maybe if i act like that?

Vaknade vid klockan 8 då klev jag och bea upp fixade oss och drog in till stan för att sen kunna fortsätta vidare mot pitäää. Mestadelen av dagen spenderades med karl och bea.. sen drog karl till emil och jag och bea åkte lite karuseller på tivolit. Sen drog vi och mötte upp amanda och melissa där satt vi och snackade typ 1½ hour. Laterr.. emil och karl uppenbarade sig och vi drog till shell för melissa behövde kissa. Sen lämnade jag och bea  sällskapet och drog till luleå ikväll.. i love the day! <3

Baby, om du läser det här så vill jag att du ska veta att jag saknar min ängel.

saknar dig min vän


Jag behöver mer fast du förstör mig helt


Morgondagens outfit, woooopwoooop

Känner mig sjuktsnygg faktiskt, hoppas jag ser lika bra ut! tyck gärna till


<------------ undrar du något? fråga!

Hej snyggingar, har ni en fråga eller en fundering kan ni skriva den här. Jag svarar på allt och det är okejj att vara anonym, puss!

17 fakta om mig

1. Jag är 161.5 cm kort.
2. Jag gillar killar som håller om mig runt midjan.
3. Jag har komplex över min hals, jag har typ ingen..
4. Jag blir lätt sur och är ganska långsint.
5. Jag har en förkärlek till killar med brunt hår.
6. Jag hatar brudar som ska hålla på och bitcha.
7. Jag har lätt för att få intresse för killar men jag kan typ inte bli kär.
8. Jag har ett extremt tråkigt liv eftersom jag stoppas så fort jag vill göra något galet, göra något utan att tänka efter!
9. Jag känner mig mer osäker i smink än utan.
10. Klackeskor har nog aldrig varit min grej...
11. Jag kan inte gråta när någon ser på.
12. Jag älskar när någon stryker mig över håret...
13. Jag vill gå på bio nu, någon som kan bjuda med mig?!?
14. Jag tycker det är svårt att komma på saker om mig själv..
15. Jag är inte perfekt.

(fyller på med mer sen!)


Who do you pray for at night before you go to sleep?

Jag har typ blivit kär i pink. Hon är så cool, hon verkar så självsäker och independent (kom inte på vad ordet hette på svenska). Just nu är hon en av mina förebilder!


Asså jag har typ nyss insett en sak.. Det ...

Asså jag har typ nyss insett en sak.. Det är skillnad mellan att vara intresserad av någon och vilja ha någon som pojkvän/flickvän. Den senaste tiden har jag träffat killar som jag är intresserad av och som är intressanta, snygga men inte min typ helt enkelt. Det har jag vetat och ändå har jag fortsatt att prata med dom. Jag antar att jag inte riktigt klarar av att vara ensam. Men jag har insett nu att det inte är någon idé att hålla på och prata och sånt med en kille som man inte ens vill ha. Ska från och med nu bara skriva med killar jag tycker om och faktiskt skulle kunna tänka mig vara med (Ja, dom och mina grabbar).. Är less på att låsas. Tack för att jag fick öppna mig. Ha en fortsatt underbar kväll, puss!


Hej bloggen, orkar inte slå igång datorn s...

Hej bloggen, orkar inte slå igång datorn så det får bli ett litet mobilinlägg istället.. Jag kom hem från träningen vid typ 9 tiden, då satte jag mig i soffan och åt lite vindruvor, drack lite grönt thé och lite citronlime vatten.. Snart ska jag lägga mig och sova, en ny dag imorgon och jag måste ju jobba lite på brännan. Ha det bra puss!


Sallad nu najs

nyss köpt lite sallad så nu ska man ta sig till köket och laga till sig lite gotta! mums!

Svar på kommentar



Svar: Ja det är det jag tänkt göra! ;) Men om man tränar låren brukar rumpan automatiskt hänga på.. Fast jag ska prata lite med min pt och kolla vad han tycker om saken!

Dags att komma igång med träningen! woopwoop

Har nyss varit på en prommenad och har bokat ett pass på helex till imorgon.. Känns skönt att kommit igång med träningen igen. Fast det jag är lite orolig över är att min rumpa kommer försvinna om jag börjar träna igen för det gjorde den förra gången.. det enda jag vill ha ändring på det är mina lår och min mage och min midja.. försvinner rumpan börjar jag gråta....

Kolla in hennes fina mage, sån skulle jag vilja ha..

Jag är vacker och jag vet det!

