Luleå pojkar är bra pojkar

Hej sitter just nu och försöker komma på saker jag kan packa med mig till umeå.. Bussen går klockan 19.10 imorgon. Ska bli skit kul att hälsa på släkten, fast det är litesyng att man missar psg och alla snygga killlar! Men jag har som inge mer att skriva nu, ska förtsätta packa och fixa. ha det bra!

spending money

Kolla in den nya snygga sommar kjolen!


soova

Nu ska jag sova, imorgon ska jag upp TIDIGT för att åka till boden och jobba i restaurangen.

Här har nu några smått kuliga cambilder!

Newkid - Jag gråter bara i regnet

Nu har jag ändrat så man kan kommentera inläggen igen.. ddet var något fel i kodmallen men det är fixat nu så nu kan ni kommentera igen!


pitäääääääääääääää

idag har jag och b-rudsen varit till piteå och hälsat på en vän. har varit SKITKUL! Sen kom jag mig hem och åt lite mat. imorgon och på fredag blir det att åka till restaurangen och jobba. jobbigt men det är värt det för jag får ju välbehövda pengar. men nu ska jag sitta vid datorn ett tag till sen ska jag duscha, ha det bättre än bäst!

Varför vill du riva ner mitt stängsel

Natten har varit den bästa under hela sommaren! Sjukt bäst underbart sällskap.. Vi satt uppe och snackade hela natten typ. Känner mig sjukt glad just nu även fast den senaste veckan varit tung. Imorgon vet jag  inte riktigt vad jag ska göra, har lite planer som ännu inte blivit godkända av mamma. Men ska prata med henne om det sen. Ha det bra!

underbar dag

Drog till örnäset med mikaela och carro. Där mötte vi upp några sköna grabbar, i stort sett hela dagen spenderades på en strand i svö. CHILL! Men nu ska vi bara chilla på ha det bra, pöss!

Dagens att göra:

*packa grejer till mami
*städa
*packa grejer till mika
*åka till mika

Sen vettefan :D

Fest hos mange!

Idag har jag hunnit med ganska myckt.. jag har varit i lägenheten som mikaela bor i träffat hennes ragg typ, TREVLIG KILLE! Sen hämtade en viss johanna upp mig i stan och så åkte vi hem till henne, vi bara satt där och snackade om allt möjligt.. det var jätte mysigt! sen hämtade pappa mig i stan och vi typ for och handlade.. nu ska jag typ lägga mig i sängen och se någon av de kassa filmerna jag har på min dator.. känns värt! Men godnatt alla söta människor! ♥


DEN BÄSTA LÅTEN JUST NU!

mot stad1

Ska dra mig mot staden och lämna tillbaka lite kläder jag köpt i all hast.. kommit fram till att jag behöver pengarna till andra viktigare grejer! :)

kiruna?

Jag och mikaela funderar på att fara på kirunafestivalen. Vi har räknat ut på ett ungefär hur mke allt kommer kosta och vars vi ska bo nu gäller det bara att vi får klar tecken av våra päron och förhoppningsvis får vi ju det. Men men, just nu sitter jag och bara chillar, jag ska nog dra mig on mot stan eller nått och lämna tillbaka ett par tröjar som jag köpt men som inte behöver..

Den snyggaste killen som finns!




Skulle vara jätte gulligt om ni kunde rösta på min klänning :*

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Who's laughing now?


Can't help it!

No dude, nu ska jag ta mig ut och göra något innan jag ruttnar sönder här hemma :(
Blir väl kanske att möta upp en gammal vän och snacka problem senare.. nu ska jag nog ta mig en prommenad..


bara du kan torka mina tårar

ska nog ta mig ett skönt bad nu och bara lyssna på musik hejdå!

love

Om du bara kunde inse hur perfekta vi är tillsammans, du och jag, vi! Om vi två hade varit musik hade vi skapat den finaste melodin någonsin. Du är den finaste killen som andas, du är den finaste kille som någonsin har andats, och ingen kille som kommer att andas och leva är finare än du är. I mina ögon är du guld. Jag ber inte om mycket från dig, bara kärlek. Jag vill vakna upp bredvid dig, somna bredvid dig, vara tjejen i dina tankar. Jag vill känna dina läppar mot mina, dina händer, ditt hela perfekta allt! Jag vill vara tjejen som du tänker på just innan du somnar och tjejen du tänker på precis när du vaknat. Du är för bra för att vara på riktigt, du är helt enkelt en levande och vandrande dröm, min levande och vandrande dröm!♥

jeppjeoo

rååsa hår, joppjeo!!!!


tänkte köra en dagens outfit..

Outfit:
Byxor med hög midja - Vero moda
Svart tröja med spets - ??
 

dagens planer!

Ja, idag har jag fullt upp heeela dagen! Jag ska städa klart mitt rum, städa hallen och min toa, jag duscha och raka benen, fixa mig, handla lite grejer, sen måste jag ju hinna äta frukost lunch och middag och jag tror dessutom mamma hade planerat att jag skulle passa min lillasyster nu eller nått.. Jag ska göra allt det där innan 7, för då ska jag åka in till staden och möta upp en kalixbo som kommer med bussen hit. Äh jag ska väl inte klaga jag får ju fin besök ikväll så!


