner till övik så ska vi kanske spela in ett demo i en riktig studio. Mathias ska snacka med ägaren. Sen ska mathias spela in gitarr grejen till im yours och skicka upp. det blir as bra! Men nu ska jag förtsätta skriva puss!

Jaha

Hej då sitter man här på svenskan och väntar på att hon ska skanna in mina fina bilder :) Det tar ett tag för hon får inte igång någon skit kommer inte ihåg vad det hette :(

Sometimes it hurts!

Sitter och lyssar på lite musik. Just nu känns det ganska bra förutom att jag har ont i halsen och huvudet. Nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag rensa min dator på onödiga bilder.. Kommer bli ett slitigt jobb!

här kommer en liten sak:

Hejhej

Besöks statistiken sjunker.. Shit it sucks! Men som sagt svårt att tvinga någon läsa min blogg :)
Känner mig lite kinkig över det där med när jag sjöng jag klarar inte av att folk lyssnar på den när jag är med.. Det blir helt fel. jag kan inte förklara det med det blir bara det.. Sorry!

sometimes..

Jag sitter och funderar på om man kanske ska ta och ladda upp en till video? Tycker ni det :)

idanilsson önskar er god natt!

jee!

Funderar..

Vilken ska nästa låt bli då? hmm tror jag vet men är inte riktigt säker. Spännande!!

Här är en bild på min nya frilla!

Då var det gjort

Jag trodde inte att jag skulle våga lägga ut något sånt.. Shit var orolig jag är, fast ändå typ upprymd! Jag får väl hoppas att det inte är någon som är elak mot mig nu! HAHAH här hemme lyssnade pappa på det vid bordet när vi fikade hahaha :)

Sådär här kommer videon när jag sjunger!

Är väldigt nervös över att lägga upp den här för jag hatar att bara sjunga typ utan musik..


Hårklippningen


franska prov..

Har fått resultatet från franska provet 29.5751. det är ganska bra för jag är typ inte så bra på franska.. Men som sagt jag blir bättre men slutade nyss, puss!

Tjotjena

onödigt inlägg........ jag skriver om allt på svenskan hejdå!


Men tjenare är du här?!

Mjo nu sitter jag ch chillar typ bulle. Jag ska börja skriva om typ 9/11 nu. Så jag antar att vi hörs!

Så kan det gå.

Ja då har man en blandad hår färg. Jag har en blandnig av mörk chocklad, kola och min vanliga hår färg. Bild kommer i morgon. Sen har jag inte gjort så mke förutom att typ tränat och duschat. Men nu ska jag i alla fall sova, vi hörs i morgon, pusspuss!

She's gonna go far..

Tänkte vara snäll och bjuda på en löjlig bild på mig.. heh! Men ska i alla fall till stan nu och färga håret ska typ bli bra. Tänkte mig mycket bruna slingor.



HEJDÅ!

Typ bilder!






Allt e chill..

Lägger upp en gammal bild på ida och parre. Sitter i datasalen just nu med massor med folk. Det e typ fullt man får knappt plats! Oj men hejdå!


@ home

Nu är jag hemma, det blev ingen indoor walking det blev bodystep istället. Men nu ser jag i alla fall solgården. Fy så rolig den är! Ska även dricka lite jordgubbsthé och mysa! Efter det ska jag duscha och blåsa håret. HAHA onödig information eller hur? Men ska dra nu puss!

Slänger in en liten bild.

Almost lovers

Hej jag funderar på att lägga in en video på mig när jag sjunger Almost lovers. Låter det bra? Hittade den låten nyss och tyckte att den verkade bra. ska bara lära mig texten och sedan ska jag hitta ett okej comp. Förhoppningsvis kommer klippet in någon gång i veckan.

Här är låten, jag vet att det är en cover men den är sjuktbra! Hoppas jag sjunger den lika bra.


leaving om monday morning..

Nu är det söndag! idag ska jag städa i mitt rum, sen ska jag tvinga mamma att kolla igenom min påse med kläder och så ska hon få säga vad hon tycker att jag ska ha kvar och det hon tycker jag ska slänga. Sen ikväll blir det helex-träning, Indoor Walking. Fett skönt!

Sängen, Godnatt!

Det finna inte så mycket mer att säga rubriken säger allt, Godnatt alla läsare!

fütsal cup..

Ja, vad kan jag säga om gårdagens match egentligen? vi spelade 2 matcher, det första matchen var mot sunderbyn och slutade 3 - 0 till dem och den andra var mot piteå och den slutade 1 - 1. Det var ju som sagt inte de bästa av matcher men det dög. Jag är nöjd över min insats.

Jag har just sett klart marmaduke, asbra film! det handlade om en hund som typ pratade på hund språk och bara andra djur förstod honom, alltså ingen människa. och hanförsökte snakca me sin husse och sedan blir allt knas när dom flyttar och sånt. Värd att se!

Men ska kolla lite bloggar nu puss!

dont stop beliving

Dålig cam bild men sen får duga. ska se filmen marmaduke nu och förhölppningsvis vill det göra denna ddryga kväll -.-


I gonna start blogga again!

Nu blir det att börja blogga igen nu när jag fått en egen dator. Ska fixa pontus blogg nu. Så det blir inge långt inlägg nu. Skriver mer sen, Bye!

Hej hetnosar! Sitter och kollar på typ top...

Hej hetnosar! Sitter och kollar på typ topmodel. Fett nice liksom. Idag har varit jätte typ nice. Har fått snacka lite med mina kära vänner fanny, desse och amanda. Har även börjat snacka med en gammal vän igen, det känns grymt. Livet är underbart!


Igår var jag på pite havsbad med Christofe...

Igår var jag på pite havsbad med Christofer, jeanette, teddy och angelica. Det var svin kul! Där borta träffade jag tilde och min gamla lärare pulkan. Hahaha det var en chill dag. Och dagens fail gjordes av Christofer. Han klev in i fel bil! Det var helt konstigt.. För han satte sig och jag skulle precis hoppa in bredvid honom. Så började jeanette skratta. Och då insåg krille att det var helt fel bil! Hahaha så himla kul, kommer nog aldrig glömma det :d


Sitter i soffan och drygar, ska snart plat...

Sitter i soffan och drygar, ska snart platta håret och göra lite sånt. Förhoppningsvis blir det att träffa en rolig ikv. Fast jag är inte säker. Igår badade jag gratis i boden med sebbe parre och bk. Det var asm! Sebbe hade fått nå biljetter så vi kom in gratis! Men ska fortsätta göra ingenting nu, bye!


Hej jag kan bara tacka gud att det var den...

Hej jag kan bara tacka gud att det var denna busschaufför som körde bussen annars skulle jag aldrig ha hunnit med den! Bussen stannade och väntade på mig även fast jag var långt borta när den stannade på hall platsen.. Fan vilken tur alltså! Det är ju grymt. Men som sagt nu är jag på väg in till stan, jag ska köpa mig en träningsbok.. Vi kanske ses!


Ja indoor walking vad hemskt jobbigt.. Jag...

Ja indoor walking vad hemskt jobbigt.. Jag trodde jag skulle dö! Imorgon ska jag in till stan och köpa en träningsdagbok. I den ska jag skriva när jag har tränat och sånt. Sen ska jag och hämta upp min lilla syster på dagis. Förhoppningsvis får jag sällskap imorgon. Men nu ska jag se klart good luck chuck :)


Ska på helex och träna nu. Det blir lite i...

sdc12453 (MMS)

Ska på helex och träna nu. Det blir lite indoor walking. Idag jag har inte gjort nå mke bara chillat. Ska packa nu puss!


RSS 2.0