Du får tycka vad du vill, säga vad du vill och göra vad du vill. Jag bryr mig inte.. Du kan försöka trycka ner mig och få mig att tycka att jag inte duger som jag är. Men ingen människa på denna planet kommer någonsin få trycka ner mig mer. Jag kommer inte ändra mitt sätt att vara eller vika mig pågrund av någon annan anledning än mig själv. Tänker inte rätta mig efter dina regler, ändrar inte mitt utseende för att en kille ska tycka om mig, gör han det då gör han det och då ska det inte spela någon roll om jag har blont eller brunt hår, kort eller långt hår, platt eller lockigt hår, smal eller mullig, blek eller brun, rakad eller inte. Så från och med nu kan ni gå och hänga er om ni inte gillar mig eller nått som har med mig att göra.

Tack för det, skönt att få min åsikt hörd..

Här kommer bilder som är tagna det senaste 2 åren.. alla bilder är i rand0m ordning..

Harry Potter maraton = 2% harrypotter, 50% skratt, 48% randomness... WHIO

Här är några av bilderna från i natt... Ida ♥ Sällskapet!

(hade nyss vaknat här så hmmmm)



trötttttt

hejhej ska snart hem till gstad efter en awesome natt i måttsund.. här bjöds det på mycket skratt! Bilder och filmer kommer sen.. den som väntaar på någe gott väntar aldrig för länge.. HA DET, PUSSSS!

Hej allihopa! Jag har nyss varit och åkt g...

Hej allihopa! Jag har nyss varit och åkt gokart med familjen. Nu ska vi åka och fika någonstans, sen ska jag inhandla 2 monster energy och lite annat gott. Sen blir det bara att tagga upp inför en hel natt med min älskling..... HARRY POTTER <3 Kommer uppdatera senare, kommer oxå ha med mig kameran till måttsund så bilder från kvällen kommer imorgon! Ha det bra!


Behövs det en ny header?

Sitter och försöker trolla lite med bloggen men det går inte så bra.. jag har ingen fantasi :( Någon som har tips på hur jag kan förändra bloggen till det lite bättre? Känn er fria att kommentera eran åsikt.. kram! :)

Hej min fina lilla blogg.. Just nu ligger ...

dsc08775 (MMS)

Hej min fina lilla blogg.. Just nu ligger jag i soffan och kollar på sex education. Ganska intressant program om jag ska vara ärlig. Ska nog lägga mig snart för jag måste sova ut ordentligt.. Blir ju harry potter maraton imorgon. Ska se alla filmer i rad, panik! Men det ska bli skit kul. Nu ska jag se klart programmet vi hörs pusspuss!


Du är allt jag behöver, allt jag vill ha..

Håller på att typ förbereda mig mentalt inför harry potter maraton imorgon! Jag längtar som fan.. 14 timmar bara harry potter, man måste bara njuta!!

kommer sprickan mellan oss kunna lagas?

Nu drog fina amanda hem, så nu blir det väl för mig att hoppa ner i sängen och sova lite.. Men vi hörs folket, pussar och kramar!

Borta super bra, men hemma super bäst!

Hemma nu efter en helg på klubbviken. Jag och bea har hunnit med att göra en hel del massa skit saker under helgen. vi har solat, badat, åkt vattenskoter, kört 4-hjuling, bastat, fiskat, fastnat med båten ute på havet och snackat en hel jävla massa skit snack! Det är bara synd att helgen var fylld utav drama. men nu är jag i alla fall hemma och det är najs!!

VILL HAAA!


Så nära att om jag sträckte fram armen kan jag ta på dig, men ändå så långt bort ifrån mig

Nu ska jag packa och imorgon drar man till sandön.. wihoo! Ska bli skit kul hihihi. Idag har jag varit med mikaela på stan, där träffade vi två stycken heta pojkar en snabbis. MuMs!

Men måste verkligen packa nu, jag slänger in tre sööta bilder puss1!

Dagens fucking outfit


and the wise woman said; The only way your heart will mend is when you start to love again

Städar nu,snarre drar man in till staden för att träffa mikaela.. sen ska man bara chilla och prata med henne! men måste skynda mig nu, pussen hejdå!

Tidsfördriv men ack så kul!