The goodgirl vs. The badgirl!

Idag har jag klivit upp före fan för att passa min lillasyster medan mamma jobbade. Det gick lite sådär jag var sjukligt trött, men jag höll mig vaken.

Imorgon får man kungligt besök så jag har städat HELA badrummet. Nu är det bara att städa klart mitt rum och sen ta sig ann toan och hallen.. Känns lite segt men.

Jo, när jag röjt lite ska mamma vaxa mina ben.... jag kommer dö! Men ska man vara fin får man lida pin!

Små söta egopics



Mikaela tog denna vackra bild i kalix på furu!

Tänk att det faktiskt kan vara kul i kalix!

Igår var ju jag och mikaela i kalix. Det hände jävligt mycket roliga saker men ska försöka dra allt lite kort:
Jag och mika kom till kalix vid klockan kvart i 10 väl där mötte jesper upp oss på busshållplatsen, sen drog vi till furu där han sommarjobbar.
Han drog iväg på ett möte och jag och mika stanade kvar och solade och chillade. Efter ett tag kom linus och då drog vi med honom och åt. sen gick jag, linus och mikaela till furu för jespers möte var klart.
Då drog vi till campingen och mötte upp jensan och drog ut med hans båt. Sen drog vi och åt på tastys sen var det volleyboll för jens och jesper medans jag och mikaela solade lite.
Sen drog jag, mika och jesper hem till jeppe där åt han mat och sen bar det av mot knoll. Där chillade vi ett tag och bara snackade lite alla 4.

Kan bara säga att dagen var grymt lyckad!

.

Kom igen då slå mig och såra mig, jag kommer ändå ställa mig upp lika fort som jag fallit.
Hur ont det än gör hur hårt du än slår kommer mina sår läka.
Kalla mig superwoman eller bara bitch, i mina ögon är det samma sak.
Sorry men du har inget emot mig.

Perfect life

Gårdagen var skit kul! Gick på cn med malin, ida och sara. Väl där träffade man massa söta vänner och massa snygga killar! Då blev det att dansa hela kvällen :D Nu ska jag städa klart sen blir det ut åh springa fan!

Sådärja!

Påväg hem, väl hemma ska jag duscha och blåsa håret och sånt sen är det sminkning i stan klockan 3. efter det åker jag hem och lockar håret.. sen kommer nog bea så åker vi tillsammans till clubnordic i en limousin eller bil. vet it än, sen så är det clubnordic hela kvällen.. sen kommer man hem och sover, SKÖÖÖÖÖÖNT!


min f.d bästa vän

När jag tänker tillbaka på minnen vi har haft dom två senaste åren har jag insett att vi var lika men ändå olika.. Kanske hade vi fortfarande varit vänner nu om inte den där onödiga saken hade blivit så stor. Jag vet att jag inte kan skylla allt på dig för jag hade lite att göra med saken oxå. Kommer du ihåg cn, när vi två åkte till pdol och alla andra oförglömliga minnen jag har med dig!

Och idag när jag såg dig gråta på grund av en sak jag gjort trodde jag att jag skulle gå itu.. Jag skulle aldrig gjort så. Du är en jätte fin tjej men det som har hänt på senaste tiden har gjort att vi nog inte kommer bli vänner igen. Men jag saknar dig min fina vän!


I love you

Jag har så underbara vänner att det inte finns! Jag total älskar er, just nu är livet ganska bra. Jag ska ha en riktigt feeet spa kväll ikväll!  bara så ni vet, kommer bli så sjukt skönt.. imorgon åker jag till töre för att träffa eric, mikaela ska typ oxå dit men hon ska träffa en annan pojke :)

Toffel??

Sitter i en söt killes famn nu, vi har just spontan hoppat studsmatta! Skit kul hahaha.. Men nu ska han få kolla lite innan han får damp! Godnatt!

Japp life goes on

Funderar på att skita i allt och bli nunna.. shit vad skönt andå!

what are words?

Torsdags: Drog till töre med mikaela, WIHOO! Där var vi med niklas, markus, eric och två till! Vi drog först till någon fotbollsplan och spelade rövdunk typ.. heheh jag förstörde typ hela leken så vi slutade.. sen gick vi till niklas och lämnade hans hund, och fortsatte sedan mot eric där snackade vi typ lite. sen gjorde vi inte så mke.

Fredag: Jobbade på restaurang svea hela dagen, när jag kom hem var jag hur trött som helst så jag slumrade till ett tag. Senare på kvällen kom en liten pojke till mig och vi såg film och pratade lite.

Idag: Idag har jag varit på stan och solat, sen kom jag hem och duschade i 45 minuter och nu ska jag städa. ikväll blir det att se lite film och kanskee kolla om någon vill komma över hit för jag har så sjukt otroligt tråkigt :U


Första doppet!


RSS 2.0