1. Ta fram mobilen.
2. Bläddra igenom dom inkorg stanna när du räknat till 15.
3. Skriv första meningen i smset.

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Hej älskar dig <3
Vad säger du alltid till din bästa kompis? okejj, mums! ;)
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? Fan vad nice! :D
Vilket sms blev du mest berörd av? Var ligger den?
Vad säger din mamma innan du gå och lägger dig? förlåt.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Vem? ;)
Vilka ord skulle du säga till gud om han fanns? Gör vad fan du vill! :(
Vad vill du höra mest av allt? Jag är stygg..
Vad skulle du säga om du fick mvg i alla ämnen? Vem har sagt det?
Vad är det finaste någon sagt till dig? nä ;)
Vad skulle du säga om du blev bestulen alla dina värdesaker? du först!


They se me rollin' they hatin'

<------------ Glöm inte bort frågelågan, ställ en fråga när ni väl är här! Svarar på alla frågor (utom dom extremt knäppa) hhihi

seize the day or die regretting the time you lost

Sitter nu hos farmor, hittade nyss två stycken gamla bilder. den ena var på mig i brunt hår den andra var på farfar som gick bort förra vintern..



Sture Nilsson, vila i frid.. Jag vet att du har det bra där uppe men vi saknar dig här på jorden..

Hejhallå! Nu är man på hertsön. Ett mobil ...

Hejhallå! Nu är man på hertsön. Ett mobil inlägg får duga för jag har ingen dator här.. Det var varit jätte mysigt där borta, igår härdade man och doppade sig även om vattnet var skit kallt! Sen såg ja och markus film innan det var dags att sova. Idag har jag mest bara legat och chillat i solen. Skriver mer ikväll, pusspuss!


God morgon alla mina läsare. Har inte orka...

God morgon alla mina läsare. Har inte orkar uppdatera nå mycke den senaste tiden. Men kan ju berätta lite kort vad jag haft för mig. I lördags var jag på bio med några dina vänner, amanda sov hos mig och vi såg black swan. den var typ obehaglig.. Under söndagen städade jag toan, sen på kvällen drog jag till Mikaela i sundom. Vi bara myste på och pratade. Min älskling. På måndag kom pappa och hämtade mig vid 2 när jag kom hem duschade jag sen åkte jag in till stan och lämnade tillbaka ett par byxor. Sen vandrade jag omkring ett tag innan jag stötte på en hemlig.. Vi snackade ett tag sen drog jag hem. Men nu ska jag åka till någon stuga vi hörs!


det är svårt att gråta när tårarna tagit slut

Ska städa toan nu, mysigt.. Nej men sen kanske man drar till sundom och är med mikaela lite beror på vad morgondagen har att komma med. Men måste skynda mig nu så jag hinner städa klart! hejdå!

Du vet inget om mig

nu åker jag inte på stan och träffar min söta mikaela. Vi ska förmodligen bara gå omkring och chilla lite typ prata och klaga (ni vet, det vi är bäst på) ska bli skönt att träffa henne hon vet exakt hur man ska få mig att må bra! Men nu måste jag dammsuga rummet lite fort, heidå!


jobbig natt

japp okejj, då har jag nyss gått igenom den jobbigaste natten ni kan tänka er.. efter att jonna och amanda dragit satt jag framför datorn och försökte att hålla mig vaken för jag ville verkligen inte lägga mig i sängen för så skulle jag börja tänka och det orkar jag inte med nu. Men orkar som inte skriva mer nu.. hejdå

chill med dill jeop

sitter hemma hos mig med amandak och jonnag. Denna kväll har varit jäkligt chill! Fast vi hade lite problem med tvn till slut sket jag i allt och kopplade in datorn i tvn och så. Sen började vi se en film dom tyckte var skit vilket inte jag gjorde men det var skit kasst attt dom inte gillade den.. Så ikväll har vi inte gjort någe speciellt men ska i alla fall lägga inte lite bilder nu från kvällen..





Mina fina tjejor!

du har svikit mig om och om igen, men du kommer aldrig få chansen att göra det igen

Då var man barnvakt åt lilla söta nora. som ska snart lägga sig, SKÖNT! Hon har sovit dåligt inatt så denna dag har varit en plåga för alla i hennes närvaro. Men kan inte skriva nå långt för måste passa henne..

Idag har jag gjort ett väldigt svårt val, och jag känner att det blir bäst för mig och för honom. Jag hoppas bara jag är stark nog att fullfölja det valet.. Jag vill inte vika mig igen, nu får det ta och vara slut. Jag har knappt kunna sova den här veckan och mina tårar tar säkert slut snart. Jag har ingen ork och min blogg bombarderas av deppiga inlägg. Så ja, det är nog på tiden att detta får ett slut. Nu ska jag springa iväg och passa min älskling, puss hejdå!


(kolla in krull håret, you've got to love it!)

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten

Sitter framför datorn och sjunger längtar tills mamma och hennes kille har åkt så jag kan sjunga på riktigt. Jag hatar att sjunga inför folk det blir helt fel att kolla dom i ögonen. Har jag nämnt att jag ska börja ta sånglektioner på skolan? Nej men nu vet ni det. Det finns två stycken låtar jag lyssnar på i stort sett hela tiden. Det är två riktiga boosters. Lyssna på dom vettja!

Sara Löfgren - Starkare



Alicia Keys - Doesn't Mean Anything



Nu ska jag tydligen iväg med mina små syskon till stranden.. hejdå!

Jag skulle ljuga om jag sa att jag önskar att ni två blir lyckliga tillsammans

Sitter nu i soffan. samma soffa som innan. samma soffa som alltid. hmm intressant! Men har just sett en skit kass film typ, ska lägga mig i sängen och sova nu. ska bli skönt att bara sova och inte tänka. Ha det bra, hejdå!

Kom inte hit om du inte kan uppföra dig!

Sitter framför datorn och väntar på att mr. right ska poppa upp på skärmen och bjuda ut mig på bio eller något.. fast känns som om jag kommer få vänta länge för i stort sett alla killar nuförtiden är så lata. Dom kan spela hur mke fotboll, basket, innebandy.. you name it! men dom orkar fan inte uppvakta en tjej. Vars har alla gentlemen tagit vägen? Tycker dom som skriver till mig nu mest bara är ytliga och jobbiga. Det är som sagt ingen idé att ens försöka på mig om du inte har hyft i huvudet, jag har varit med så många idioter att det inte finns och jag har lärt mig något nytt varje gång. Och killar som är själviska, otrevliga och aldrig stöttar mig är bara skit!

Från och med nu ska jag göra ett nytt nyårslöfte: Jag ska inte prata eller träffa killar som inte beter sig bra mot mig. Alltså jag står hellre ensam än med en idiot!

Tack för mig hejdå!

yeo


.

Jag vet hur han får dig att känna.
Jag fattar varför ditt hjärta slår ett extra slag när du ser honom.
Jag förstår att hans leende får dig att le.
Jag kan tänka mig att hans händer får dig att rysa.

Jag vet att när du inte är nära honom tänker du på honom.
Jag fattar att du kommer gråta när han tillslut lämnar dig.
Jag förstår att du kommer göra allt för att få honom tillbaka.
Jag kan tänka mig att du kommer reagera exakt som jag gjorde.

Jag vet allt detta för att jag har varit dig, jag har varit hans och han har varit min..


Du får stå kvar.. för jag går nu!

Sitter framför datorn, har som inget att skriva just nu känns saker inte så bra. Grejer i mitt förflutna som jag rivit fram har förstört min framtid och jag önskar över allt annat att jag bara hade gjort saker annorlunda.. Jag hade kunna vara med dig nu, men istället gjorde jag de förrbannat dåliga valet att välja honom före dig. jag veet du är lååång ifrån en ängel och det är mikaela flitig med att påminna mig om... men ska se film nu, ha det bra!

Resten av ditt liv




Har tänkt på det länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

Jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
..resten av ditt liv
Du får leva med det..

Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag var

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha


Några bilder


Du är allt och lite till

Sitter nu framför datorn och ska typ sova snart, imorgon blir det upp tidigt och dra iväg kill kalix med mikaela! Idag hann jag svänga förbi linus en stund. Vi såg på transformers och bara pratade lite, det var länge sedan man träffade den pojken! Som sagt så är jag skit trött och har äckligt ont i ryggen men vi höres hejdå!

Lite bilder från mitt liv


I can't breathe

sitter i mitt rum nu, har nyss skedat med mikaela. det var inte lite awesome liksom! :D

rör mig inte, jag har aspergers!!!!!! tiieep...

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.

nu är det så här att det är biffen som skriver, ni vet hon som är så jävla cool och kommer från världensminsta håla utanför lule. nu tänker ni säker: aaaahaaaa mikaela larsson, yeah i know..

yeah, you know.. and i know that you know, SO FUCK EVERYBODY!!!!! skoja :)

hej förresten, har jag skrivit det, det här kommer bli det roligaste inlägget evvvvaaHhhh, aight?
känner mig som en värdelösfjortis.

heeeeeeeeeeehehehhehe
jag är en värdelös fjortis.. eller inte fjortis.. jag är en värdelös TÖNT! wiihiooo, i'll smack your butt tonight, skoja :)

jag känner många nyckelpigor, dom är prickiga, det är coolt. jaAaabrRrrrrRRraheiiiibara!!!



så många frågor inga svar

Sitter i soffan och väntar på att mika ska ta sig hit! Det blir nog att vi två kommer ta lite bilder och så kanske vi åker in till staden för att shoppa. Ska nog börja fixa till mig lite snart, så ha det bra!

Kolla in snyggingen man ska umgås med hela dagen!!

saknade vänner

sitter framför datorn ska nog lägga mig snart eller ska städa lite i mitt rum först. Känner att just nu orkar jag inte vara vaken nå mer, jag orkar inte tänka. Jo hade inte spa grej för blev avbruten av en vän som ville att jag skulle komma in till stan så släppte allt jag höll på med och åkte in till stan och höll henne sällskap.

Men i alla fall sitter jag och lyssnar sönder denna låten.. Så himla bra!

Godmorgon bloggen

Jag sitter i soffan och ska typ snart hoppa ner i ett skit mysigt spa-bad! Jag ska ha hårinpackning, ansiktsmask och aloevera badsalt! Sen ska jag raka mina ben och peela hela kroppen! när jag sedan torkat mig och smort in hela kroppen med hudlotion ska jag måla mina tånaglar knallrosa! Åh vad skönt det ska bli, ha det så bra pusss! 

(Produkter jag använt och bilder på resultatet kommer sen!)

A crazy day!

Beatrice bestämde sig för att plocka fram kameran och filma lite.. hope you enjoy!


The beach

Då drar man sig mot gultza med bea. där blir det att sola och bada som bara den! Snacka om att man kommer vara bruuun!


I believe in Karma, what you give is what you get returned!

Sitter nu vid datorn, min alldeles egna byggarbetare bea kom nyss. just nu står hon i duschen och så men hon är väl snart klar! Har jag nämnt att jag tycker byggkillar eller snickare är snygga!!!
kolla bara:


Så heeeet!


Men det blir bättre!


Bättre än såhär blir det nog inte!

hey, babe!

Sitter och borstar tänderna ska snart lägga mig och sova i min skit sköna säng! Dagen har spenderats med malin, först så var hon och jag på stan ett tag sen drog vi till gyltsaudden och solade.. Det var skit mysigt. Förhoppningsvis har jag blivit en nyans brunare! hihihi men nu ska jag sova eller se film. puss!

I i could, i would

Sitter fortfarande på bussen, snart är den i umeå och då måste jag börja plocka ihop datorn och sånt. vände nyss på daatorn och tog ett kort på våran fiiina miljö heheh, norrland <3

Bilden blev inte så bra men det kvittar! piss bil som förstörde allt

im solo, riding solo!

sittner nu på bussen och känner mig lite kung hahaha. jag typ chillar här med datorn medan alla andra typ läser. Känner mig fett awesome.. satt nyss och tänkte på resten av sommarlovet och det se lovande ut!! i löööööv it! Tänkte slänga in en bild på snygga mig hahah är hell ofixad men super glad för att jag äntligen får komma hem!


Sonja aldén - du får inte

Snälla söta ni, inga elaka kommentarer.. tycker jag är gansk modig som lägger upp!


hej bloggen


mina sanningar:

sanning n1: Jag är ett stort fan av justin bieber

sanning n2: jag hatar att gråta inför andra

sanning n3: jag är rädd för döden

sanning n4: jag har bara typ 3 stycken vänner jag litar på

sanning n5: jag har ett stort beroende av facebook

sanning n6: detta är riktigt svårt för jag kommer inte på vad jag ska skriva

sanning n7: jag är jättejätte rädd för spindlar

sanning n8: jag är rädd för döden

sanning n9: Jag älskar när killar håller mig i handen

sanning n10: jag har svårt för killar som tror att dom kan allt

sanning n11: jag älskar att sjunga

sanning n12: jag har kommit fram till att detta var en dum sak

det finns bara en som du och det är jävligt tur

Sitter nu framför datorn och försöker komma på vilken film jag ska se ikväll. Men jag vet inte vilken jag ska se. Blir väl att se någon snart, imorgon klockan 13.30 bär det av mot örnsköldsvik för att hälsa på släkten. men nu ska jag i alla fall fortsätta fundera på vilken film man kanske borde ta och se, pusshejs!

RSS 2.0